Oyunun oynanış ve atmosferi aşırı keyifli. Kapatıp çıkamadım resmen. Öldükçe de adım adım daha ileriye gittim. Yinede en baştan başlamak bir süre sonra yeter dedirtebilir ama bu üstümdeki yorum yazan gerizekalıya bakmayın. Oyun gerçekten iyi. |
Returnal [PS5 ANA KONU] (15. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Darkenergy90
Bu mesaj silindi.Biz burda oyunla alakalı bilgiler almaya geliyoruz, bu trollüklerini başka konularda yap lütfen.
-
Sana kısa bir tatil verelim, boşuna yormamış olursun kendini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkenergy90
Bu mesaj silindi.Bu adamın böyle kafasına göre at koşturmasına bi şey yapacak bi yönetici var mı?
-
Arkadaşlar ilk bossu gectikten sonra ikinci bossta ölunce yine mi gemiye dönüyoruz?
Edit: Easter gamerstv’de izledim 3. Bölümde adam 2. Biyomda yani çölde ölüyor, gemiden başlıyor ama teleportla yine 2. Biyoma gidebiliyorsunuz. Valla en başa atsa silecektim oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 1 Mayıs 2021; 21:32:17 >
Sana göre gerek olmayabilir save gelsin sen save etmeden oyna.
-
yalniz bu nasil bir grafiktir boyle? (redditten alinti)
-
save geleceğini zannetmem, kim attı deliğe taşı? save gelmesi demek oyunun türünün değişmesi demek. roguelike da save bekleyen hiç roguelike oynamamış tayfa sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaara34save geleceğini zannetmem, kim attı deliğe taşı? save gelmesi demek oyunun türünün değişmesi demek. roguelike da save bekleyen hiç roguelike oynamamış tayfa sanırım.
Aynen oylee gelmezde zaten belki checkpoint sayisi artar, yapimci sesinizi duyuyoruz demis. Biz suyunu cikartana kadar gelip icine etmesinler bari ...
-
biraz mantıksız gibi bosu öldürüp ikinci kısma geçtiğimizde ilerleyip öldüğümüzde en başa atıyor ve herşeyi kaybetmiş olarak integrity key olduğu yere kadar tekrar mücadele etmek gerekiyor oyun çok güzel ama sanki bu saçma -
4.bioma geldim. İlk 3 biomdan sonra ölseniz bile 4'ün başından başlıyorsunuz. Yani 6 biomu tek oturuşta geçmek zorunda değilsiniz. İlk 3 biomu geçseniz yeter. Biom dediğim bu mapler oluyor. İlk 3 bossu yaklaşık 2.5 saat gibi bir sürede geçtim. Ölüp tekrar dirilmelerim dahil bu süreye. Bir cihaz var. 6 ether karşılığında sizi cihazın içinden tekrar başlatıyor öldüğünüzde. İlerlemeniz kaybolmuyor böylelikle ölseniz bile. Boss fightlardan önce mutlaka bu dediğim cihazı bulun. İsmini unuttum şimdi ama anlarsınız zaten açıklama kısmından. Birde astronot oyuncağı da direkt öldüğünüz yerde ikinci şans veriyor. Boss fightlardan önce fabricatorden bu oyuncağı fabricate ederseniz baya rahatlarsınız.
Roguelike hocam oyun. Genelde böyle olur bu tür oyunlar. Bu arada ilk mapte ikinci mape geçmek için kısayol oluyor. Portal her zaman açık. Tekrar bosslarla kapışmak zorunda değilsiniz. Direkt portaldan geçip ikinci mape gidebilirsiniz. Maplerin girişinde profency booster ve healthte oluyor. Böylelikle silahınızı upgrade etmek için uğraşmanıza gerek kalmıyor. İlk 3 mapi geçtikten sonra 4.mapte ölürseniz başa dönmüyorsunuz direkt 4'e dönüyorsunuz
Yukarıda yazdım da tekrar yazayım. Oyunda aslında ufak bir save var. 4.mape gelince hep oranın başından başlıyorsunuz ve silah profencyniz de 15'e sabitleniyor. Yani 4'ün başına dönüp 15 level silahlarla başlıyorsunuz
Anladım hocam teşekkür ederim açıklamanız için , oyun aslında ilk yarı ve ikinci yarı olarak düşünmek gerekiyor ilk 3 bölüm ilm yarı ikinci 3 bölüm ikinci yarı gibi -
Oyun 1080p den 1440p ye upscale edip çalışıyormuş. Ana çözünürlük 1080p. Ama hiç öyle gözükmüyor. Sony 1.parti oyunları çok garip teknik detaylar ile çalışıyor, şaşırtıyor beni.
-
iyiymiş bu olay. peki bu Astronaut Figurine almak için ne yapıyorsunuz. 2-3 kere kullananı gördüm. sanırım ilkini evin oradan alıyorduk. her boss a ikinci bir hakla girmek mantıklı olabilir kolay alınıyorsa.
-
Biraz blur var hocam ya aslında. Redditte de aynı şeyden bahsedilmiş. Demons souls,miles moraleste hiç böyle bir şey fark etmemiştim ama returnalda bazen hafif blurlu gibi duruyor. Ben bana öyle geliyor sanmıştım da redditte de bahsedenler olmuş. Yine de görseller harika ona laf edemem. Birde 4k tv kullanıyorum belki o yüzden biraz daha belli oluyordur
Fabricationda random çıkıyor veya kutulardan çıkıyor hocam artifact olarak. Dediğim cihaz ve bu figür kritik önem taşıyor boss öncesi. Cihazın ismini unuttum o yüzden yazamıyorum da 6 ether karşılığında ikinci şans veriyor size ve düşmanlar tekrar canlanmıyor. Sadece bossa gidiyorsunuz yani. Yalnız bu cihazdan doğduktan sonra bossun canı da fulleniyor
Roguelike bilmem hocam da save sistemi olması lazım istemeyen kapatır isteyen açar ama hiç olmaması büyük eksiklik...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X