Şimdi Ara

Retina Ekranlı İpad Mini Ana Konu / Kullanıcı Kulübü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.783
Cevap
32
Favori
62.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 16gb wifi silver alarak aranıza katıldım bir kaç saate elımde olacak inşallah.Sormak istediğim cihazı alır almaz yapabileceğim testler nelerdir?13 sayfayı baştan sona okudum ghosting ,sarı ekran,toz,ölü piksel bu gibi sorunların olup olmadığını kontrol etmek istiyorum. Sorun günlük kullanımda ciddi boyutlarda değilse kafama takmam ama yine de kontrol etmek gerekir diye düşünüyorum..
  • Arkadaşlar dördüncü nesil ipad verip iPad mini retina alıcam sizce ekran boyutu hariç kontrast renk canlılığı parlaklık gibi konularda hangisi daha iyidir yorumlarınız gerekli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bugun ipadi sarja taktim kapali sekilde, sarja takinca acildi kendi kendine sizce neden olabilir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intiveydemila kullanıcısına yanıt
    Sarj'da açık kalır iphone ve ipad bu konuda sıkıntı etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigc02t

Sarj'da açık kalır iphone ve ipad bu konuda sıkıntı etmeyin.

Teşekkürler bilmiyordum ben de bi sorun var sandım (:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekleyin 128gb celluar,bej smart case

• Benim ipad'in uretim tarihi 50. Hafta imis bu iyi bir sey midir? Bir de ekran testi nasil yapilir ben de merak ediyorum... Marco's test diye bisi var ama anlamadim...

• quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

Orijinalden alıntı: tevez

Arkadaslar merhaba,
    Bugün elime ulaşan ıpad ü mini retinamın arkasında ufak bır göçük var onun harıcınde toz moz ghosting sarı ekran vs yok. Sizce geri göndermeli miyim? Korkuyorum açıkcası farklı tarzda sorunların çıkmasından. Sonuçta göçük kabın arkasında kalıyor. Kararsızım lütfen akıl verin:)

Ayıplı bir ürünü çekmek zorunda değilsiniz bence iade edin. Kaçıncı hafta ürünü bu ? Bir de 4G mi Wifi mı sadece ?

www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html

sadece wifi 46. hafta

• Bende şu anki tek sorun film izlerken ekranın uçlarından bir ışık dalgası oluyor.Donanımsal mıdır yazılımsal mıdır,değiştirmeli miyim sizce (çok rahatsız ediyor)?
  • Arkadaşlar 16 gb kullananlara bi sorum olacak. 16 gb oyun ve diğer dosyalar için yeterlimi?? Oyun oynarken şarj ne kadar sürüyo

• quote:

Orijinalden alıntı: doner.abdullah

Arkadaşlar 16 gb kullananlara bi sorum olacak. 16 gb oyun ve diğer dosyalar için yeterlimi?? Oyun oynarken şarj ne kadar sürüyo

16 aldım,keşke 32 alsaydım diyorum :)
  • Arkadaşlar bu gece saat 00.00'dan sonra bir tablet alacağım. Bazı durumlardan ötürü 5-10 dakikalık bir alış veriş vaktim olacak. O yüzden sonucuna vardığım cihazı anında alacağım. Limitim 1000 tl ... 1001 olamıyor Eğer o kadar harcamaya gerek yoksa elbette ki daha ekonomik çözümlere açığım.

Şu anda Mini 2 (Retina) bütün inceleme ve tavsiye konularında pek fazla rakip tanımıyor. Teknik özellik bakımından gerçekten iyi olduğunu inanıyorum ancak iOs beni korkutuyor. Çevremdeki arkadaşlar cihazı eline alınca nefes almak bile paralı falan gibisinden mübalağa söylemlerde bulunuyorlar. Klasik bizim insanımızın alışamadıkları cihazı kötüleme hareketi olarak görüyorum.

Neticede dünyaya mal olmuş bir markadan ve onun işletim sisteminden bahsediyoruz. Şöyle kendime 2-3 oyun yükleyeyim , film izleyeyim, klasik tablet marifetlerinden yararlanayım falan dediğimde çok uğraştırır mı ? canımı(cebimi) yakacak bir tablo ile karşılaşmam olası mıdır ? Sizce şu anda tablet olarak seçilebilecek en iyi/mantıklı çözüm hangisidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 7 Şubat 2014; 21:53:29 >

• freshmind kullanıcısına yanıt
    alınacak en iyi cihaz sizde zaten karar vermişsiniz bence en iyi tercih olacaktır.
  • arkadaşlar aliexpress ya da ebay den alıp tavsiye edebilicek var mı?şeffaf arka koruma ve ön smart cover düşünüyorum
  • 32 GB wi-fi modeli 1.5 ay önce aldım. 2 hafta önce ekranın altında oluşan sararmadan ve home tuşundaki yamukluktan dolayı dolayı servise verdim. cihazı yenisi ile değiştirdiler ve yeni cihazı bugün teslim aldım. 51. hafta üretimi olarak görünüyor. şimdilik ekranda sararma veya ghosting problemine rastlamadım. zaman içinde oluşur mu bilemiyorum ama genelde yurtdışı cihaz alan biri olarak bu sefer iyi ki Türkiye garantili bir cihaz almışım dedim.

yeni cihazın gelmesi bana göre biraz uzun sürdü ama servisin ilgisi ve değişimin hemen onaylanması gayet güzeldi.
  • HeliTeknik kullanıcısına yanıt
    Hayir 16gb wifi silver

• Mini retina 64 gn aldım.

• Ben de geçen hafta Vatan'dan 1.295 liraya Mini Retina Wifi+4G 16GB aldım.. Ozaki slim Y kılıf aldım ayrıca bir apple mağazasından..
    Şimdilik her şey yolunda görünüyor..

Senelerdir android kullanan biri olarak, şarj sıkıntısına son vermek için ve işim gereği de sürekli mobil ve online olmam gerektiği için çözümü;
    Blackberry telefon + Ipad mini kullanmakta buldum.
  • Arkadaşlar yükleyip de sildiğim uygulamalar satın alınanların içinde görünüyor. Bunları tamamen nasıl silerim?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.