Şimdi Ara

Retina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı Kulübü (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
32
Favori
62.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biuu

Arka kapak ve ön smart cover geldi ama uyumlu değil ve cihazı çok ağırlaştırdı.

İçine sokup çıkartabileceğim, sadece taşımak için çanta ya da kılıf arıyorum.

Küçük ve bol gelmeyecek, kibar az yer kaplayacak, ipad miniye göre kılıf var mı uygun fiyatlı?

Örn:

Retina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı Kulübü

Hocam hangi ürünü almıştınız acaba, uyumlu olmayan, bende aldım da acaba aynı ürün mü diye merak ettim şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Arka kapak ve ön smart cover geldi ama uyumlu değil ve cihazı çok ağırlaştırdı.

İçine sokup çıkartabileceğim, sadece taşımak için çanta ya da kılıf arıyorum.

Küçük ve bol gelmeyecek, kibar az yer kaplayacak, ipad miniye göre kılıf var mı uygun fiyatlı?

Örn:

Retina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı Kulübü

Hocam bende arıyorum böyle bir şey.. Bulursanız haber ederseniz sevinirim,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldığım ve uyum sağlamayan ürünler bunlar.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ipad-mini-kilif-smart-cover-kapak-canta-uyku-mod-102927354?urvid=8153794

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ipad-mini-retina-smart-cover-uyumlu-kilif-arka-k-103081849

Ön kapak yani smart coverin derisi birleşim yerinden 8cm yırtık geldi iade ettim.

Fakat arka kapağı onaylamış 2 gündür kullanıyordum iade etmedim. Arka kapakta smart cover takılabilsin diye çıkıntı var, bu şekilde elde tutmak pek hoş olmuyor.

Şimdi resmini verdiğim ürün gibi birşey bakıyorum. Yukarıdaki resim gold bilgisayarda 30tl. Pahalı geldi. Arayıştayım.

Yukarıdaki gibi kombin yapmayın çok ağır oluyor ve kibar tableti kabalaştırıyor.

Fakat ipad metal yapısı itibariyle çok kayıyor. O sebeple silikon arka kapak. Tercihen cam filmi ve içine sokulabilen kılıf en rahat ve güvenli kullanımı sağlar diye düşünüyorum.

Alacak listemi yeniledim.
    *Silikon kılıf (ekran koruyucu ve stylus kalem hediyeli)
    *Çanta kılıf.

• aradaslar bi akıl vein ya ;) benim x3-02telefonum ve ps vita m var 1000civari telefon bakiyorum ama aklimi ipad mini retina cok kurcaliyorbi tarafim al diger tarafim alma ios ve androidin sıkı takipcisiyim muammadayim 1000kusure android telefon mu ipad mini retina mi tavsiyelerini alirsam mini retna tarafinda kullanacagim hakkimi ;) edit ¦ daha cok internet film, dizi ve oyun amacli kullanacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist_44 -- 18 Şubat 2014; 23:30:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

aradaslar bi akıl vein ya ;) benim x3-02telefonum ve ps vita m var 1000civari telefon bakiyorum ama aklimi ipad mini retina cok kurcaliyorbi tarafim al diger tarafim alma ios ve androidin sıkı takipcisiyim muammadayim 1000kusure android telefon mu ipad mini retina mi tavsiyelerini alirsam mini retna tarafinda kullanacagim hakkimi ;) edit ¦ daha cok internet film, dizi ve oyun amacli kullanacagim

Mini retina al çok memnun kalırsın. Ben de android telefon kullanıyorum ve ipad mini retina da kullanıyorum iki yazılımı da takip ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intiveydemila kullanıcısına yanıt
    hocam mini retina alinca telefon alamayacagim ;)
  • Önerdiğiniz arka sert kapak linki var mı? Gittigidiyordan 20 liraya aldığım sert arka kapak kırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenA.

Önerdiğiniz arka sert kapak linki var mı? Gittigidiyordan 20 liraya aldığım sert arka kapak kırıldı

http://www.mobilcadde.com/apple-ipad-mini-retina-desenli-seffaf-silikon-kilif-14799

Birebir uyumlu gittigidiyor ve sahibinden de satışı var

• Asphalt 8 oynuyorum sabahtan beri 7 saat dayandı. Parlaklık 55 civarı

• Muhteşem bir alet işimden dolayı sürekli laptop taşıyordum iPad retina ilaç gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekleyin 16 gib wi fi beyaz

• 16 gb wifi. İster ekleyin ister eklemeyin.
  • alcest kullanıcısına yanıt
    Hocam ısınma oluyor mu 1saatfelan kullandım ısınma oluyor baya

• Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Ekledim Hayırlı Olsun.
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    El yakacak kadar değil ama biraz oluyor. Rahatsız edici değil bence.

• alcest kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam şu iOS tam bi otursa iyi olacakta baya dungeon hünerde bi kaç oyunda kasıyor ya cihaz

• Arkadaşlar 7.0.6 güncellemesi geldi. Yükleyin!
  • mutebahhir kullanıcısına yanıt
    bende gordum hocam herhangi bi sikinti felan oluyormu kasma vs donma gibisinden
  • 4-5 sayfa aradım ama bulamadım.
    16gb wifi almayı düşünüyorum ben de; lakin işletim sistemi ve sistem dosyaları falan derken ne kadar boş yer kalıyor?

Birde İOS da 16 gb = 16000000byte= 15625MB= 15,258GB olarak değil mi? Yani temiz 16GB alan yok?

Bilgi verirseniz çok sevinirim.

İyi günler
  • ufuk172 kullanıcısına yanıt
    12 gb kadar boş yer kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.