Şimdi Ara

Resistance: Fall Of Man [PS3 İnceleme] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
6.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efruz şu forumda lafına itibar ettiğim 3-5 kişiden birisin.Yine güzel bir inceleme yazmışsın.Bende Gametrailers daki Resistance vs GoW izledikten sonra Resistance'a ısındım gerçekten.Grafikler fln özellikle karlı bölümlerde Lost Planet'i andırıo gibi geldi.

GoW'la kıyasalanabilir bir oyun ama GoW daha iyi benim gözümdede...Oyundaki derinlik hissi süper.Resistance'ta dediğin gibi feci HL tadı aldım bnde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

şimdi oyunu oynamış arkadaş"ben bu oyunu böyle bilmezdim.beni şaşırttı"diyor..
    PS3 e elini bile sürme fırsatı olmamış insanlar"ya bu oyun yaramaz"diyor.
    bu nasıl bir mantıktır anlayamadım gitti...

uzaktan öyle duruyor dostum oynamadan ben de pek iyi düşünmüyordum oyun hakkında. Demoyu bile daha bugün indirdim, 1 aydır ps store'da duruyordu demo. Burun kıvıra kıvıra indirdim demosunu doğrusu, ama oyun beklediğimden iyi çıktı çok şükür. Hele mekan tasarımları beklediğimden bayağı öte çıktı, resimlerde durduğundan daha iyi gözüktüğünü söyleyebilirim. Yani yorum yapmamak gerekiyor resimlere yada videolara bakarak aslında. Sonra böyle şaşırtabiliyorlar bazen.

hoca defalarca dedik zaten durun bir çıksın alet oyunlar gelsin nedir ne değildir görürüz herkes dedik dinletemedik kimseye.burda değil ama ilk kez bugun yazıyorum bu forumdaki konsol bölümüne.
    yok efendim 360 buna 5 basar.neyle basıyo abicim yokki alet kurcalamamışın oynamamışın daha.oynanmamış makinaya 5 de basar 10 da...du iki dakka sabret,yok...

Koray beni tanır gelince şenlenir burası

• Teşekkür ederim Solid_Snake.

Yine de bu oyunu herkes beğenmelidir demiyorum; zevkler görecelidir ne de olsa. Ama Half-Life 2 ve COD3 oyunlarının her ikisini de beğenerek oynamış birinin bu oyunu beğenmemesi için bir neden göremiyorum. Belki türüne yenilik getirmiyor ama (özgün işlevlerdeki silah ve araçları saymazsak) özellikle çatışmanın yoğun olduğu ve birçok npc'nin savaş verdiği zamanlarda bile oyunun sabit 60 FPS sunması benim ilgimi çekti. Bu nedenle oyun çok akıcı ilerliyor. Dediğin gibi bir GOW edemese de FPS severlerin göz atması gereken bir oyun Resistance.
  • Açıkçası GoW'da bana izlediğim videolardan Kill.Switch isimli oyunun grafiklerinin hiper olan hali gibi geldi.Kill.Switch'e acayip benzettim oyun tarzını.Bir yenilik yok gibi zaten GoW'da da...Ama bomba oyun olduğunu değiştirmiyor tabii ki

Resistance'ta resmen dediğin gibi HL2 ve COD karşımı bir oyun olmuş.Çok iyi de kombin olmuş gerçekten.Ben hastası oldum.Bu oyunun 2. si fln herhalde baya bir ilgi çeker.
  • İlki oyna oyna bitmiyor gerçi bende çok vakit ayıramıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

Açıkçası GoW'da bana izlediğim videolardan Kill.Switch isimli oyunun grafiklerinin hiper olan hali gibi geldi.Kill.Switch'e acayip benzettim oyun tarzını.Bir yenilik yok gibi zaten GoW'da da...Ama bomba oyun olduğunu değiştirmiyor tabii ki

Resistance'ta resmen dediğin gibi HL2 ve COD karşımı bir oyun olmuş.Çok iyi de kombin olmuş gerçekten.Ben hastası oldum.Bu oyunun 2. si fln herhalde baya bir ilgi çeker.

Zaten hangi FPS'de öyle çook büyük yenilikler var ki?

Ha bu arada Gamespot ya da ign'de bu ödüllerde yanlış hatırlamıyorsam,Gears OF War'daki hızlı şarjör değiştirme olayı Okamı'nin paint brushının bile önüne geçmişti.Ödülün adını ve içeriğini tam hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi.Bu da bir yeniliktir yani...

• arkadaslar belki kızıcaksınız ama ben ikisinide oynadım bence resistance gowun yanına yaklaşamaz,hem grafik hemde oynanabilirlik bakımından,ama bak kızmayın heee bu tamamen şahsi goruşum,ama şunuda belirtiyim kotu oyunda demiyorum gzl degişik olaylar var atmosfer gzl ama beni tatmin etmedi,xbox360taki fear bile daha zevkli diyebilirim ama resistance sadece 40 dk falan oynadım belki ilerledikce daha zevkli oluyordur

efruz arkadasımız yine gzl bi incelemede bulunmuş tsk ediyoruz
  • Eline klavyene sağlık efruz. kill switch'ten hoşlananlara ayrıca nemesis strike'yi de tavsiye ederim.
  • 3fruz ellerine sağlık gerçekten güzel bir yazı olmuş grafiklere bende bittim. Ve benim için online mod çok önemli onu deneyecem bakalım eğer gerçekten hız düşmeleri fln yoksa lag loss v.s çok iyi olucak çünkü pc de online oyun oynamak o kadar zor ki... updateini yap , ilacini bul, yok windows çöktü yok şu uyumsuzluk yaptı... ama inşallah ps3 de resistance da çatır çatır online oynıcaz:)
  • @3fruz,
    gözümüz kulağımız oluyorsun oyunları oynarken,buda keyif veriyor bizlere gerçekten her ne kadar daha oynamıyor olsak da
  • bu arada ps3 ile ilgili bir konuyada değinmek istiyorum oyunda demolarda olsun , full sürümde olsun , oyunun üstüne gelince arka plan ve müzik değişiyor her oyun için.. Açıkçası çok hoşuma gitti
  • konuyu yeni inceleme olanağı buldum, gerçekten güzel bir konu hazırlamışsın

burock34 arkadaşım tabiki herkes kendi görüşünü burda yazacak,oyun seni tatmin etmeyebilir zaten oyunlar kişiden kişiye değişir.
  • Teşekkürler arkadaşlar öncelikle. Elimden geldiğince değerlendirmeye çalışıyorum oyunları. Sonraki durak GT HD

SnoX ps3'ün menüsü beni hiç heyecanlandırmadı. Çok sıradan geldi, çünkü PSP sahibiyim ve malesef menüler aynı! Psp'nin menüsünü ilk gördüğümde nasıl '' anaa ne güzelmiş layn '' dediysem psp 'si olmayanlar ps3'ün karşısına geçtiğinde aynı sözü edecekerdir. Menü çok kullanışlı ve şık. Ayrıca arka plan PSP deki gibi donuk değil daha dinamik. Sana bir sır o zaman, herhangi bir video izlerken yada internette dolaşırken menüye tekrar gelmek için controller'daki PS tuşunu kullandığında, mevcut ekranı arkaya atıyor. Bir nevi pc'deki simge durumuna küçültme olayı. Transparan bir şekilde arka planda duruyor o ekran. Bu da çok hoş bir özellik, eğer henüz keşfetmediysen benden duymuş oldun işte :)

burock34 tabi ki oyunu beğenmeyebilirsin dedim ya zevkleri tartışacak değiliz burada, ben de F.E.A.R'dan hoşlanmamıştım mesela. Oyunun atmosferi HL2 'ye benzediği için ilgimi çekti benim. F.E.A.R daki atmosfer, nasıl söylesem, biraz donuk ve yapay geliyordu bana. Resistance türüne bohçayla yenilik getirmiyor zaten, Resistance'ın formulü şu; COD3 'deki savaş atmosferini al, düşmanların yerine uzaylıları ekle, HL2'nin o kaos havasını ve yıkık dökük mimarisini al, biraz GOW ekle, Prey 'in garip silahlarını alıp oyuna serpiştir işte elinde Resistance

Solid_Snake bence GOW yanında kill.switch'in lafı bile edilmez. Tamam sistem olarak benzedikleri aşikar fakat kill.switch'deki siper olayı ile GOW'unkiler arasında neredeyse dağlar var. Kill.switch'de çok yüzeysel ele alınmış. Zaten atmosfer olarak bir değiller, grafikleri tartışmaya da gerek yok. O yüzden kill.switch'İn peşinden giden bir oyun demek yerine daha kendi tarzına yakın bir oyun demeliyiz GOW için. Kill.Switch'de kendimi kasıp bir iki bölüm oynayabilmiştim maksimum. Ama gow bitene kadar başka birşey düşünebildiğimi hatırlamıyorum :) Zaten karşılaştırma yapmamışsın da dile getirmek istedim...

solidfb bir oyunun hit olması için illaha ki yenilik getirmesine de gerek yok ki yahu. O zaman tüm FPS 'ler half-life kopyasıdır deyip çıkabilmemiz lazım işin içinden. Ben de o mantığa katılamıyorum doğrusu. Yenilikler her zaman güzeldir ama GOW'un grafik ve atmosferi başlı başına yenilik zaten :) Son tren sahnesinde (sahne diyorum, film sanki) interaktif bir sinemayı yaşıyoruz adeta. Hangi oyunda buna benzer bir atmosferle karşılaşabildik? Bence bu bile bir özgünlüktür. Fakat IGN ayıp etmiş bence, reloading olayı ile paint brush da aynı kefeye koyulmaz ki kardeşim. Bir de reloading 'e ödül verdilerse vay hallerine :)

• Ellerine saglık 3fruz güzel bir inceleme olmus.

Resistance oyunu suan Ps3 icin alınacak en iyi oyun bence.
  • GT HD'yi yazmaktan vazgeçtim arkadaşlar, çünkü beğenmedim. Şimdi bazıları çıkıp hobaa olur mu öyle şey diyebilir hak veriyorum ama GT zaten benim tarzım değil, simulasyon oynamayı beceremiyorum. Bir de grafikler beklediğimden uzak çıkınca sinir oldum. Kotamı aştığıma mı üzüleyim oyunun beklediğim gibi çıkmamasına mı bilemedim. İyi olmuş free olarak dağıtılması zira çok kötü taş yiyecekti ps başına.
  • sevgili 3fruz herkesin yorumu farkli olabilir tabiki ama bu oyun gercektende bence cok basit gibi duruyo cevre grafiklemeleri olsun vs.. sanki ps2 icin cikmis bir oyun sanki bence ps2 bile rahatlikla kaldira bilir bu oyunu demek istedigim GOW gibi degisik ve insani alip goturen bir yani yok bu benim fikrim yani bu oyunu GOW la karsilastirmak gercekten yerinde bir davranis olmaz
  • *murattti* oyunu oynamadıysan bir kez denemeni tavsiye ederim, yok oynadım ve yorumum budur diyorsan saygı gösteririm. Bence GOW ile karşılaştırılamayacak kadar kötü bir oyun değil Resistance, bu sözü etmek oyunu küçük düşürmek olur ki oyunu başarılı bulduğum için biraz ağır kaçacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *murattti*

sevgili 3fruz herkesin yorumu farkli olabilir tabiki ama bu oyun gercektende bence cok basit gibi duruyo cevre grafiklemeleri olsun vs.. sanki ps2 icin cikmis bir oyun sanki bence ps2 bile rahatlikla kaldira bilir bu oyunu demek istedigim GOW gibi degisik ve insani alip goturen bir yani yok bu benim fikrim yani bu oyunu GOW la karsilastirmak gercekten yerinde bir davranis olmaz

ya yapma allah aşkına bu kadarda olmaz ki be bu oyun için ne kadar emek harcamışlardır.
    gow kadar da olmasa bile yine de iyi bir oyun.bakalım kill zone fos mu mükkemmel mi çıkacak.
    kill zone hangi motoru kullanacak acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

*murattti* oyunu oynamadıysan bir kez denemeni tavsiye ederim, yok oynadım ve yorumum budur diyorsan saygı gösteririm. Bence GOW ile karşılaştırılamayacak kadar kötü bir oyun değil Resistance, bu sözü etmek oyunu küçük düşürmek olur ki oyunu başarılı bulduğum için biraz ağır kaçacağını düşünüyorum.

sayin 3fruz oyunu oynamadimda bulundugum ulkedeki oyun marketine ps3 getirmislerdi reklam amacli dev 64" lik panasonic HDTV de oynuyorlardi orada gordum fikrimde bu yonde oldu tabiki herkesin zevk ve gorus bakisi farklidir vede saygi duymak lazimdir bende senin gorusune ve yorumuna saygi duyuyorum tesekkurler.

• Resistance oyununun güzel olması ayrı Gow ile kıyaslanması ayrı.Gow oyunu adını oyun dünyasına altın harflerle yazdı Resistance ise kaliteli bir oyun olay bu kadar basit zaten 3fruz arkadasımız oyun icin Gow rakibi demiyor sadece kaliteli bir oyun oldugunu belirtiyor.

Pitrat arkadasım simdiden Killzone olayına girmek yanlıs daha ortada sadece bir acıklama var o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.