Şimdi Ara

Retina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı Kulübü (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
32
Favori
62.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    küçük resimlerin üzerine basılı tuttuğunda kaydet yazısı çıkar. kaydet resimlere git ordan aç.
    müzik resim aktarım gibi şeyler için itools kullanıyorum çok rahat sürükleyip içine atıyorsun. film dizi için vlc uygulaması süper. kur uygulamayı bilgisayara bağla ipadi itunesda vlc playerın içine film altyazı atabiliyorsun, hızlı ve kolay. türkçe de destekliyor. renk sıcaklık ayarları falan da yapabiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe b.

küçük resimlerin üzerine basılı tuttuğunda kaydet yazısı çıkar. kaydet resimlere git ordan aç.
    müzik resim aktarım gibi şeyler için itools kullanıyorum çok rahat sürükleyip içine atıyorsun. film dizi için vlc uygulaması süper. kur uygulamayı bilgisayara bağla ipadi itunesda vlc playerın içine film altyazı atabiliyorsun, hızlı ve kolay. türkçe de destekliyor. renk sıcaklık ayarları falan da yapabiliyorsun.

itools yükledim zaten. Pc de kitapları itoolsa sürükledim ama tablette görünmesini sağlayamıyorum.

Aktarım için usb kablosu mu bağlı olmalı?

İtools Bluetooth ya da İnternetten aktarım yapmıyor mu?
  • Hangı hafta uretıldiğini nasıl bakıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatargs

Hangı hafta uretıldiğini nasıl bakıyoruz

Tıklayınız Seri No. gireceksiniz.

Önceki sayfalarda 49. haftadan sonra ghosting sorunu yok gibi yorumlar var.

Olmazsa seriler tüksensin biraz, sorunsuz seriler yaygınlaşsın, atıyorum seneye ghosting var diye yollarım geri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 14 Şubat 2014; 22:43:56 >

• 48 cni hafta uretilmiş benımkisi.testi nasıl yapicam arkadaslar.baska hangi konuda tavsiyede bulunursunuz.bilmem gereken başka bor şey varmı

• Arkadaslar benim airda da toz var nasıl degisim yaptirabilirim servise flan göndermem mi lazım? Degistiren arkadaslar nasil bi yol izledi anlatırlarsa cok makbule gecer.

• Arkadaşlar iPad mini Retina almak istiyorum. Öncelikli amacım açıköğretim derslerine çalışmak, duolingo'da falan ingilizce çalışmak bir de epub kitaplar okumak. Tavsiye eder misiniz? Yani pdf dosyasının üzerine not almak istiyorum rahatlıkla vs. Benzer şekilde ders çalışmak için kullanıp da memnun olan var mı bu cihazi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Arkadaşlar iPad mini Retina almak istiyorum. Öncelikli amacım açıköğretim derslerine çalışmak, duolingo'da falan ingilizce çalışmak bir de epub kitaplar okumak. Tavsiye eder misiniz? Yani pdf dosyasının üzerine not almak istiyorum rahatlıkla vs. Benzer şekilde ders çalışmak için kullanıp da memnun olan var mı bu cihazi?

ibooks bu istedikleriniz için biçilmiş kaftan bence.

• Bendede mini retina var çok memnunum

• Bende bugün aldım. 32 gb wifi beyaz. Oldukça menmunum.
  • 16 gb wifi uzah grisi muhteşem combo tamamlandı.

iphone 5c ve macbook pro retinamın yanına bu küçük delikanlı çok yakıştı.
  • Arkadaslar bende dün 16gb wifi mini retinam ile aranıza katıldım. Yalnız bir iki sorum var. Apple'ın kendi uygulamalarını hem geç yükledi bugün de tekrar yükiüyor. Bir de kendi kendine duolingo da uygulama sesleri gitti anlayamadım.

• 6 Şubat'ta bimeksden aldığım 32 gb gsmli mini retinam kısa mesafeden düşmesine rağmen ekran görüntüsünde sorun oluştu, ekranda çizik yok ama görüntü problemli, ekranı tamir ettirip kullanmak isteyen olursa 850 liradan satıyorum, ikinci el kısmında ilanda actım, şuan bu mesajıda ipadden yaIyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16gb wifi silver, ekle panpa.

• Lise son sınıf öğrencisiyim, üniversiteye hazırlık ders videolarını izlemek için tablet almayı düşünüyorum. 1000 lira kadar bütçem var ama telefonumda şu aralar sakat, 1 sene sonrada telefon alacağım. Sadece ders videosu izlemek için (ara sıra oyun, internet filan) almak sizce doğru mu? Telefonum ara sıra kafayı yiyor tabletin 4g özellikli olanını almak için 300 lira daha fazla vermem sizce doğru mu? Telefon kadar kullanışlı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMedia

Lise son sınıf öğrencisiyim, üniversiteye hazırlık ders videolarını izlemek için tablet almayı düşünüyorum. 1000 lira kadar bütçem var ama telefonumda şu aralar sakat, 1 sene sonrada telefon alacağım. Sadece ders videosu izlemek için (ara sıra oyun, internet filan) almak sizce doğru mu? Telefonum ara sıra kafayı yiyor tabletin 4g özellikli olanını almak için 300 lira daha fazla vermem sizce doğru mu? Telefon kadar kullanışlı olur mu?

2ay önce lumia 925 aldım. Eşikler başında kavga edince birde mini aldım. Hem sevgililer günü hediyesi olsun dedim.

Başta kavga ettiğimiz telefonu şimdi elime alasım yok. Artık ipadin başında kavga ediyoruz.

Tablet başka bir şeymiş. Mini retinayı kesinlikle tavsiye ederim, telefonun sadece arama yapsın yeter. Gerisini iPad halleder.

Retina mini ileriye dönük yatırım olur.

Şimdi almasan Üniversiteyi kazanınca almak istersin zaten.

Yıllarca kullanayım istiyorsan 32gb 4g li alman daha mantıklıolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 16 Şubat 2014; 18:04:54 >

• Cihaz gerçekten fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor

• Arka kapak ve ön smart cover geldi ama uyumlu değil ve cihazı çok ağırlaştırdı.

İçine sokup çıkartabileceğim, sadece taşımak için çanta ya da kılıf arıyorum.

Küçük ve bol gelmeyecek, kibar az yer kaplayacak, ipad miniye göre kılıf var mı uygun fiyatlı?

Örn:

Retina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı Kulübü

• biuu kullanıcısına yanıt
    caselogic in bu tür ürünleri oluyor genelde üstad, mediamarkt a bir ara vardı ipad mini uyumlu bir bak istersen internet stoğunda olmayabiliyor ama mağzalarda mutlaka bulabilirsin

bu arada benide eklerseniz sevinirim

siyah/wifi-cellular 16gb
  • Dostlar tabletin şarjını fulledikten sonra ayarlar-kullanım altında yer alan son tam şarjdan sonra geçen süresi ben de hep boş sizde nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi3458 -- 18 Şubat 2014; 11:23:09 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.