Şimdi Ara

Restine Rest Kampanyası Tüm DH Davetli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayatımda bu kadar pişman olduğum bir an gerçekten yoktur. Rahat battı bi tarafıma, kaşındım gittim fiber aldım. BTK ya falan mail atsak bişey yapsak bari 5 mbit'e düşürsünler 1mbit ile sayfa açılmıyor arkadaş
  • Adsl de felan care aramayın boşuna, superoffline.net sitesini ziyaret edip Tüketici Sorunları Hakem Heyetine şikayet etmekle ilk adımı atmanızı tavsiye ederim. Boyun eymek yerine şikayet etmek daha mantıklı, davanızda haklı görülürseniz rahat rahat internetinizi kullanırsınız adsl de de uygulanır mı uygulanmaz mı kaygısı çekmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzöz

Adsl de felan care aramayın boşuna, superoffline.net sitesini ziyaret edip Tüketici Sorunları Hakem Heyetine şikayet etmekle ilk adımı atmanızı tavsiye ederim. Boyun eymek yerine şikayet etmek daha mantıklı, davanızda haklı görülürseniz rahat rahat internetinizi kullanırsınız adsl de de uygulanır mı uygulanmaz mı kaygısı çekmezsiniz.

Yeni kullancıların bu savaşı kazanması pek mümkün gözükmüyor. Çünkü sözleşme şartlarında açıkca belirtilmiş. Superoffline sitesindek dilekçe örnekleri hep eski kullanıcıların (2010 öncesi) AKK ye maruz bırakılması ile alakalı. Arkadaşın siteyi güncellemesi lazım.
  • Benden size tavsiye. Eğer cayma bedeli istiyorlarsa size tahaaüt belgesini faxlamalarını isteyin. Büyük ihtimalle bulamayacaklardır. E öyle bir durumda da tahaaütünüz olmadığı için cayma bedeli ödemeniz gerekmez. Çünkü ortada tahaaüt yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Benden size tavsiye. Eğer cayma bedeli istiyorlarsa size tahaaüt belgesini faxlamalarını isteyin. Büyük ihtimalle bulamayacaklardır. E öyle bir durumda da tahaaütünüz olmadığı için cayma bedeli ödemeniz gerekmez. Çünkü ortada tahaaüt yok.

Birde 2010 Temmuzunda tüketici yönetmeliği çıkmış, orada da hiçbir ad altında cayma bedeli alamazlar diyor. BU cayma bedeli değilde şöyle düşünülüyor.

"Ben senin 24 ay kalman şartıyla 150TL olan kurulum bedelini almıyorum ama çıkarsan bunu alırım diyor. Bu da cayma bedeli sayılır mı sayılmaz mı? Pek kestiremiyorum, benden 250Tl istiyorlar. Halen muhasebesini yapıyorum, değer mi diye?
  • şimdilik iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayaras -- 28 Şubat 2012; 20:15:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Dünyada bir ilke imza atarak; an itibariyle kullandığım Superonline tahütlü 20mbit fiber interneti kapattırıp, 16mbit adsle geçiş yaptım (başvurusu alındı).
    Fiberden adsl'e geçen biri olarak söylüyorum. Oyun film dizi dl ediyorsanız FIBERDEN UZAK DURUN.
    Adslin kıymetini bilin ayda 500gb dl edersin akk uygulanmaz. fiberde 100gb'ı 1 mb geçemiyorsun.
    Müşteri hizmetlerinin "ben fiberden adsle geçmek istiyorum diyince wtf halini duymak için deneyin. Herkes davetli

Kıscası bende 5 AS var superonline...

bu devirde adsl cok para
    senin limon yeme işine benzemiş
    yaptğın iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi res_123 -- 28 Şubat 2012; 20:41:28 >

• 1.5 senedir SOL fiber üyesiyim daha bir kere bir uygulanmadı AKK...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

1.5 senedir SOL fiber üyesiyim daha bir kere bir uygulanmadı AKK...

eski üyelerin sözleşmesinde yer almadığı için uygulanmıyor sanırım.
  • AKK var diye adsl e geçen arkadaşları tekrar görelim :D Gördüğünüz gibi bu işin garantisi yok. Tek garanti THH ye gitmek yada mahkemeye vermek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.