Şimdi Ara

Retina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı Kulübü (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
32
Favori
62.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alphi3458

Arkadaşlar Apple Store'de şilikon şeffaf arka kılıf neden yok nereden bulabiliriz orijinal

Orijinal olarak ben de bulamadım gg'den aldım ortalama bir şey idare eder biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekran koruyucu alacağımda ekran çok pis parmak izi dolu bezle silince tam geçmiyor. Takınca sorun olur mu? Gerçi ekranı açınca kullanırken iz falan görmüyoruz ama yinede bir çözüm varsa bileyim.

• bigc02t kullanıcısına yanıt
    Ekleyebilirsiniz hocam 16 wifi silver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu başlatan hocamın da dediği gibi şeffaf silikon arka korumayla smart cover en mantıklı kılıf olarak geldı bana da.. bende dün sipariş ettim 15-20 güne gelir gibi gelince görüşlerimi paylaşırım..Daha önce retinalı olan ipad sahibiydim ipad 3 oluyordu sanırsam ama mini gerçekten de mobil bir cihaz mont cebimde geziyorum çok hafif ve inanılmaz hızlı çok memnunum aldığıma herkese tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 10 Şubat 2014; 20:55:28 >

• Merhabalar. Geçenlerde yine konuya mesaj atmıştım. Bende artık bir mini kullanıcısıyım. 16gb retina ... Alete bayıldım. Hele ki müzik ile ilgilenen ben gibi birisine garageband ilaç gibi geldi. iOs ile ilk kez tanıştım. Ve söylenenin aksine bir durum mevcut. Her şeyi paralı sıkış tıkış bir durumu yokmuş.

Yalnız alet ile ilgili tek sıkıntım ısınma problemi. Pek çok inceleme ve görüşte bu problem (yada durum) mevcut. Tamam elim yanmıyor, max 40 derece bir şeydir o ısı ancak korkmuyor değilim. Cihaza bir zeval gelmesinden, fazla oyun-film gibi kullanım senaryolarında ömründen yemesine dair ciddi endişelerim var. Bende evde ki 200-300 liralık adi tablet ısınır zannederdim. Bu bildiğin yanıyor.

Retina alarak hata mı ettik ? Donanım eyvallah güçlü... Ancak ne var ne yoksa 2k çözünürlük ile uğraşıyor. Daha masüstü donanımlar bu tarz çözünürlükler ile adam akıllı baş edememişken çokta gerekli miydi diye düşünmeden edemiyor insan. 7.9" te 2k ... Boru değil. Saygı duyulası bir durum. Sıçrama çok büyük yalnız. 1024 lerden 2k ya niye atlarsın ki ... Şöyle 900p ayarında bir şey yap. Fırıncı küreği gibi ısınmasın bakanda dokunan da memnun olsun

Retina minin kasa alanı için yeterli mi diye düşünmeden edemiyorum. Apple her ne kadar sakin olun, belirlediğimiz aralıklarda çalışıyor dese de , yazın 40 derece altında bu tablette güzel sucuk pişirilir. Onun haricinde şu anda "en" kelamına uygun yegane mobil cihaz. ios, itunes ayrı zevkli. TR kanalında güncel filmlere oranla, filmler bayağı bir geriden gelmekte gerçi ... Yada tüm dünyada öyle (cehaletimin kusuruna bakmayın) . Apple'ın tr fiyatlandırmaları çok iyi... Keşke çözünürlük bu kadar uçuk olmasaymışta, şu caanım donanım varını yoğunu retinaya vermeseymiş... Isınma problemi dışında muazzam bir cihaz. Kılıfta yarın geliyor, hadi bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 11 Şubat 2014; 1:09:25 >

• Şu film izlerken renk tonlarının değişmesi sorunu bir tek bende mi beyler??

Ayrıca @msb_bjk ben de bu şekilde kullanıyorum,gayet şık :) Orjinal Smart Cover aldım,gg den ise 15 liraya bir tane şeffaf kılıf aldım.Yalnız tam bir koruma sağlamayacağından korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenA. -- 11 Şubat 2014; 1:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenA.

Şu film izlerken renk tonlarının değişmesi sorunu bir tek bende mi beyler??

Ayrıca @msb_bjk ben de bu şekilde kullanıyorum,gayet şık :) Orjinal Smart Cover aldım,gg den ise 15 liraya bir tane şeffaf kılıf aldım.Yalnız tam bir koruma sağlamayacağından korkuyorum

hocam silikon kılıfın kalınlığı nasıl?link verebilrmisiniz?
  • Arkadaşlar iphone 5 ios 7.0.4 cihazımın hotspot özelliğiyle interneti ipad mini retina cihazıma paylaştırarak İnternet'e sorunsuz bir şekilde bağlantı vs kopmadan giriyorum, ancak video izlerken örneğin donanım haberin tanıtım videolarını izlerken, 6-7 dakika sonra video kopuyor, yükleniyor yazısı çıkıyor, ve siteyi yenilemeden video açılmıyor, 3G hızım çok iyi, video hızlı bir şekilde yükleniyor, ama her video da aynı dakika diliminde video kesiliyor, iphone dan izliyorum, sorun yok, 2 cihazında ağ ayarlarını sıfırlarım nafile? Acaba çözümü nedir?

Retina mini kullanan arkadaşlar acaba sorun neden kaynaklanır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: ErenA.

Şu film izlerken renk tonlarının değişmesi sorunu bir tek bende mi beyler??

hocam silikon kılıfın kalınlığı nasıl?link verebilrmisiniz?

Tam silikon kilif diyemeyiz bu tarz urunlere (smart cover uyumlu olanlara).Silikon kilif cihazi saran ve ekrani darbe almamasi icin bir gocuk bulunan tarzda.Anladigima gore siz sert arka kapak ariyorsunuz

Eve gecince atarim size linki...

• FANGUARD Fenerbahçe iPad Mini Shockproof - Sonsuza Kadar
    FENERBAHÇE LİSANSLI ÜRÜNÜDÜR
    ilgilenenler buradan bakabilir
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/fanguard-fenerbahce-105254809
  • Retina mini 32gb gümüş ekleyebilirsiniz.

www.tvt.com.tr'den son ürünü aldım. 1.199TL+50TL axess ASK kampanyası ile.

İlk kez apple ürünü kullanacağım. Kurulum aktivasyon da dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?

Başka tavsiyeniz var mı?

Arka kapak, smart cove beğendim.

*Şeffaf arka kapak 14.90TL
    *Smart cover(kalem, ekran flmi hediyeli) 23.80 TL

Daha iyi alternatif varsa söylermisiniz.

Uyku modlu smart cover mıknatıstan ötürü cihazın dokunmatik mekanizmasına zarar verir mi?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ipad-mini-kilif-smart-cover-canta-kapak-uyku-mod-101541038

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ipad-mini-retina-smart-cover-uyumlu-kilif-arka-k-103081849

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 13 Şubat 2014; 11:10:52 >

• Media marktan alan var mı ,garantisi paralel ithalat mı ?
  • Ipad 2 var elimde kocaman bir şarj cihazı var. İpad mininin şarj cihazına ise hayran kalmıştım. İpad mini retina aldım, kutuyu açtığımda kocaman bir şarj aleti beni hayal kırıklığına uğrattı. Yok mudur küçük şarj aleti yanımda taşıyabileceğim...

• Ekran koruyucuyu en uygun nereden yaptırabilirim?Siz yaptırdınız mı?
  • Media Marktan aldım.benide ekleyebilirsiniz.16 gb beyaz.kalite bir klıf ağıdım yanında 80 liraya deri tarzında.cihaz muhteşem.jarzı benı çok şaşırttı.tek kötü yanı iosda hersey para.cok güzel uygulamalar var. Cihaza aldığım yerde ekran koruyucu yaptılar.29 tl.takma ucretı 10 tl.cıhazı aldığımdan berı notebookun yüzüne bakmıyorum. Tavsıye ederım.apple tabletleri arasında bence en ıyısı.

• 46. Hafta üretimi iPad mini retina wifi tabletim geldi. Test yapmayacağım diyordum ama dayanamadım ghosting test yaptım ve ghosting testinden çaktı tabletim. Daha ilk dakikalarda karecikler göründü.

Sanırım geri göndermeyeceğim.

http://www.marco.org/rmbp-irtest.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 14 Şubat 2014; 20:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

46. Hafta üretimi iPad mini retina wifi tabletim geldi. Test yapmayacağım diyordum ama dayanamadım ghosting test yaptım ve ghosting testinden çaktı tabletim. Daha ilk dakikalarda karecikler göründü.

eğer ölü piksel, ekran altı toz falan yoksa kesinlikle ghosting testini kafana takma. ben o yola bir girdim haftalarca uğraştım. benim şimdiki cihazım da 46. hafta, ghosting testinden geçemedi ama şunu söyleyim 2 haftadan fazladır günde 3-4 saat kullanıyorum bir kere bile ghosting olduğu aklıma gelmedi dikkatimi çekmedi. keyfini çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: efe b.

quote:

46. Hafta üretimi iPad mini retina wifi tabletim geldi. Test yapmayacağım diyordum ama dayanamadım ghosting test yaptım ve ghosting testinden çaktı tabletim. Daha ilk dakikalarda karecikler göründü.

eğer ölü piksel, ekran altı toz falan yoksa kesinlikle ghosting testini kafana takma. ben o yola bir girdim haftalarca uğraştım. benim şimdiki cihazım da 46. hafta, ghosting testinden geçemedi ama şunu söyleyim 2 haftadan fazladır günde 3-4 saat kullanıyorum bir kere bile ghosting olduğu aklıma gelmedi dikkatimi çekmedi. keyfini çıkar.

İpad ölü pixel, dokunmatik ekran vb. işlevlerini test edebileceğimiz bir uygulama var mı?

Windows bilgisayarımda ve skydrive'da epub formatlı ebooklarım var. İtunes tan eşzamanlama yapamadım.

Bu kitapları nasıl okuyabilirim.

• quote:

quote:

quote:

İpad ölü pixel, dokunmatik ekran vb. işlevlerini test edebileceğimiz bir uygulama var mı?

Windows bilgisayarımda ve skydrive'da epub formatlı ebooklarım var. İtunes tan eşzamanlama yapamadım.

http://www.theipadguide.com/content/ipad-dead-pixel-test-how/7171269

bu sitedeki renkli resimleri kaydet hepsini sırayla açıp tam ekran yap yakından bak ekranın her yerine ölü piksel varsa görürsün.

dokunmatiği test etmek hiç aklıma gelmedi ekranın her yerine dokununca anlarsın heralde.

epublarım dropbox da duruyor. ipad dropboxın içine girip açmak iste burada açılmaz diyecek ibooksta aç de otomatikman kitap rafına gider kitap ve açılır. kendine mail olarak atıp da açabilirsin sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.theipadguide.com/content/ipad-dead-pixel-test-how/7171269

bu sitedeki renkli resimleri kaydet hepsini sırayla açıp tam ekran yap yakından bak ekranın her yerine ölü piksel varsa görürsün.

dokunmatiği test etmek hiç aklıma gelmedi ekranın her yerine dokununca anlarsın heralde.

epublarım dropbox da duruyor. ipad dropboxın içine girip açmak iste burada açılmaz diyecek ibooksta aç de otomatikman kitap rafına gider kitap ve açılır. kendine mail olarak atıp da açabilirsin sanırım.

Windows phone kullanıyorum. Hardware test diye bir program vardı. Birçok şeyi test edebiliyorduk. Arama yapmadım ama böyle bir uygulama çok işe yarardı.

Ya resim kaydet demişssin. Sanırım tabletten kaydedeceğim. Diğer türlü windows bilgisayarımdan ipad e dosya aktarmak çok sorun olacak gibi.

Eşzamanla diye bir şey çıkmıyor.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.