< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Returnal [PS5 ANA KONU] (13. sayfa)

-
-
Valla oyun bende kitlendi bossa geldim öldurdu tekrar zaten gidemiyorum dalga dalga dusmanlar kapilar da kitleniyor öldurmek zorundasin, 3-4 vurusta geberiyorum yerdeki yeşil canlar gram gram dolduruyor canimi Allah bin belasini versin bu oyunun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun çok güzel görünüyor , tam benlik bir aksiyon da şu roquelike - lite türünü bir ben sevmiyorum sanırım.Herkes bu türe bayılıyor anladığım.Souls oyunlarında anlamsızca farm yapabilen ben , oyun beni mecbur bıraktığında aynı yerleri baştan oynarken daralıyorum.
Neyse ki en azından roquelike değil de lite mış oyun.
-
Ben de nefret ediyormusum bu türden yeni farkettim :D
Hocam bi karar verin iyi mi kötü mü oyun bi nefret bi sevgi hangisi...
-
Kapı kitlenen yerler alternatif yerler. Mavi kapılardan girmek zorunda değilsiniz isteğe bağlı oralar. İlk bossa girmeden önce 350 obeliskle suit integrityi arttırın. Çok işe yarıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dead cells,hades gibi oyunlari seviyorsan al yoksa bulaşma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 30 Nisan 2021; 22:54:50 >
quote:
Orijinalden alıntı: koftehor1
İkinci bossta öldüm. Ulan çok güzel gelmiştim birde oraya kadarOyun baya sarmaya başladı beni. Açıkçası beklediğimden keyifli olmuş. İlk bossa kadar kolaydı da sonrasında çok zorlaştı
bu oyun kolaylaşmıyor mu hocam?
-
Ya şu technopat incelemesinde eleman oyun sürekli açık kalmak zorunda falan gibi bişeyler dedi oyunda kaydetme mi yok ben mi yanlış anladım?
-
Evet yok
Nasıl yani hiç böyle bir şey duymadım bu nasıl bir saçmalık?
Ölunce butun itemler sifirlaniyor ne toplarsan silah item vs hepsi gidiyor, oyunda ışınlanma noktalari var yine ölursen onlar da sifirlaniyor tek tek yeniden bulmak zorundasin yani oyun inanılmaz sıkıcı bir hal aldi cok direndim 20 kere falan öldum ama o kadar.baydı ki sattim kurtuldum yok bu tur bana gore degil zorluk sıkıcılık arasinda cok fark var, sekiroyu platinlemis biri olarak sekiro da inanilmaz zor ama boyle sıkıcı bir oyun asla degil, mekanlar da karanlik ve boguk olunca igrenc bi hal aldi oyun bende, turu seven varsa alsin digerleri uzak dursun.
Tek oturuşta oyunu bitirmek zorundasın yani hiç ölmeden başka türlü ilerlemenin bir yolu yok hayatımda böyle bir şey duymadım az kalsın alıyordum İyi ki almamışım...
Aslında ilgi çekici duruyor ama kaydedememe olayı kötüymüş gerçekten. Eğer tek seferde oyunu bitirmek gerekiyorsa hikayesi kısadır diye tahmin ediyorum.
-
İlerleyip bölüm geçmek istiyorsun ama ilerleme kaydedemiyorsun. Aşırı kısır bir döngü ve çok sıkıcılaştırıyor. Oyun mekanikleri güzel ama bilmiyorum ya. Çok sabirli degilim zaten ama bunaldım. Şu gemiyi tamir edip çıkayım burdan diyor insan. Ama oynamaya devam ederim dualsense destegi guzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 1 Mayıs 2021; 11:48:20 >
Tek seferde bitirmek zorunda değilsin 6 ana bölüm ve her bölümde boss var ölsen bile silahların dışında aldığın diğer eşyalar (kılıç ,ether vs)sıfırlanmıyor bunun dışına haritalardaki kısa yolları ve ışınlanma portalları açık kalıyor daha hızlı gidiyorsun ama oyun zor arkadaş dün gece okadar çok öldümki sayısını unuttum döngüyü kıramıyorum :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 1 Mayıs 2021; 11:44:12 >
Aslında tam olarak öyle değil Veysel hocam. Ölmek bu oyunun mekaniklerinden biri. Zaten ölmezsen tüm özellikleri tam olarak açamazsın. Özellikle CoD daki gibi bir Tier sistemi var ve bu her döngüde aynı silahı kullandıkça yükseliyor. Böylece silahlar ek özellikler kazanıyor. Karakter de aynı şekilde öldükçe hem hikaye ilerleyişi olarak size bazı detaylar sunuyor, hem de siz hangi düşmanı nasıl alt edeceğiniz hakkında bilgi edinmiş oluyorsunuz. Her döngüde bölümler ve düşman yerleşimleri tamamen değişiyor. Böylece aynı yeri tekrar tekrar oyunuyor hissiyatından sıyrılıyorsunuz. Şöyle düşünün normalde her bölüm tek düze 5-6 saat sürecekken, ölerek bu sürede bölümü tamamlıyorsunuz.
Sadece dikkat etmeniz gereken bazı püf noktaları var onları özet olarak yazayım:
1) Silah sandıklarını silah yeterliliğini (Proficiency) yükseltmeden açmayın. Aksi halde seviyesi düşük silahlarla sandığı boşa harcarsınız. Önce düşmanları öldürerek ve mavi orbları toplayarak yeterliliğinizi seviye 3’ün üzerine çıkarın, daha sonra silah sandıklarını açmaya başlayın. Zaten haritada gözükecekler ve yakın bir noktaya dilediğiniz zaman spawn olabileceksiniz.
2) Gördüğünüz her orbu almayın, her sandığı açmayın. Bazı orb ve sandıklar negatif etkiye sahipler. Eğer getirisi sizin için çok elzem değilse ya da verdiği negatif etki (asla silah değiştirememek gibi) çok ciddi ise hiç dokunmayın.
3) İlk bölüm için bu tiyoyu vermiş olayım, aynısını diğerlerine de uygulayabilirsiniz. Can barınızı tamamen yükselttikten sonra 6 tane üreticinin olduğu bir alanda %25 can barı takviyesi veren üreticiden 350 orb karşılığında can yükseltmenizi yapın. Böylece diğer yükseltmelerin de etkisiyle canınız iki katına yakın bir orana yükselecek ve ilk bölümü rahatlıkla bitireceksiniz.
4) Astronot figürlerini bulmaya veya üretmeye çalışın. Size fazladan bir can daha verdiği için oyunu ciddi anlamda rahatlatıyor.
5) Dash zamanlamanızı iyi ayarlayın. Dash sizin ataklardan zarar görmenizi (mavi ataklar hariç) engelliyor. Bu nedenle atak tam size gelirken dash yaparsanız hasar almazsınız.
6) Silahınızı doldururken gösterilen aralıkta R2 tuşuna basarsanız hasar gücünüz ciddi ölçüde artar.
Kısaca kendine has ama tam bir Rouge Like (lite falan değil) var karşımızda. Açıkçası Dead Cells mekanikleriyle, Castlevania’nın birleştirilmiş halini sunan 3A bir yapım sanmıyorum bir daha gelmez. Bu nedenle benim tavsiyem mekaniklere alışmaya çalışın. Bir kez alışırsanız sonrası zaten geliyor. Ancak standart bir TPS arıyorsanız ve TR veya Unch’daki gibi atlayıp zıplamak, keşif yapmak ve arada düşman öldürüp ölmemeye çalışmaksa amacınız, bu oyun size göre olmayabilir.
Herkese iyi oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 1 Mayıs 2021; 16:20:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anladım hocam oyun epey bir ustalık ve strateji gerektiriyor anladığım kadarıyla yani aslında almaya ciddi ciddi niyetliydim ama bazı yorumlardan sonra vazgeçtim yine de bu kadar parayı hakettiğini düşünmüyorum ucuzlayınca belki alırım ama bir anda fikir değiştirip alırsam sizin yorumlarınızı dikkate alarak oynamaya çalışacağım teşekkür ederim.
-
Uzun bir aradan sonra tekrar herkese selamlar, bu oyun tam benim istediğim tarzda. PS5'i satmasaydim direk alırdım ama en iyisi yaz sonu tekrar almak.
Duyduğum kadarıyla oyunu kaydedemiyoruz dinlenme moduna alma olayı felan bana saçma geldi...
Belki bir güncelleme gelir bunun için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 1 Mayıs 2021; 13:27:51 >
Bu oyun oynanmaz en azından ben oynayamam bu gün şans eseri Twitch'te dolanıyordum bir Türk arkadaşın yayınına denk geldim bu oyunu oynayan başladım izlemeye adam baya ilerledi o silah'ı aldı şu güçlendirmeyi falan aldı acayip dövüşlere girip galip çıktı piramit gibi yere geldi orada yaratıklarla dövüştü bi anlık hata yaptı bir yaratık tırnak canını bıraktı yaratığı kesti ama canı kalmamıştı can falan aradı bulamadı yaratıklar geldi öldürdü bu oyunu bitirmek için sıfır hata ile mi oynamak lazım? insan hata yapar arkadaş hata falan affetmiyor bu oyun .Adamı yaratıklar öldürünce hop en başa gönderdi ne silah ne yetenek tekrar tekrar aynı yerlere gelmekle mi uğraşayım. Birde oyunu kapatamıyormuşsun öyle saçmalık mı olur belki ben ilerlicem baya benim kontrolümün dışında elektrikler gidip gelecek ne olacak ozmn ? niye kapatamıyorum ki oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 1 Mayıs 2021; 15:52:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X