Şimdi Ara

Resmen kalbimi elleriyle parçaladı çok kötüyüm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
2
Favori
5.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine iyiymiş seninki beni 3 yıllık sevgilim kilo aldım diye bırakmıştı sen henüz aşk acısı nedir bilmiyosun.
  • Ben de benzer şekilde zokayı yutmuştum.. açığa vurdum duygularımı.. kızlar hayatta yediremezler kendilerine ilk söyleyenin kendileri olmalarını.. daha sonra da kaçan kovalanır olayı girer devreye.. yani sen duygularını açık etmekle baştan kaybettin ben sana söyleyim. Kaçan kovalanır olayını direk kendisi bana söylemişti aramız bozulunca.. Asla çok değer vermeyin.. Değer verdikçe kaçıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

kız başta senle arkadaşça vakit geçirmekten hoşlanmış daha sonra senin ona olan ilgini farketmiş ve onun sana karşı böyle bir ilgisi olmadığı için araya mesafe koymaya seni kendinden sogutmaya çalışmış.kız senden hoşlanmıyor arkadaş olarak kalmak istiyor bu kadar basit

+1

Erkeğin peşinden koşmayan hatun, sadece okeye 4. arar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmelo

Üniversiteden arkadaşım kendisi. Aynı sınıftayız. Başlarda hiç ilgimi çekmiyordu ben başka bir kızdan hoşlanıyordum ama son günlerde bana yanaşmaya başladı ciddi ciddi hoşlanmaya başladım bu kızdan.Son 1 haftadır beraber çokça vakit geçirdik. kendisi bana sakarya ya beraber gezmeye gidelim dedi(memleketim) bu hafta gidecektik te.Son günlerde onu yurduna hep ben bıraktım. Bana yanımda hoş vakit geçiriyormusun ben çok hoş vakit geçiriyorum filan diyordu. Bana hayır diyemediğini söylüyordu. Ortak arkadaş var bir tane onun yanında da sürekli bana takılıyor zamanla bana aşık olucaksın bu gidişle sakın olma diye.Ama nedense son 5-6 gündür aramız soğuk. Okulda eskisi kadar ilgilenmiyorMesajlarıma cevap yazmaya üşeniyor..Son iki üç gündür ne zaman telde arasam isteksiz bi ses tonuyla konuştu.En son dün gece aradım meşgule aldı.Oysaki benim aramamdan önce cevapsız araması vardı..Başlarda bana çok ilgili ve güleryüzlü olan kız birdenbire değişti ilgisiz,soğuk.Bu akşam olanlar oldu.Okul cafetaryasında arkadaşlarla oturuyorduk elinde yüzük olduğunu gördüm sordum"nişanlandın sözlendin filan herhalde" diye.Onun gibi birşey dedi yıkıldım resmen ama belli etmek istemedim hayırlı olsun dedim tebrikler.Sonra Bu hafta beni ekmenin nedeni şimdi anlaşıldı dedim(Bu hafta geziye gidecektik ikimiz bunu kastettim) Oralı olmayan geçiştirmeye çalışan bir tavırla başka birşey sordu.Birşey demedim kalktım kimseye bişey demeden çıktım kalan son iki derse de girmedim.Normalde hep beraber çıkardık okuldan onu genelde yurduna da ben bırakırdım.Umarım anlamamıştır birşey bundan sonra ona yakın olamam bu beni sadece kahreder ama artık o başkasıyla ve ben bunu kabullenmek zorundayım.Çok acıymış yemin ediyorum trende oturdumtek kişilik koltuğa yol boyunca çaktırmadan kimseye ağladım.Bu kadar çabuk yakınlaşıp bu kadar çabuk yitirmek çok acı.Bu hafta okula gitmeyi düşünmüyorum haftaya da bu moralle kızın en ufak lafında kendimi tutamayıp duygusal bi patlama yaşamaktan korkuyorum.Umarım anlamamıştgır bu gece kahrolduğumu

Hata yapıyorsun. Okula her zamanki gibi git hatta olabildiğince mutlu görünmeye çalış. Eğer mutsuz görünürsen zayıf görünürsün kızın karşısında. Kızı sakın ama sakın ipleme. O nasıl seni geçiştirdiyse sen de onu geçiştir. Mesaj attığı zaman (atar mı bilmiyorum) ya yarım saat-bir saat sonra cevap ver ya da hiç cevap verme. Aramalarına da aynı şekilde. Ondan sonra olanları gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Üniversiteden arkadaşım kendisi. Aynı sınıftayız. Başlarda hiç ilgimi çekmiyordu ben başka bir kızdan hoşlanıyordum ama son günlerde bana yanaşmaya başladı ciddi ciddi hoşlanmaya başladım bu kızdan.Son 1 haftadır beraber çokça vakit geçirdik. kendisi bana sakarya ya beraber gezmeye gidelim dedi(memleketim) bu hafta gidecektik te.Son günlerde onu yurduna hep ben bıraktım. Bana yanımda hoş vakit geçiriyormusun ben çok hoş vakit geçiriyorum filan diyordu. Bana hayır diyemediğini söylüyordu. Ortak arkadaş var bir tane onun yanında da sürekli bana takılıyor zamanla bana aşık olucaksın bu gidişle sakın olma diye.Ama nedense son 5-6 gündür aramız soğuk. Okulda eskisi kadar ilgilenmiyorMesajlarıma cevap yazmaya üşeniyor..Son iki üç gündür ne zaman telde arasam isteksiz bi ses tonuyla konuştu.En son dün gece aradım meşgule aldı.Oysaki benim aramamdan önce cevapsız araması vardı..Başlarda bana çok ilgili ve güleryüzlü olan kız birdenbire değişti ilgisiz,soğuk.Bu akşam olanlar oldu.Okul cafetaryasında arkadaşlarla oturuyorduk elinde yüzük olduğunu gördüm sordum"nişanlandın sözlendin filan herhalde" diye.Onun gibi birşey dedi yıkıldım resmen ama belli etmek istemedim hayırlı olsun dedim tebrikler.Sonra Bu hafta beni ekmenin nedeni şimdi anlaşıldı dedim(Bu hafta geziye gidecektik ikimiz bunu kastettim) Oralı olmayan geçiştirmeye çalışan bir tavırla başka birşey sordu.Birşey demedim kalktım kimseye bişey demeden çıktım kalan son iki derse de girmedim.Normalde hep beraber çıkardık okuldan onu genelde yurduna da ben bırakırdım.Umarım anlamamıştır birşey bundan sonra ona yakın olamam bu beni sadece kahreder ama artık o başkasıyla ve ben bunu kabullenmek zorundayım.Çok acıymış yemin ediyorum trende oturdumtek kişilik koltuğa yol boyunca çaktırmadan kimseye ağladım.Bu kadar çabuk yakınlaşıp bu kadar çabuk yitirmek çok acı.Bu hafta okula gitmeyi düşünmüyorum haftaya da bu moralle kızın en ufak lafında kendimi tutamayıp duygusal bi patlama yaşamaktan korkuyorum.Umarım anlamamıştgır bu gece kahrolduğumu

Hata yapıyorsun. Okula her zamanki gibi git hatta olabildiğince mutlu görünmeye çalış. Eğer mutsuz görünürsen zayıf görünürsün kızın karşısında. Kızı sakın ama sakın ipleme. O nasıl seni geçiştirdiyse sen de onu geçiştir. Mesaj attığı zaman (atar mı bilmiyorum) ya yarım saat-bir saat sonra cevap ver ya da hiç cevap verme. Aramalarına da aynı şekilde. Ondan sonra olanları gör.

bu mesajı görmeden önce kesin olarak bugün okula gitmemeye karar vermiştim.ama şu mesajın fikrimi değiştirdi.haklısın zayıf görünürüm gitmessem.gideceğim.yanlıştan sayende döndüm teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmelo -- 8 Aralık 2011; 13:47:28 >

• Kardeşlerim bir tavsiye uy yada uyma liseden sonra 3 sene öss hazırlanmış bir adam üniversite böyle kız saçmalıklarıyla geçmiş mezun olduğunda herşeyin boş olduğunu anlamış biri olarak söylüyorum sakın takma derim dik durmaya çalış daha kimler gelip geçecek hayatına bak eğitimini sağlam temellere oturt hayatını yaşa saçma sapan takıntı yaparsan senelerce ahhhh vahhh der durursun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

bu mesajı görmeden önce kesin olarak bugün okula gitmemeye karar vermiştim.ama şu mesajın fikrimi değiştirdi.haklısın zayıf görünürüm gitmessem.gideceğim.yanlıştan sayende döndüm teşekkürler hocam

Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Kardeşlerim bir tavsiye uy yada uyma liseden sonra 3 sene öss hazırlanmış bir adam üniversite böyle kız saçmalıklarıyla geçmiş mezun olduğunda herşeyin boş olduğunu anlamış biri olarak söylüyorum sakın takma derim dik durmaya çalış daha kimler gelip geçecek hayatına bak eğitimini sağlam temellere oturt hayatını yaşa saçma sapan takıntı yaparsan senelerce ahhhh vahhh der durursun

eyvallah dikkate alıyorum böyle düzgün eleştirileri.dik duracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

lan bi uyuduk amma yaygara kopartmışsın ne hoşlanması kamil yaz.

• onu bunu bırakında ben kaç mesaj attım 82 de kalıdı bu ne iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartvizite

onu bunu bırakında ben kaç mesaj attım 82 de kalıdı bu ne iş

konu dışı bura arkadaşım mesaj sayısı artmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Orijinalden alıntı: kartvizite

onu bunu bırakında ben kaç mesaj attım 82 de kalıdı bu ne iş

konu dışı bura arkadaşım mesaj sayısı artmaz :)

eyvallah öğrendiğim iyi oldu ama kabul et arkadaşınkinden daha önemli bir meseleydi
  • ezik misin kardeşim ya, sinir oluyorum böyle konu açanlara, bir kız yüzünden oturup ağlıyormuş ta okula gitmeyecekmiş te

gün gelecek bin pişman olacaksın bu yaptıklarına.

gençlik aşkları nisan yağmurları gibidir, gelir geçer, bunu asla unutma.

1 ay sonra bu kız senin için hiçbir anlam ifade etmeyecek, hatta başka bir kızla çıkmaya başlarsan bu süre 1 haftaya bile iner.
  • Yuzugu görünce bozulma nedenini şöyle belirt : 'Senden hoşlanmıyorum ya da seni sevmiyorum , sadece seninle vakit çabuk geçiyor' şeklinde. Olamayız dediği olaya da 'ben öyle bir şey düşünmedim sadece daha az ya da hiç vakit geçiremeyeceğiz diye üzüldüm' şeklinde aktar. Kıza öncekinden az daha mesafe koy, daha ciddi ol ' böyle bir şey nasıl dusundun ?' gibi ve azıcık soğuk ol. Abartma ama normal davran. önceden 3 kere arıyorsan bir günde, 1 kere ara bundan sonra.

Hadi eyvallah.
  • Senin bu yaşadığın ne ki, ben öyle bi olaylar zinciri yaşadım ki artık hiçbir kızla mecbur kalmadıkça muhatap bile olmuyorum o derece.
  • akışına bırak
  • geçmiş olsun kardes ama sal gitsin bence
  • değer verdigini belli ettigin an peşinden koştugun an çekip gidiyor , kızları ben anlamıyorum bu kızların derdi ne ayrılalı 15-20 gün oldu her gün görmek zorunda oldugum icin hala canım yanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

ULAN BEYİNSİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN OKULUNUZDAN OLMAYIN!
    Aşkın her türlüsü yatakta biter.Gidin okulunuzu okuyun adam olun.Nedir memleketin ergenlerinin sakallı türk kızlarından çektiği aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hahahaahahahaahahahahahaahhahah sıçtım resmen

• Git konuş. Neyse her şeyi açık açık söyle.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.