Şimdi Ara

Resmen kalbimi elleriyle parçaladı çok kötüyüm (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
2
Favori
5.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Ohoo.. Kızların en basit oyunlarından biri bu.. Başka biriside yok adın gibi emin olabilirsin.

Liseli kızlar versiyonu için; Annem kızıyor, babam ayrılcaksın diye baskı yapıyor, derslerime vakit ayırmam lazım.
  • bak şimdi kız heralde anlamış saf biri oldugunu. Sen sorunca yüzüğü (ki şaka yaptıgını sanmıstır bence söz nişan var mı diye sordugunda. baş parmakta çünkü yüzük) biraz benle ilgilensin gururumu okşasın benim için üzülsün gibisinden düşünüp sana " evet öyle bişey" demiştir. Peşinden koşcagını , 2 derse girmeyip eve gitceğini değil cıkısta onu bekleyip dahada ilgilenceğini düşünmüş kamil(kız). Seni çıkısta göremiyincede yurda gidip biraz beklemiş senden bir tepki gelmediğini görünce seni kaybetme korkusuyla mesaj atmış işte sana. Şimdi sana biz olamayız vs diyerek yine peşinden koşturmaya çalışcak. Peşinden koşmazsan kazanırsın.

saf derken büyük ihtimal kıza ilk mesajı sen atıyodun. Hemen cevap veriyodun. Çok güzelsin gibisinden laflar söylüyodun ona değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 8 Aralık 2011; 17:13:11 >
  • Geçmiş olsun kardeşim..
  • konu hakkındaki fikirlerim şöyle
    1. kız haklı beyler. olmazdınız bence de çünkü sen çok acemisin anladıgım kadarıyla (hakaretmiş gibi algılama lütfen hakaret etme gibi bi niyetim olsa yardımda bulunmaya çalışmam)
    2. kız çok ama çok tipik bir türk kızı bu konuda herkesin fikrini alabilirsin mantıklı olanları düşün tart uygula
    3. yüzük olayını belki bu yaşta nişan fln garip karşıladım diye kıvırabilirsin
    4. kesinlikle ama kesinlikle okula git hayatında hiç bir değişiklik olmamış gibi normal davran (en zoru bu ama bunu yapmak zorundasın)
    5. kaçan kovalanır diye bir şey var aynen kızın sana yaptığı şey. soğuk davrandığı zaman nasıl merak etmekten kendini alamadıysan aynı şeyi sen de çok belli etmeden ona yaparsan bu kural onda da işleyecektir.
    6. 4. madde bence en önemlisi bu aşamada
  • kızda sinsilik var, fena ağına düşürmüş seni :) bu şekilde devam edersen de çok pis sallar benden demesi.

ezgi güzelse ona yaz, çatır çatır çatlasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 8 Aralık 2011; 17:57:32 >
  • Senin adına inan çok üzüldüm.En iyisi unutmaya bak.Demek ona verdiğin değeri haketmiyor.
  • "Üniversiteden" 'den sonrasini okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOBEBRYANT__

"Üniversiteden" 'den sonrasini okumadım.

Niye liselimisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53Muco

quote:

Orijinalden alıntı: KOBEBRYANT__

"Üniversiteden" 'den sonrasini okumadım.

Niye liselimisin

evet :D
  • Baştan söyleyeyim. Yazını zorla okudum. Dilbilgisi diye bir şey yok. Ne paragraf, ne noktalama işareti hiç bir şey yok. Konuya gelirsek sen aşık olmamışsın senin sadece hoşlanma. Olmayacak bir şeyin peşinden koşma, okuluna bak. Daha rahat edersin kızlara fazla takılmayacaksın, olursa olur olmazsa bir şey yok devam edeceksin. Senin üzüldüğün kadar karşı taraf üzülmüyor bunu bil
  • daha gidecek çok yolun var ve bi o kadarda göreceğin insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1834

quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

ULAN BEYİNSİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN OKULUNUZDAN OLMAYIN!
    Aşkın her türlüsü yatakta biter.Gidin okulunuzu okuyun adam olun.Nedir memleketin ergenlerinin sakallı türk kızlarından çektiği aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hahahaahahahaahahahahahaahhahah sıçtım resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

başka biri falan yok kız taktiğini çok güzel uygulamış ve seni düşürmüş o tuzağa artık kaçan kovalanır oynayacaksınız sen kovalayan olucaksın unutma kovalayanın değeri olmaz her zaman kaçan kazanıyor bu yüzden bağlanma sakın kıza ilgini çek biraz üzerinden

Usenmedim bu noktasiz virgulsuz yaziyi bizim valideye okudum. Yazi biter bitmez bu yorumu yapti. Dogru yorum. İkinize de bravo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 8 Aralık 2011; 19:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmelo

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Hastayım yarın okulda görüşürüz de olsun bitsin.Sende bayağı saf çıktın baş parmaktaki yüzükten çıkardığın anlama göre.Ve durumu çaktırmışsın artık ipler kızın elinde.

artık diyemem kız ondan hoşlandığımı anladı.benden hoşlandığınu düşünüyorum kuruntuda yapıyo olabilirim ama biz olmayız yazmış

Bak abi, ben sana kendi durumumu anlatayım sen kendin ne yapman gerektiğini anla. Ben de birinden hoşlanıyordum, ilk olarak çaktırdım durumu senin gibi. O da "ben seni arkadaş olarak görüyorum" dedi ben de içimden tamam madem olmuyo, zorlamayayım dedim ve kızla hiç bir diyalog kurmadım, bu sırada da kızın en yakın arkadaşı benimle de iyi anlaşan bir kız. Ben buna mesaj gönderdim işte ben ondan hoşlanıyorum diye, arada sırada sordum ne yapmalıyım diye kızın en yakın arkadaşına, ne var ne yok anlattım. Aynı snıfta olduğumuz için üçümüz ben ortak arkadaşımıza aldın mı mesajımı dedim o da evet dedi. Sonra benim hoşlandığım kız da soruyo buna sana ne mesajı gönderdi diye. Ortak arkadaşımız da senden hoşlanıyomuş diyor. Bu da ikinci olay. Ama kız hala benimle konuşuyo ama ben onu takmıyorum hatta yazmadan öceki durumumuzdan daha iyiyiz şu an.
    ÖZET: 1-Takma. 2-En yakın arkadaşına olayı aktar.

• kızla kız ol git dalga geç sen onu sevmiyo o sana aşkını farkettirmiş ayağı yap kendi kuruntustusu kalsın. niye böyle triplere girdin kendi kendine saçma sapan mesajlar atmışın bi gece gidip arklarla içemiycek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 8 Aralık 2011; 19:58:44 >
  • başka birisinden hoşlanırken kız, o herif kıza tekmeyi vurunca , kız yangında ilk tutunacak yer olarak sana tutunmuş,kendini tatmin etmiş , herif buna demiştir güzel degilsin, salaksın, vs, sen tam tersini söylemişsindir kızda ben güzelim şöyleyim böyleyim diye havaya girmiştir(illa 2. bir erkekten duyması lazım yoksa inanamaz, özgüveni yerine gelmiştir sayende) o herifi aramamak için boşluk doldurması lazım boşlugu sen doldurmuşsun(kız seni kullanmış).
    bundan sonra olacaklar:
    1- sen kızı sevdigin için toz konduramazsın(o bişey yapmamıştır ailesi- o çocuk suçludur)
    2- seni bi tanısa asla senden vazgeçmezdi onu o kadar seviyosun ki aslında o bunu anlayamadı.........
    gerçekler
    1- kız tam orospu ama senin bunu anlaman için 2 yıl geçmesi gerek........(şu anda bana küfrediyorsun(bende etmiştim :( ))

yapılması gereken

hiçbirşey yokmuş gibi hayatına devam et kıza tavırda alma aptallaşsın
    hep yakınında ol, bi daha o herif bunu itelediginde ilk arayacagı kişi sen ol

işte o anda onun dediklerin sakın dinleme, dinlermiş gibi yap deger verir gibi yap

yataga attıgında sabah çok güzel şeyler söyle

sonrada birdaha hiç arama telefonunu açma ki

senden sonra çıktıgı erkege insan gibi davransın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 9 Aralık 2011; 18:10:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

ULAN BEYİNSİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN OKULUNUZDAN OLMAYIN!
    Aşkın her türlüsü yatakta biter.Gidin okulunuzu okuyun adam olun.Nedir memleketin ergenlerinin sakallı türk kızlarından çektiği aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sonuna kadar haklı ama. Okulunu ihmal etme. Kıza ilgi falan da gösterme. Görevleri budur. Erkekleri toplumun sömürü düzeni içinde tutmak, kaçmalarını engellemek. Sende az daha bu oyunları yiyecektin. Hiçbir şey yapma keyfine bak. Hobaa!

• yazık olmuş
  • `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.&

`•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.• `•.¸¸.•´´¯`••._.•`•.¸¸.•´´¯`••._.&

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.