Şimdi Ara

Resim kalitesini bozmadan zoom..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaliteyi yeterince bozmayacak şekilde baya bir zoom yapmak istiyorum.Bunun için bir program varsa ismini yazın..lütfen...

• :/
  • birazcık beklersin sen
  • Çok amerikan filmi izlemişsin.

Hani camera kaydından adamın kolundaki saatin markasını görüyorlar ya ölüyorum.

Resmin çözünürlüğü elverdiğince net görebilirsin. Windowsun görüntüleyicisinden çok daha kalitelisini alamazsın.
  • imkansızı istiyorsun...
  • arkadaş kendine "gerçekçi ol imkansızı iste" düsturunu benimsemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi arkadaşın imzasında aynen dediğin programın adı yazıyodu ama hatırlamıyorum
  • Arkadaşlar bilmeden konuşmayalım var böyle programlar.

bkz : Reshade
  • Bilmeyen konuşuyor işte imkansız fln diye..
    istediğin gibi program var 2-3 sene önce bendede vardı ama adını hatırlamıyorum biraz daha çabalarsan google de fln bulursun.
  • photozoom pro

yaklaştırdıkça sanal çizim yapıyor resim üzerinde.
  • istediğin programı kullan, amerikan filmlerindeki saçmalıkları bekleme ama. elbet herhangi bir resim gösterme programının zoom olayından farklı olarak değişik algoritmalar kullanarak zoom yapıp kalite artıran programlar var ama çok şey bekleme.
  • gerçek resimde öyle bişey yapabilmen için sonsuz piksel olması lazım resmin ancak yukardaki arkadaşın dediği gibi sanal çizim filan olursa olabilir. şahsi görüşüm bu, aksini iddia eden varsa bilgim dahilinde tartışmaya açığım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

istediğin programı kullan, amerikan filmlerindeki saçmalıkları bekleme ama. elbet herhangi bir resim gösterme programının zoom olayından farklı olarak değişik algoritmalar kullanarak zoom yapıp kalite artıran programlar var ama çok şey bekleme.

CSI
  • Saolun , photozoom pro'yu deniorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.