Şimdi Ara

Resident Evil: Retribution (2012) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
9.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzleyenlere '' Allah'tan sağlık sıhhat diliyorum '' ..
    İzleyenler ; Resident Evil serisinin en kötü kurgu - senaryo - oyunculuk - konusunu izlemişler , kolay değil ; o kadar ilerizekalı (!) ürünü bir senaryoyu izlemek.

Bu serinin en iyisi ; RE1 dir. RE2 > RE3.... RE3 te bitmeliydi seri. Ancak bitirmeyecekler , bu RE5 ten daha kötüsü de korkarım ki GELECEK..
    (Resident Evil Serisi ; RE1 den sonra her bölüm giderek kötüleşti , kepazeleşti. )
    Paranızı bu filme harcamayın , illa sokağa atacağım diyenler için ise ; gidin dilenciye verin daha iyi..

AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU
  • konuyu iyice sığlaştırmışlar önce sahne üstüne konu yazmışlar sanırım :) leon da sönük kalmış zaten neyaptığı belli değil ayrıca

la wesker sen insanmısın olm ne kasıyon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Eylül 2012; 13:58:57 >

1/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sefalonely

ben film için olmasada milla için giderim yinede

Resident Evil: Retribution (2012)

ama bu güzellik için değer...
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • filmi izleyince 3. ve 4. filmin sonunda dediğim gibi keşke 2. filmde bitirseydiler seriyi dedim, konu yok merak yok filmin yarısı slow motion kavga sahnesi, filmin sonunda yine 4. filmde olduğu gibi biz çoktan aynı filmden bi tane daha çektik ne zaman piyasaya sürsek acaba mesajını vermişler

Edit: Blu-ray de bekleyemedim ve TS izledim. Iyi ki Blu-ray beklememişim diyorum

Jill için izledim. Alice zaten başından beri sevdiğim bi karakter değil. Ada Wong olmuş fakat Leon arka planda kalmış. Bilindik tema müziği için 2 puan. Jill içinde 3 puan ve Ada için de 1 puan. Eder 6/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 22 Eylül 2012; 3:41:53 >
  • bitsede gitsem diyerek izlediğim bi film

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

SAKIN gidip 16 liranızı çöpe atmayın ben bu kadar rezalet bir film görmedim, resmen içine ettiler güzelim serinin !

16 lira nedir yahu çok pahalıymış imax'te falan mı izledin ne yaptın?

• Resident evil.. ps1 varken altımı ede ede oynardım. ilk 3 oyunu Müthiş bir seriydi, film çıktıktan sonra hayran kalmıştım, oyun ps1 den ps2,ps3 ve pcye kadar 20 tane yeni versiyon çıkardı para için efsane olacak şeyin içine ettiler..

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

SAKIN gidip 16 liranızı çöpe atmayın ben bu kadar rezalet bir film görmedim, resmen içine ettiler güzelim serinin !

cevahirde izledim normal 3d

POKEMON ve DIGIMON Koleksiyonumhttp://forum.donanimhaber.com/m_69030784/tm.htm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

cevahirde izledim normal 3d

bayağı bir kazıkmış hocam

• Tetikte olun Blu-ray gelebilir bu aralar

Orijinalden alıntı: Vermithrax

Tetikte olun Blu-ray gelebilir bu aralar

Hakkat nerede kaldı yahu

Resident Evil Retribution 2012 1080p BluRay x264 ALLiANCE 6.55 GB

Resident.Evil.Retribution.2012.720p.BluRay.x264-ALLiANCE 4.36 GB
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.