Şimdi Ara

Restine Rest Kampanyası Tüm DH Davetli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyada bir ilke imza atarak; an itibariyle kullandığım Superonline tahütlü 20mbit fiber interneti kapattırıp, 16mbit adsle geçiş yaptım (başvurusu alındı).
    Fiberden adsl'e geçen biri olarak söylüyorum. Oyun film dizi dl ediyorsanız FIBERDEN UZAK DURUN.
    Adslin kıymetini bilin ayda 500gb dl edersin akk uygulanmaz. fiberde 100gb'ı 1 mb geçemiyorsun.
    Müşteri hizmetlerinin "ben fiberden adsle geçmek istiyorum diyince wtf halini duymak için deneyin. Herkes davetli

Kıscası bende 5 AS var superonline...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 27 Şubat 2012; 21:58:16 >

• Fiberden Adsl'e geçerken bir ek ücret gerekiyor mu ? Hiç bir olay yoksa ben de 20mbit fiberden 16mbit adsl'e geçmeye razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Fiberden Adsl'e geçerken bir ek ücret gerekiyor mu ? Hiç bir olay yoksa ben de 20mbit fiberden 16mbit adsl'e geçmeye razıyım.

Ben çok üsteledim ama taahhüt bozulmadan adsl'e geçirmediler beni. Napalım ettik bir salaklık 250Tl cayma bedeli ile bende geçiyorum yarın. Allah sonumuzu hayır etsin bakalım.
  • quote:

Fiberden Adsl'e geçerken bir ek ücret gerekiyor mu ? Hiç bir olay yoksa ben de 20mbit fiberden 16mbit adsl'e geçmeye razıyım.

Tahütlüden tahütlüye geçtiğim için ücret talep etmediler. Fiber alalı 2 ay olmuştu. Tahütümü yeniledeiler adsl'im sıfırdan başlayacak. ilk 6 ay 9,99tl kampanyası ile başlıyor. Canıma tak etti ya 5 ay öncesinin adsl kota bilgilerine bakıyorum ayda 450gb dl ediyormuşum. Şimdi 20mbit internetim var 10 gündür 1mbit ile internetde hiç bişe yapamıyorum AKK olduğu için... üstüne 50 tl para veriyorum. ne için 1mbit internet için. yahu bari kotayı aşınca 5mbite düşer 1 mbit nedir Yeter ulan rest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 27 Şubat 2012; 22:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

Tahütlüden tahütlüye geçtiğim için ücret talep etmediler. Fiber alalı 2 ay olmuştu. Tahütümü yeniledeiler adsl'im sıfırdan başlayacak. ilk 6 ay 9,99tl kampanyası ile başlıyor. Canıma tak etti ya 5 ay öncesinin adsl kota bilgilerine bakıyorum ayda 450gb dl ediyormuşum. Şimdi 20mbit internetim var 10 gündür 1mbit ile internetde hiç bişe yapamıyorum AKK olduğu için üstüne 50 tl veriyorum. Yeter ulan rest

Benim de 3 ay oldu geçeli. 2 yıl taahhütlüyüm aynen, şimdi direk telefonla geçiş yapabiliyor muyum yani ?

• Sayın stormeagle2 sizin aylık toplam maliyet ne olacak acaba? Ben herşey dahil 59.90Tl olan yalın internet kampanyasına geçmeyi düşünüyorum. Hız 8 ama, enazından ay boyu full 8 alacagım 3-5 gün değil.
  • quote:

quote:

Tahütlüden tahütlüye geçtiğim için ücret talep etmediler. Fiber alalı 2 ay olmuştu. Tahütümü yeniledeiler adsl'im sıfırdan başlayacak. ilk 6 ay 9,99tl kampanyası ile başlıyor. Canıma tak etti ya 5 ay öncesinin adsl kota bilgilerine bakıyorum ayda 450gb dl ediyormuşum. Şimdi 20mbit internetim var 10 gündür 1mbit ile internetde hiç bişe yapamıyorum AKK olduğu için... üstüne 50 tl para veriyorum. ne için 1mbit internet için. yahu bari kotayı aşınca 5mbite düşer 1 mbit nedir Yeter ulan rest

Bu işte bir terslik var ben o kadar üsteleme me rağmen;

-"Sizin fiber altyapınız varken, adsl geçişinizi sağlayamayız, yalnızca taşınmanız halinde yeni adresinizde fiber yok ise adsl'e geçişinizi sağlarız" dediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Sayın stormeagle2 sizin aylık toplam maliyet ne olacak acaba? Ben herşey dahil 59.90Tl olan yalın internet kampanyasına geçmeyi düşünüyorum. Hız 8 ama, enazından ay boyu full 8 alacagım 3-5 gün değil.

ben adsl isteyen el kaldırsın kampanyasına geçiyorum. 24 ay tahhüt 16mbit hız ilk 6 ay * 9.99tl ücret. fiberden zaten tahütüm vardı. onun için ek ücret istemediler.
  • Bir de şunu sorayım, adsl'de kesin olarak uygulanmıyor mu AKK ?
  • valla şuan için adsl kullanan arkadaşlar sölesin. ben 2 ay önce superonline adsl kullanıyordum. 1.5 sene kullanmıştım. hiç bir zmn akk uygulanmamıştı.
  • Kesin kabul ettiler ise bana abone numarasını pm'den verir misiniz? Bende sizi referans gösterip geçiş talep edeyim. Mahsuru yoksa tabi.
  • Yarın bir gün adsl'de de uygulanmaya başlandığında görürüm Fiberde de uygulanmıyor diyorduk, gördük. Geçmekle hata edersiniz.
  • adsl'de uygulanmıyor ama aslında var. yarın uygulamaya başlarlarsa ne yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

adsl'de uygulanmıyor ama aslında var. yarın uygulamaya başlarlarsa ne yapacağız?

e tabi işin o kısmıda var. O zaman superonline al sana 5 as der. Ancak şuda var dikkat edin superonline tamamiyle kullanıcılarını fibere geçirmek istiyor. ADSL den tamamiyle kopmak istiyor sebebi bence AKK uygulayamaması. Fiber kullanıcısı halen çok az, bugun adsl'e AKK uygulansa ortalık yıkılır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Kesin kabul ettiler ise bana abone numarasını pm'den verir misiniz? Bende sizi referans gösterip geçiş talep edeyim. Mahsuru yoksa tabi.

cep telefonuma sms gelicek. beklemekteyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

adsl'de uygulanmıyor ama aslında var. yarın uygulamaya başlarlarsa ne yapacağız?

e tabi işin o kısmıda var. O zaman superonline al sana 5 as der. Ancak şuda var dikkat edin superonline tamamiyle kullanıcılarını fibere geçirmek istiyor. ADSL den tamamiyle kopmak istiyor sebebi bence AKK uygulayamaması. Fiber kullanıcısı halen çok az, bugun adsl'e AKK uygulansa ortalık yıkılır bence.

Ben halen cevabımı alamadım.

MH kesinlikle fiberden, ADSL GEÇİŞLERİNİ kabul etmiyor. Siz nasıl razı ettiniz, kesin bilgi mi?
  • Ay içerisindeki veri downloadı, 8 Mbps’ye kadar limitsiz 25 GB Hız Alanı paketinde 25 GB ye, 8Mbps’ye kadar limitsiz 100 GB Hız Alanı paketinde 100 GB’ye, 16 Mbps'e Kadar Paketlerinde 50 GB’ye ulaştığında internet hızı 1 Mbps’ye düşürülecektir. Bir sonraki aya girildiğinde, internet hızı tekrar hizmetinden mevcut erişim hızına yükseltilecektir. (Hız Alanı: AKK)

buradada akk zımbırtısı var maalesef, siz geçiş yaparken söylemedilermi??
  • Evet arkadaşlar biraz önce superonline müşteri hizmetlerinden arandım. Başvurumu kabul alan yetkili için sistemlerinde halen adsl kullanıcısı olarak gözüktüğüm için paket yenileme olarak onayımı almışlar. Şuan fiber kullanıcısı olduğum sistemlerine girilmiş. isteğinizi yerine getiremiyoruz, fiber kullanıcıları adsl'e geçemiyorlar. Superonline altın vuruş yaptı.

@ozgunce Adsl'de ezelden beri akk maddesi yer alıyor. Ama hiç bir zaman akk uygulanamıyor.

Sonuç olarak 24 ay tahütlü fiberim ile 2 yıl boyunca 100gb AKK ye katlanacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 27 Şubat 2012; 22:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunce

Ay içerisindeki veri downloadı, 8 Mbps’ye kadar limitsiz 25 GB Hız Alanı paketinde 25 GB ye, 8Mbps’ye kadar limitsiz 100 GB Hız Alanı paketinde 100 GB’ye, 16 Mbps'e Kadar Paketlerinde 50 GB’ye ulaştığında internet hızı 1 Mbps’ye düşürülecektir. Bir sonraki aya girildiğinde, internet hızı tekrar hizmetinden mevcut erişim hızına yükseltilecektir. (Hız Alanı: AKK)

buradada akk zımbırtısı var maalesef, siz geçiş yaparken söylemedilermi??

Daha uygulama da yok. Superonline'nin kendi altyapısı ile sunduğu herhangi bir adsl hizmeti yok. TTNET'ten toptan alıp, perakende satış yapıyor. Yani anlayacağın TTNET ürününü sana superonline adsl diye pazarlıyor.

Sonuç; TTNET ne zaman kota uygulamaya başlar ise o zamana kadar uygulama sınırsız download olarak devam edecek.

• quote:

Evet arkadaşlar biraz önce superonline müşteri hizmetlerinden arandım. Başvurumu kabul alan yetkili için sistemlerinde halen adsl kullanıcısı olarak gözüktüğüm için paket yenileme olarak onayımı almışlar. Şuan fiber kullanıcısı olduğum sistemlerine girilmiş. isteğinizi yerine getiremiyoruz, fiber kullanıcıları adsl'e geçemiyorlar. Superonline altın vuruş yaptı.

@ozgunce Adsl'de ezelden beri akk maddesi yer alıyor. Ama hiç bir zaman akk uygulanamıyor.

Az biraz umutlanmıştım fiberden kurtuluyorum diye ama, gene umutlar 22ay sonraya kaldı. Eskiden adsl den fibere geçeceğimiz günü beklerdik, şimdi ise fiberden adsl e geçeceğimiz günü.

Olağan Türkiye gariplikleri işte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.