Şimdi Ara

resimde işaretlediğim yeri kimler yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki arabanın aynısından var, bundaki gibi rüzgarlık vardı, söktüm. Altında silikon gibi siyah yapışkan madde vardı onları da söktüm, resimdeki işaretlediğim yerler siyah mat folyoymuş (buna çok şaşırdım ilginç değil mi sizce de) o folyoların bir kısmı yapışkan maddeyle birlikte kalktı altından beyaz görünüyor. Bunu nerede yaptırabilirim, kimler yapar, reklamcıların siyah folyo kaplama yaptığını biliyorum ama parça sökülmesi falan gerekirse onlar beceremez oto sanayi sitesine gitmeyi düşünüyorum o yüzden

resimde işaretlediğim yeri kimler yapar

• yardımcı olabilecek yok mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfkli -- 7 Ağustos 2020; 12:3:2 >
  • Oto cam ustası yapar sanırım.
    Ayrıca siyah folyo marketlerde uygun fiyata bulunabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    folyonun satıldığı bir yer biliyorum bu şekilde çok daha uyguna gelebilir ama sanırım sağlam bir iş olması açısından parça sökmek gerekebilir, bu yüzden kendim yapıp yapmamakta kararszı kaldım, sanayide de herhangi bir sınıflandırmaya sokamadım kimlerin yapabileceğiyle ilgili
  • aksesuar tuningcilerin neredeyse hepsi yapar.
  • Reklam tabela işi yapan yerler yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç kaplama,bazı detailingciler yapar.Belki o kaplamanın yenisini de bulabilirsiniz serviste komple söküp yenisini yapıştırırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.