Şimdi Ara

Restaurant Müdürü olmak üzereyim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
16.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klyr -- 5 Mart 2010; 23:37:09 >

• 2000tl falandır herhalde

yardır.
  • Tebrikler.
  • valla kimyager olarak 750 lira teklif ediyorlarken böle bi teklifi pazarlıksız bile kabul ederim :):) Hadi arkadaşlar bir işsiz üniversiteli iş sahibi olmak üzere...
  • Hocam bu hangi marka burgerlerin kralı mı yoksa
  • diyelimki öle :)
  • restauranta işe girer girmez müdür olarak mı çalışacaksınız? yoksa restaurantın herhangibir kısımında çalıştınız ve yükseldiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAP Danışmanı olunur mu?
    3 yıl önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlısı olsun darısı başıma
  • Hayırlısı olsun senın için maaşıda merak ettim ne verecekler bakalım :D
  • e tabiki çalıştım :) Üniversiteden önce 2 yıl çalıştım. Üniversitedeykende 3 yıl çalıştım... etti 5 yıl.. üniversiteden sonrada 1 yıl çalışıp askere gittim.. yani toplam 5-6 yıllık bir tecrübem var. Tabi bunda edindiğim dostlukların katkısı büyük. Şimdi bana rakam verin bakim :):)
  • arkadaşım sen 6 sene çalışıp öğrenemediysen , biz nasıl bilebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

arkadaşım sen 6 sene çalışıp öğrenemediysen , biz nasıl bilebiliriz

6 sene fastfoodda çalışmadımki. Normal bir restaurantta çalıştım. Burada tanıdığım büyüklerim sayesinde bu teklif geldi. Bir nevi torpil diyebiliriz :) Fastfood sektörünü bilmiyorum malesef. Bilsem konu kirliliği yapmam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klyr -- 4 Mart 2010; 3:10:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klyr

e tabiki çalıştım :) Üniversiteden önce 2 yıl çalıştım. Üniversitedeykende 3 yıl çalıştım... etti 5 yıl.. üniversiteden sonrada 1 yıl çalışıp askere gittim.. yani toplam 5-6 yıllık bir tecrübem var. Tabi bunda edindiğim dostlukların katkısı büyük. Şimdi bana rakam verin bakim :):)

hacı keşke boşuna masraf edip okumasaymışsın
    bundan 10 sene önce filan bir arkadaş mcdonalds ta 3 yıldız filan alıp müdür olmuştu galiba. eski maaşında biraz fazla alıyorum demişti. ancak angarya işleri yapmıyordu galiba...
    galibaların altını özellikle çiziyorum. çünkü aradan uzun zaman geçti...

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: klyr

e tabiki çalıştım :) Üniversiteden önce 2 yıl çalıştım. Üniversitedeykende 3 yıl çalıştım... etti 5 yıl.. üniversiteden sonrada 1 yıl çalışıp askere gittim.. yani toplam 5-6 yıllık bir tecrübem var. Tabi bunda edindiğim dostlukların katkısı büyük. Şimdi bana rakam verin bakim :):)

hacı keşke boşuna masraf edip okumasaymışsın
    bundan 10 sene önce filan bir arkadaş mcdonalds ta 3 yıldız filan alıp müdür olmuştu galiba. eski maaşında biraz fazla alıyorum demişti. ancak angarya işleri yapmıyordu galiba...
    galibaların altını özellikle çiziyorum. çünkü aradan uzun zaman geçti...

işte bana o eski maaşı lazım. Teşekkürler...

• hocam niye kasıyosun kabul et bu arada başka iş de bak maaşın gelince beğenmezsen bırakırsın madem bu kadar gizemli bi maaş zaten türkiye şartlarında hemen iş bulmak çok zor olduğundan 1 aydan bişey kaybetmezsin
  • Kardeş en pahalı menünden tüm DH üyelerine ziyafeti bekleriz .Şaka bir tarafa Allah tadını aldırtsın,başarılar,iyi değerlendir daha da yüksel.
  • biseler ismarlarsn mudur :D
  • Müdürüm konuya her cevap yazana bira whopper menü ısmarla artık
  • ee maaşı aldınmı ?
  • 3500 civarı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.