Şimdi Ara

Resim Çekerken 2 parmak neyin nesidir ? KONU ÇOŞTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
27.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barış İşaretimi yoksa Günde 2 bardak Süt iç türünden birşeymi çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CambazTr -- 9 Nisan 2010; 23:56:04 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Resim Çekerken İki Parmak: Zafer İşareti Anlamı

Resimlerde iki parmağın havaya kaldırılması, yaygın olarak "zafer işareti" olarak bilinir. Bu jest, zafer, başarı veya onay göstermek için kullanılır.

Zafer işareti, ilk olarak İkinci Dünya Savaşı sırasında Winston Churchill ve diğerleri tarafından kullanılmıştır. "V" harfini temsil eder ve "zafer" kelimesinin İngilizce kısaltmasıdır.

Bugünlerde zafer işareti, spor etkinliklerinde, kutlamalarda ve diğer zafer anlarında yaygın olarak kullanılır. Fotoğraflarda kendini ifade etmenin ve sevincini paylaşmanın popüler bir yoludur.

Zafer işareti genellikle olumlu bir jest olarak kabul edilse de, bazı kültürlerde farklı anlamları olabilir. Örneğin, bazı ülkelerde baş aşağı bir V işareti saldırgan veya küfürlü olarak görülebilir.

Resimlerde zafer işareti kullanırken, içinde bulunduğun kültürel bağlamı göz önünde bulundurmak önemlidir. Uygun şekilde kullanıldığında, zafer işareti sevinç, başarı ve zaferi ifade etmenin güçlü bir yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zafer işaretidir o. Baz kişiler tarafından ne kasıtla yapılıp neyin zaferinin kutlandığını bilmeyen bizlerin çok gördüğü hareket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

Zafer işaretidir o. Baz kişiler tarafından ne kasıtla yapılıp neyin zaferinin kutlandığını bilmeyen bizlerin çok gördüğü hareket.
    pkk işareti o
  • quote:

Zafer işaretidir o. Baz kişiler tarafından ne kasıtla yapılıp neyin zaferinin kutlandığını bilmeyen bizlerin çok gördüğü hareket.
    Neyin zaferi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Neyin zaferi ?

Alıntıları Göster
    Peace işaretinin şeysi o barış yani. Ama bazı pkk sempatizanları kullandığı için faşist arkadaşlar düşmanımız oldu
  • quote:

O iki parmak Victory'nin V sine benzediğinden kullanılmakta.Zafer demek yani.Abuk subuk bir anlamı yok aslında.Ancak milletimiz ne oldugunu bilmediğinden yolda yapsan terörist diye döverler.

@Black Wreath

Barışla ne alakası var yahu.İlk defa duydum senden,sanmıyorum öyle birşey olsun.Yüzde 99 dediğim gibi Victory'den gelme o işaret.Basit bir mantık var altında ama millet kurcalamayı seviyor basit şeyleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 9 Nisan 2010; 22:55:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dua edelim de tek parmak olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

O iki parmak Victory'nin V sine benzediğinden kullanılmakta.Zafer demek yani.Abuk subuk bir anlamı yok aslında.Ancak milletimiz ne oldugunu bilmediğinden yolda yapsan terörist diye döverler.

@Black Wreath

Barışla ne alakası var yahu.İlk defa duydum senden,sanmıyorum öyle birşey olsun.Yüzde 99 dediğim gibi Victory'den gelme o işaret.Basit bir mantık var altında ama millet kurcalamayı seviyor basit şeyleri.

doğru, hatta ilk ortaya çıkaran da ingiliz komutan churchill dir.
  • quote:

@Black Wreath

Ne olduğunu bilmemekten değil, bugüne kadar yanlış insanların kötü amaçla kullandıkları bir işaret olduğu için yapanı döverler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Artvin08~

quote:

@Black Wreath

Ne olduğunu bilmemekten değil, bugüne kadar yanlış insanların kötü amaçla kullandıkları bir işaret olduğu için yapanı döverler

Nokta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

quote:

@Black Wreath

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Artvin08~

quote:

@Black Wreath

Kardeşim gereksiz tartışmaya girmeyelim şimdi.Amerikada Japonyada herkes foto çektirirken yapar o işareti,ancak sen arkadaşlarınla fotoğraf çektirirken yapsan ulan bu terörist sanırım gözüyle bakarlar.Burda dayak yiyen adamın suçu ne? ne olduğunu öğrenin önce,sonra dövün dövecekseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Zafer işareti, başka da hiçbir anlamı yok. Hiçbir örgüte mal edilemez. Abd çıkışlı olsa da Abd'yi aşıp evrenselliğe ulaşmıştır. PKK ile de alakası falan yok. PKK'lıların yaptığı hiçbir şeyi yapmayız diyenler heralde ne yemek yiyorlar ne de uyuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim-GTX

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    korelilerin felan yaptığı herşey yolunda süper felan demek
  • Evrensel anlamda zafer işaretidir. Fakat resim çekilirken genelde Japonlar yapar, ben şirinim ben güzelim anlamına gelir.

Eklemeyi unuttum onlara özgü birşeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 9 Nisan 2010; 23:40:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Evrensel anlamda zafer işaretidir. Fakat resim çekilirken genelde Japonlar yapar, ben şirinim ben güzelim anlamına gelir.

Bunlarmı şirin ha ? Tiplere bak şeyime benizyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Evrensel anlamda zafer işaretidir. Fakat resim çekilirken genelde Japonlar yapar, ben şirinim ben güzelim anlamına gelir.

Bunlarmı şirin ha ? Tiplere bak şeyime benizyor.

Alıntıları Göster
    özenti selamı

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    NE başarmışlar da yapıyorlar onu sormak lazım.
    biz mesela street fighterda öğrendik, kenle adam dövünce bu hareketi yapıyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makman

NE başarmışlar da yapıyorlar onu sormak lazım.
    biz mesela street fighterda öğrendik, kenle adam dövünce bu hareketi yapıyodu.

Alıntıları Göster
    Bizimkiler harbiden özentiliğe yapıyorlar bunu özellikllede Apaçi tipliler.
  • quote:

Bizimkiler harbiden özentiliğe yapıyorlar bunu özellikllede Apaçi tipliler.

Alıntıları Göster
    LAYNINNNNNNN BU JAPONLAR İYİMİŞ

PEKMEZ LAZIM

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.