Şimdi Ara

Resident Evil: Retribution (2012) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
9.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Film genel olarak beğenilmemiş sanırım ama daha önce imax deneyimim olmadı sırf bu yüzden gitmek istiyorum.Yoksa internetten de şöyle bi bakabilirim nasıl olmuş diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aeson01

@Vermithrax cevaplar için teşekkürler.
    Film genel olarak beğenilmemiş sanırım ama daha önce imax deneyimim olmadı sırf bu yüzden gitmek istiyorum.Yoksa internetten de şöyle bi bakabilirim nasıl olmuş diye.

bence her film sinemada izlenmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: .::HANDSOME::.

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

@Vermithrax cevaplar için teşekkürler.

bence her film sinemada izlenmeli.

İzleyen var izleyemeyen var hocam.Bence de izlenmeli bende sık sık giderim ama bazen istediğim halde bile gidemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • Bazı arkadaşlar beğenmemiş ve resident evili farklı boyutlara taşımışlar. Kişisel görüş tabii ki bu beni biraz rahatsız etti.
    Filmi Mersin Forum Sinemaximum'da izledim. Zaten favori sinemamdır.
    Benim film hakkındaki görüşlerim :
    Filmden önceki tahminim 3D için sadece kurşun efektleri olacağı yönündeydi. Ama 3D'yi çok iyi kullanmışlar
    Filmin kurgusu çok hoşuma gitti. "Vay anasını" dediğim yer çok oldu.

En başında herşey rüyaymış gibi düşündürücü bir sahne yapmışlardı. Bu bana az kalsın filmin başından sahneden çıkmama neden oluyordu.
    Lost'un sonuna benzeyecek diye canım sıkılmıştı. Tam ne olduğunu anlamaya çalışıyordum ki vay anasını dedirten bir gelişme oldu ve tüylerimin ürpermesiyle
    koltuğa yapışmam bir oldu.
    Bu en başta gösterdikleri sahneyi sonradan açıklamaları çok iyiydi. yani film kurgusunu çok sevdim. Duyguları bir anda çevirmeyi bilmişler açıkcası.
    Filmde bazı cevapsız sorular yine var. Kısa kestirip atmalar da var.
    Filme 10 üzerinden 9 veririm. Tek sevmediğim yanı sonunda Resident evil 6'yı çıkarcaklarını söylemeleriydi.
    Resident evil 6'yı seve seve izlerim ama batırmalarından korkuyorum.

İzlemeyenler için ilk 4ünü hemen izleyip gitmelerini öneririm.

• Kaliteli sayılabilecek kopyaları düşmüş sanırım...

POKEMON ve DIGIMON Koleksiyonumhttp://forum.donanimhaber.com/m_69030784/tm.htm
  • xpand3D sistemiyle filmi izledim, özellikle efektler,sesler,görüntü kalitesi herşey mükemmeldi. filmin konusuna girmeye hiç gerek yok RE fanı olan herkes bence bir şekilde filmi izlemeli, ki bence filmin her tarafı gayet güzeldi (tabi ilk 2 filmin eline hiçbiri su dökemez) özellikle sonunu çok beğendim ben.
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • bu film olmamış, diğer serilerden çok farklı sırf devamı olsun diye olmuş gibi. konu işleyiş 0 sıfır.
    Adam gibi hikayeyi aktaramiyor kimse.

• dün akşam optimum avşar sinemalarında 3D izledim.görüntü kalitesi çok güzel di ama artık konu çığrından çıktı sonu orta çağa bağlantı.fakat onun dışında RE hayranı olarak bu filmi de beğendim.bir çok eksik bilgiye açıklık getirdiler. [/spoiler

• Film aksiyon bakımından baya iyidi.Yakın dövüş (hele alice ve jill), kovalamaca...Sürekli bi hareketlilik vardı.3d de son zamanlarda çıkan (adı 3d olsun diye) rezaletlerden sonra helal dedirtti.Konuda artık 5. film olmuş gercek RE e çevirmezler.zaten çeviremezler.(benım için sorun da yok) ama isteyenler içinde ana kadroyu kurmuslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 19 Eylül 2012; 11:24:52 >
  • senaryo olarak ilk 3 film kendisini her türlü izletecek bir seri. ama 4. filmden itibaren film rayından çıkıp daha çok popcorn aksiyona dönüşüyor. film tür olarak fantastik-korku-aksiyon türünde bir film ama son 2 filmi neredeyse sadece aksiyon var. ben 4. filmi 3D izlemiştim ve hakkaten 3D formatı çok iyi kotarılmıştı. ama senaryo bazında çok vasat. bu filmde aşağı yukarı aynı tarzda devam edicek. bu filmden zevk almak isteyenler sinemada 3D izlesin. evde gerçekten zevk alacağınızı zannetmiyorum.
  • Filmin açılış sahnesi dışında hiç bir şey güzel değil açılış sahnesini izleyip çıksanız yeter size çünkü gerisinde pek bir şey sunmuyor.Burada olayları size ben tek tek anlatsam izlediğiniz de yaşayacağınız aynı duyguyu yaşarsınız.Konu olarak da pek bir şey sunmuyor hani oyunlarla ilgili olanlar bilir firmalar para kazanmak için yan oyun yaparlar ya aynı öyle bir film olmuş.Görsel efektler ve aksiyon kısmına çok önem verenler izleyebilir filmin bu yanları güzel.Ama pek heyecanlan unsuru yok çünkü Alice kızımız yine her şeyi bir şekilde hallediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 19 Eylül 2012; 14:39:50 >

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • ada wong için tekrar tekrar tekrar izlerim

aksiyonu bol film resident evil ve oyunla bağ kurmaya çalışırsanız karakterlerin isimlerinden başka bir bağ çıkmıyor

Aksiyon filmi olarak izlerseniz tatmin edici diyebilirim

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

sırf bunun için izlenir bee

farketmez benim için her türlü bu adriana limayı zı*arken düşünmek gibi bişey düşündürür ama iğrendirtmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefalonely -- 20 Eylül 2012; 1:52:54 >

• filmi sevmesem bile milla için her türlü izlerim yeni filmide bekliyorum simdiden. seriye ve hatuna bayılıyorum. çıktığı gün izledim yakın zamanda 2. kez gitmeyi düşünüyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.