Şimdi Ara

Resident Evil: Retribution (2012) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
9.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman

Blu-ray'ın tırt versionları çıktı

Resident Evil Retribution 2012 1080p BluRay x264 ALLiANCE 6.55 GB

Resident.Evil.Retribution.2012.720p.BluRay.x264-ALLiANCE 4.36 GB

Alıntıları Göster
    Serinin ilk iki filmini, aksiyon, konu ve oyunculuk açısından çok beğenmiştim, sonraki iki bölüm de ilk ikisinin yerini tutmasa da filmin hayran kitlesini kendisine bağlayacak izlenebilir kalitede olduğunu düşünüyorum.

Ama el insaf artık, serinin 5. filmi için söyleyebileceğim tek şey tam bir fiyasko olduğudur. Adamlar para uğruna konusuz film çekmişler, ilk iki filmde aynı oyuncular gayet iyi bir oyunculuk sergileme çabası içersindeyken onlar da filmin içinin boş olduğunu anlamışlar ki fazla kendilerini yorma gereği hissetmemişler. Filmin tamamı, mermiler bombalar, envayi çeşit yaratıklarla savaş şeklinde geçiyor, aksiyon aksiyon ve yine aksiyon, konu yok, oyunculuk yok dakika başı mantık hataları vs. vs. Serinin 3. bölümünde hikayeyi bitirmeliydiler. Diğerlerinin ve bundan sonra çekecekleri bölümlerin bundan daha iyi olmasını beklemek yanlış olur.

IMDB'de 5,5 puan almış sanıyorum bu puanlar birazda eski bölümlerin hatırına verilmiş 3,5-4,5 arası bir puanı olmalıydı. Serinin 6. filminin de farklı olacağını düşünmüyorum, böyle bir film yapacaklarsa çekmelerine gerek de yok.

İş sadece olayı paraya dökmek ise Matrix'in 10. bölümü çekilmeliydi şimdilerde dayarsın aksiyonu karate sahnelerini bol bilgisyar animasyonu olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aqualander

Serinin ilk iki filmini, aksiyon, konu ve oyunculuk açısından çok beğenmiştim, sonraki iki bölüm de ilk ikisinin yerini tutmasa da filmin hayran kitlesini kendisine bağlayacak izlenebilir kalitede olduğunu düşünüyorum.

Ama el insaf artık, serinin 5. filmi için söyleyebileceğim tek şey tam bir fiyasko olduğudur. Adamlar para uğruna konusuz film çekmişler, ilk iki filmde aynı oyuncular gayet iyi bir oyunculuk sergileme çabası içersindeyken onlar da filmin içinin boş olduğunu anlamışlar ki fazla kendilerini yorma gereği hissetmemişler. Filmin tamamı, mermiler bombalar, envayi çeşit yaratıklarla savaş şeklinde geçiyor, aksiyon aksiyon ve yine aksiyon, konu yok, oyunculuk yok dakika başı mantık hataları vs. vs. Serinin 3. bölümünde hikayeyi bitirmeliydiler. Diğerlerinin ve bundan sonra çekecekleri bölümlerin bundan daha iyi olmasını beklemek yanlış olur.

IMDB'de 5,5 puan almış sanıyorum bu puanlar birazda eski bölümlerin hatırına verilmiş 3,5-4,5 arası bir puanı olmalıydı. Serinin 6. filminin de farklı olacağını düşünmüyorum, böyle bir film yapacaklarsa çekmelerine gerek de yok.

İş sadece olayı paraya dökmek ise Matrix'in 10. bölümü çekilmeliydi şimdilerde dayarsın aksiyonu karate sahnelerini bol bilgisyar animasyonu olur biter.

Alıntıları Göster
    Bikaç sorum olacak :

Film benimde hoşuma gitmedi iyice bozdular fakat bir önceki serisis sonunda geminin üstünde w.millet varken bir sonraki seride birden buhar ettiler bari öldüğünü filan gösterselerdi orası bi ilgiç,filmde zombi göremez olduk arada 1-2 yaratık çıkıyo anca o.Resident evil apocalypse deki havayı alamadım 2 seridede boş ortamlarda film çekiyorlar bundada paso buzul gördük.
    Steam: -Bane

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Bikaç sorum olacak :

Film benimde hoşuma gitmedi iyice bozdular fakat bir önceki serisis sonunda geminin üstünde w.millet varken bir sonraki seride birden buhar ettiler bari öldüğünü filan gösterselerdi orası bi ilgiç,filmde zombi göremez olduk arada 1-2 yaratık çıkıyo anca o.Resident evil apocalypse deki havayı alamadım 2 seridede boş ortamlarda film çekiyorlar bundada paso buzul gördük.

Alıntıları Göster
    izleyip direk sildim hatta sara sara izledim iyice b.ku cıkmış artık

• quote:

Orijinalden alıntı: zekeriyahoca

Bende silcem. Boşuna hdd de 10 gb yer işgal ediyor. Rezil bir film

Orijinalden alıntı: KonsolMania

quote:

Orijinalden alıntı: zekeriyahoca

Bende silcem. Boşuna hdd de 10 gb yer işgal ediyor. Rezil bir film

Alıntıları Göster
    Serinin önceki bölümlerine göre sönük kalmış bu film.Bende çok fazla beğendiğimi söyleyemem.Efektler vs. çok yapmacıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Serinin önceki bölümlerine göre sönük kalmış bu film.Bende çok fazla beğendiğimi söyleyemem.Efektler vs. çok yapmacıktı.

Alıntıları Göster
    iğrenç film.milla jovovich de berbat oyuncu

Orijinalden alıntı: ileri iade

iğrenç film.milla jovovich de berbat oyuncu

Alıntıları Göster
    Çok üzüldüm seriyi bu kadar batırmalarına. İzlediğim en güzel zombi serisiydi.. İçine etmişler resmen... Hiç bir şey anlamadım filmden.

5/10

Orijinalden alıntı: ALAK_

Çok üzüldüm seriyi bu kadar batırmalarına. İzlediğim en güzel zombi serisiydi.. İçine etmişler resmen... Hiç bir şey anlamadım filmden.

5/10

Alıntıları Göster
    bu filmi beğenen birisi varsa Resident Evil: Retribution ne amaçla çekilmiş bana açıklayabilir mi acaba? ara film olarak mı çekmişler yoksa nasıl olsa izleniyor diye biraz aksiyon ekleyerek laf olsun diye mi ortaya çıkmış bu film..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ZelHaS

Bende begenmedim ici disi bos bi film olmus neredeyse tum karakterler var ama yok olmamis
    Yarısını izleyebildim, kesinlikle beş para etmez.Tavsiye etmiyorum.

Orijinalden alıntı: Batman

Tetikte olun Blu-ray gelebilir bu aralar

Alıntıları Göster
    şu keşke yapmasalardı keşke bitirselerdicelere de hayranım, sanki döve döve izletiyorlar filmi, filme yatırım yapan milyon dolarla çeken adamlar oturur keşkesini düşünür, internetten indiren ya da 5-10 lira verip sinemada izleyene ne oluyor...

tamamen katılıyorum. sinemada izlemistim ancak pisman oldum. aksiyon sahnelerine lafım yok gercekten guzeldi ancak filmlerde sadece aksiyon sahneleri bir sey ifade etmiyor artık. bu filmde senaryo gercekten berbattı. filmden cıktıktan sonra kendimi soyle avuttum: filmin sonundan anlasılacagı sekilde bir film daha cekilecek gibi, belki o filmde bu hatayı avuturlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: anarchistdoomer

quote:

tamamen katılıyorum. sinemada izlemistim ancak pisman oldum. aksiyon sahnelerine lafım yok gercekten guzeldi ancak filmlerde sadece aksiyon sahneleri bir sey ifade etmiyor artık. bu filmde senaryo gercekten berbattı. filmden cıktıktan sonra kendimi soyle avuttum: filmin sonundan anlasılacagı sekilde bir film daha cekilecek gibi, belki o filmde bu hatayı avuturlar.

Alıntıları Göster
    konuları çok basitleştiriyorlar ve gerçeklikten uzak eylemler var.

4-5 tane silahlı insan 50-100 silahlı zombiye karşı savaşabiliyor.
    gereksiz ve anlamsız dövüş sahneleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

İlk 3 filmden sonra, artık çekilmek için çekilen bir film halini aldı. Son filmle de sevilen fakat ölenleri geri getirip, filme çekmeye çalışacaklar insanları. Bir kere Jill Valentine gibi bir karakter varken, Alice diye bir karakter uydurup, Jill'i ikinci plana atmaları tam fiyasko zaten. Sırf Michelle Rodriguez, Sienna Guillory ve Oded Fehr için izlerim.

Alıntıları Göster
    Yorumlar hiç iyi değil ama seriyi tamamlamak adına izleyeceğim.

Orijinalden alıntı: hoksi

Yorumlar hiç iyi değil ama seriyi tamamlamak adına izleyeceğim.

Alıntıları Göster
    Şimdiye kadar izlediğim en rezil RE filmi buydu. Gerçi ne kadar çok saçmalarlarla o kadar çok seyirci topluyor ilginç bir şekilde...

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Şimdiye kadar izlediğim en rezil RE filmi buydu. Gerçi ne kadar çok saçmalarlarla o kadar çok seyirci topluyor ilginç bir şekilde...

Alıntıları Göster
    Berbattı......2/10

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Berbattı......2/10

Alıntıları Göster
    Devam filmi çekeceksen, çekeceğin film; önceki kadar iyi olmalı ve üstüne koymalıdır. Ama malesef Afterlife'dan beri; ucuz aksiyon ve 3D numaralarından başka birşey izleyemiyoruz.

Orijinalden alıntı: Ambarad

Devam filmi çekeceksen, çekeceğin film; önceki kadar iyi olmalı ve üstüne koymalıdır. Ama malesef Afterlife'dan beri; ucuz aksiyon ve 3D numaralarından başka birşey izleyemiyoruz.

Alıntıları Göster
    2. filmden sonra çok bozuldu ve bu filmde iyice cılkı çıkmış, motosikletli zombi elinde silahlı zombi bu ne böylee, umarım yeni gelecek filmde az da olsa özüne dönmeye çalışırlar, filmin son sahnesine bakılırsa belki son çekilecek film daha özümsü olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Trecc11

2. filmden sonra çok bozuldu ve bu filmde iyice cılkı çıkmış, motosikletli zombi elinde silahlı zombi bu ne böylee, umarım yeni gelecek filmde az da olsa özüne dönmeye çalışırlar, filmin son sahnesine bakılırsa belki son çekilecek film daha özümsü olabilir

Alıntıları Göster
    Diğer serilere göre boş bir filmdi ama ölüsü izlenir Resident Evil 'In en azından ben öyle düşünüyorum
    son kadehi O'na kaldirmamissan
    Cok isteyip aramadiysan eksik yasamissn

• başrolde ki oyuncu için izlenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.