Şimdi Ara

Resmen kalbimi elleriyle parçaladı çok kötüyüm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
2
Favori
5.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lan bi uyuduk amma yaygara kopartmışsın ne hoşlanması kamil yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

Dört sene benimle birlikte olan kız her şeyim sensin sakın beni bırakma diyen kız başarısız ve parasız bir adam olduğum için ve onun istediği manada çalışmadığım için beni terk etti. Ben ne yapayım. Şu an kendisi tıp okuyor, mutlu olduğunu görüyorum. İleride bir tıpçıyla evlenecektir muhtemelen. Seninki gene başlamdan bitmiş, ben dört senemi gömdüm

Ben 6 senemi gömdüm bi anda heycanım bitti dedi

• Dostum üzgünüm de Sen resmen 'Friend Zone' denilen yerde sıkışmışsın.Kendini bu durumdan kurtarman lazım.Yoksa 'Forever Alone' a geçiş yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmelo

Üniversiteden arkadaşım kendisi. Aynı sınıftayız. Başlarda hiç ilgimi çekmiyordu ben başka bir kızdan hoşlanıyordum ama son günlerde bana yanaşmaya başladı ciddi ciddi hoşlanmaya başladım bu kızdan.Son 1 haftadır beraber çokça vakit geçirdik. kendisi bana sakarya ya beraber gezmeye gidelim dedi(memleketim) bu hafta gidecektik te.Son günlerde onu yurduna hep ben bıraktım. Bana yanımda hoş vakit geçiriyormusun ben çok hoş vakit geçiriyorum filan diyordu. Bana hayır diyemediğini söylüyordu. Ortak arkadaş var bir tane onun yanında da sürekli bana takılıyor zamanla bana aşık olucaksın bu gidişle sakın olma diye.Ama nedense son 5-6 gündür aramız soğuk. Okulda eskisi kadar ilgilenmiyorMesajlarıma cevap yazmaya üşeniyor..Son iki üç gündür ne zaman telde arasam isteksiz bi ses tonuyla konuştu.En son dün gece aradım meşgule aldı.Oysaki benim aramamdan önce cevapsız araması vardı..Başlarda bana çok ilgili ve güleryüzlü olan kız birdenbire değişti ilgisiz,soğuk.Bu akşam olanlar oldu.Okul cafetaryasında arkadaşlarla oturuyorduk elinde yüzük olduğunu gördüm sordum"nişanlandın sözlendin filan herhalde" diye.Onun gibi birşey dedi yıkıldım resmen ama belli etmek istemedim hayırlı olsun dedim tebrikler.Sonra Bu hafta beni ekmenin nedeni şimdi anlaşıldı dedim(Bu hafta geziye gidecektik ikimiz bunu kastettim) Oralı olmayan geçiştirmeye çalışan bir tavırla başka birşey sordu.Birşey demedim kalktım kimseye bişey demeden çıktım kalan son iki derse de girmedim.Normalde hep beraber çıkardık okuldan onu genelde yurduna da ben bırakırdım.Umarım anlamamıştır birşey bundan sonra ona yakın olamam bu beni sadece kahreder ama artık o başkasıyla ve ben bunu kabullenmek zorundayım.Çok acıymış yemin ediyorum trende oturdumtek kişilik koltuğa yol boyunca çaktırmadan kimseye ağladım.Bu kadar çabuk yakınlaşıp bu kadar çabuk yitirmek çok acı.Bu hafta okula gitmeyi düşünmüyorum haftaya da bu moralle kızın en ufak lafında kendimi tutamayıp duygusal bi patlama yaşamaktan korkuyorum.Umarım anlamamıştgır bu gece kahrolduğumu

Kızların birçoğu dengesizdir kardeşim. Fakat bu olayda artık ilişkinizin adı konsun istemiş olabilir gibi geldi bana. Bu yüzden uzak durup senin ne tepki vereceğini ve ne kadar umursadığını ölçmek istemiş olabilir. Soğuk davranmasının nedeni de istediği şekilde tepki vermemiş olman olabilir. Bence her şeyi oturup konuş. Öncesinde de onun hoşlanmadığı bir kız falan varsa onun da bulunduğu bir ortamda konuş ve nasıl davrandığına bak istersen. Umursamıyor mu, yoksa içten içe sinirden deliriyor mu diye bir bak bakalım. Umursamıyorsa çok geç, fakat ortamı falan terkederse tam zamanıdır konuşmanın. Vakit geçmeden harekete geç derim.

• Başparmaktaki yüzük olayına çok güldüm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 8 Aralık 2011; 10:41:15 >
  • Biz olamayiz nedir ya laflara bakCok film izliyo bu kizlar
  • Geçmiş olsun...
    Bazı arkadaşların dediğinin tersine sana elinde laleler ile de gelse böyle bir travma yaşayan ilişki (arkadaşlık, dostluk, sevgililik vb.) bu travmayı bir ömür taşır. Bence soğumaya ve soğutmaya çalışmalısın.
  • kız başta senle arkadaşça vakit geçirmekten hoşlanmış daha sonra senin ona olan ilgini farketmiş ve onun sana karşı böyle bir ilgisi olmadığı için araya mesafe koymaya seni kendinden sogutmaya çalışmış.kız senden hoşlanmıyor arkadaş olarak kalmak istiyor bu kadar basit
  • abi madem kız anladı diyorsun vs böyle duracagina git konuş neden böyle oldu niye önce yaklasip şimdi biz olamayız diyor konuşun en sonunda da ne yapacaksan kararını ver kardeşim
  • benim de aynı şekilde kız arkadaşım vardı üni 2 de;
    hep beraber takılırdık, bir yaz memlekete gitti geldi nişanlanmış, sadece şaşırdım, hayırlı olsun dedim
    bana sana kardeşimi ayarlıyım dedi ben de ciddi düşünmediğim için oralı olmadım arkadaşını ayarlamıştı.
    ünide her olayda eğlenmene bak, üni bitince hayat başlıyor.

en yakın dostum aşık olduğu kız için okulu bırakıyordu az kalsın
    şimdi 2 çocuğu var

sen de bunun ileride güzel bir anı olacağını bil, kızla dostluğuna devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAsland

quote:

Üniversiteden arkadaşım kendisi. Aynı sınıftayız. Başlarda hiç ilgimi çekmiyordu ben başka bir kızdan hoşlanıyordum ama son günlerde bana yanaşmaya başladı ciddi ciddi hoşlanmaya başladım bu kızdan.Son 1 haftadır beraber çokça vakit geçirdik. kendisi bana sakarya ya beraber gezmeye gidelim dedi(memleketim) bu hafta gidecektik te.Son günlerde onu yurduna hep ben bıraktım. Bana yanımda hoş vakit geçiriyormusun ben çok hoş vakit geçiriyorum filan diyordu. Bana hayır diyemediğini söylüyordu. Ortak arkadaş var bir tane onun yanında da sürekli bana takılıyor zamanla bana aşık olucaksın bu gidişle sakın olma diye.Ama nedense son 5-6 gündür aramız soğuk. Okulda eskisi kadar ilgilenmiyorMesajlarıma cevap yazmaya üşeniyor..Son iki üç gündür ne zaman telde arasam isteksiz bi ses tonuyla konuştu.En son dün gece aradım meşgule aldı.Oysaki benim aramamdan önce cevapsız araması vardı..Başlarda bana çok ilgili ve güleryüzlü olan kız birdenbire değişti ilgisiz,soğuk.Bu akşam olanlar oldu.Okul cafetaryasında arkadaşlarla oturuyorduk elinde yüzük olduğunu gördüm sordum"nişanlandın sözlendin filan herhalde" diye.Onun gibi birşey dedi yıkıldım resmen ama belli etmek istemedim hayırlı olsun dedim tebrikler.Sonra Bu hafta beni ekmenin nedeni şimdi anlaşıldı dedim(Bu hafta geziye gidecektik ikimiz bunu kastettim) Oralı olmayan geçiştirmeye çalışan bir tavırla başka birşey sordu.Birşey demedim kalktım kimseye bişey demeden çıktım kalan son iki derse de girmedim.Normalde hep beraber çıkardık okuldan onu genelde yurduna da ben bırakırdım.Umarım anlamamıştır birşey bundan sonra ona yakın olamam bu beni sadece kahreder ama artık o başkasıyla ve ben bunu kabullenmek zorundayım.Çok acıymış yemin ediyorum trende oturdumtek kişilik koltuğa yol boyunca çaktırmadan kimseye ağladım.Bu kadar çabuk yakınlaşıp bu kadar çabuk yitirmek çok acı.Bu hafta okula gitmeyi düşünmüyorum haftaya da bu moralle kızın en ufak lafında kendimi tutamayıp duygusal bi patlama yaşamaktan korkuyorum.Umarım anlamamıştgır bu gece kahrolduğumu

Kızların birçoğu dengesizdir kardeşim. Fakat bu olayda artık ilişkinizin adı konsun istemiş olabilir gibi geldi bana. Bu yüzden uzak durup senin ne tepki vereceğini ve ne kadar umursadığını ölçmek istemiş olabilir. Soğuk davranmasının nedeni de istediği şekilde tepki vermemiş olman olabilir. Bence her şeyi oturup konuş. Öncesinde de onun hoşlanmadığı bir kız falan varsa onun da bulunduğu bir ortamda konuş ve nasıl davrandığına bak istersen. Umursamıyor mu, yoksa içten içe sinirden deliriyor mu diye bir bak bakalım. Umursamıyorsa çok geç, fakat ortamı falan terkederse tam zamanıdır konuşmanın. Vakit geçmeden harekete geç derim.

sevdiğim ,konuda bahsettiğim kızı yurduna hep ben bırakırım.Geçen hafta ortak bir arkadaşla yine onu yurduna bırakmaya giderken o ortak arkadaşa dil sürçmesi olarak yanlışlıkla sınıftaki bir başka kızın ismiyle seslendim.Seslendiğim kız biel bişey demezken bu hemen "vayyy ezgi mi tabi güzel kız allah için " gibisinden bişiler söledi.Dedim ne alaka sadece bir anlık dil sürçmesi.Sonrasında o hafta bana nedensiz şekilde soğuk davrandığını hissettim.Bununda verdiği kıskançlık ve üzüntüyle ezgi nin yanında oturdum bir derste.O akşam ders ortasında bu ve kankası çıktılar.Bana birşey bile demedi.Normalde hep beraber hareket ederdik.Bunu anlattım çünkü bariz ezgi den hoşlanmıyor çünkü dün de sınıftan arklarla otururken ezgiye aynen şöyle dedi"adın ezgiydi di mi neden saçını değiştirdin ki " gibisinden bişiler söledi.Soğukluk oldu yani ezgide hafif ters yaptı.
    Bunları anlattım ama ben ksıkandığını sanmıyorum beni.Kıskanan insan seviyordur.Sevdiğine dair emare arıyorum ama bulamıyorum.Sevse dün ona ilgimi artık tamamen anladığında "benden hoşlanıyorsun sanırım ama biz olamayız" diye mesaj atmazdı..Cidden sevse hoşlansa onu gece dönüşte yurduna bırakırken sınıftan iki sevgili arkadaş var onlarla karşılaştığımızda daha kimse bişey dememişken direk savunmaya geçip"biz sevgiil değiliz yanlış anlamayın demezdi" birde gülerek söylüyor ki karşı taraf zaten hemen vayyyyy okul gazetesi flaş flaş.diye makara geçmezdi.Yanlış anlayacakları yoksada anlamışlardır o gece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmelo -- 8 Aralık 2011; 12:12:07 >

• Ben şeytanın dünyada ki tezahürüyle karşılaştım.. daha ötesi yok.. şeytan istese bu kadar şerefsizlik yapamaz.. Allah'ım beni ondan kurtardı milyarlarca şükürler olsun. Ama onun gibi biri mutlu olmayı hak etmiyor.. Allah ona cezasını verecek. Tek kelime kötü laf etmedim ona.. Çektim gittim.. Ama acısı içimde beni bitiriyo.. Sinirliyim çok.. Hakkımı helal etmiyorum.. Hak hukuk tanıdığını sanmıyorum ama bu dünyada cezasını çekecek..

İnsanlara olan bakış açımı değiştirdi benim..Özellikle kadınlara...
  • Ayrıca anlamadığım başka şey garip davranıyor.Mesela derse geç kalıyor boş sıralar var direk yanıma oturuyor.Sonra da bizi sevgili sanıcaklar baktı herkes dedi.
    sık sık bana takılıyordu, bu gidişle bana aşık olucaksın bak yazıyorum şuraya sakın olma filan.Yani bi şeyi yüz kere sölersen olurmuş evet kendisinden hoşlanıyorum saolsun da bu nedir ya.Hem beni yurduma kadar bırakırmısın diyip yurdun oraya geldiğinde kapıya kadar gelme diyen başka kız varmıdır.Hayır sık sık bırakıyorum kapısına kadar çok defa bıraktım bu nerden çıkıyor.Sonra kapıya kadar bırakmam daha gelmem diyince de trip atıyor üste çıkıyor
  • quote:

Ayrıca anlamadığım başka şey garip davranıyor.Mesela derse geç kalıyor boş sıralar var direk yanıma oturuyor.Sonra da bizi sevgili sanıcaklar baktı herkes dedi.
    sık sık bana takılıyordu, bu gidişle bana aşık olucaksın bak yazıyorum şuraya sakın olma filan.Yani bi şeyi yüz kere sölersen olurmuş evet kendisinden hoşlanıyorum saolsun da bu nedir ya.Hem beni yurduma kadar bırakırmısın diyip yurdun oraya geldiğinde kapıya kadar gelme diyen başka kız varmıdır.Hayır sık sık bırakıyorum kapısına kadar çok defa bıraktım bu nerden çıkıyor.Sonra kapıya kadar bırakmam daha gelmem diyince de trip atıyor üste çıkıyor

Kanka moralini bozmak istemem ama illüminati.. dün 7 aralıktı farkındaysan.. amerikanın oyunu bunlar arkasında israil var
  • sağ gösterip sol vur b planını devreye sok
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSOFT

sağ gösterip sol vur b planını devreye sok

ne planı.bugün okula gidemiyorum bile.kısa sınavımız var.buna rağmen gitmek istemiyorum.1 hafta filan gitmicem sanırım bu gidişle
  • quote:

quote:

ne planı.bugün okula gidemiyorum bile.kısa sınavımız var.buna rağmen gitmek istemiyorum.1 hafta filan gitmicem sanırım bu gidişle

git okula gir sınava yüz verme hiç bir kez sinirli bakışı at zaten o gelir yanına
  • quote:

quote:

quote:

git okula gir sınava yüz verme hiç bir kez sinirli bakışı at zaten o gelir yanına

hocam bu daha kötü olur.bu sefer yüzü alamadı da böyle yapıyor der.bunu deirtmek istemem
  • Seviyorsan git konuş panpa! Olursa olur olmazsa da olmaz. Bu işlere gurur katarsan Türk filmine döner senin iş. Belli ki kız sana alicengiz oyunu yapmış. Senin duygularından emin olmak istemiş. Üzüldüğünü görmesi de ona boş olmadığını anlamasını sağlamış. İntikam almaya çalışma. Kızlar böyle işte, git konuş bitir işi. Finish her!!!
  • 1-Gelen aramaları ve mesajları baştan savma cevaplamaya başladıysan - sa
    2-Soru işaretleri birikmeye başladıysa
    3-Günlerin geçmesine rağmen ilişkin yerinde sayıyorsa
    4-Yastığa başını koyduğunda sabah kalktığında ilk o aklına gelmiyorsa - san
    5-Eski tartışmalar ısıtılıp ısıtılıp önüne sunuluyorsa - san
    6-A noktasından B noktasına geldiğinde kattettiğin mesafeye pişman olmaya başladıysan - sa

Ufak ufak hazırlıklara başlama zamanı gelmiştir , kendine tek soru sorarsın duymak istediğin cevabı kendin veremiyorsan eğer derin bir nefes alınır akabinde sigara ile cila atıldıktan sonra olmuyorsa zorlamazsın sana düşen arkana bakmadan sittir olup gitmektir..

Başka bir konu altında bunları yazmıştım , sanırım çok güzel tespitte bulunmuşum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.