Şimdi Ara

Resident Evil 6 (ANA KONU-ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
3
Favori
37.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

yahu oyunda save olayı 5 deki gibi mi check point ler de kalırsak oyunu kapayıp açtığımızda bölüm başına mı dönüyor ?

evet bu save sorununu nasıl halletcez fikri olan varmı oyunu oynayan varmı. blackbox sürümündemi hata var yoksa reloaded sürümündede bu save sorunu varmı.
  • Ilk 20 dakikalik Prolog kismi yaniltici oldu,su an 1. Kapitel'i bitirmek üzereyim Leon-Helena ikilisi ile,grafikler tek kelime ile rezalet..!! Cok konsol portu oyun gördüm ama böylesine kepaze olanini ilk kez görüyorum..

SweetFX - AA Flag - nVidia Inspector - Grafik ile ilgili yapilabilecek herseyi yaptim,Monitör'de bile özel ayar yaptim ama nafile..Oynanis kötü ama idare ediliyor bir sekilde,ama yil olmus 2013 PC gibi bir platforma bu ne rezalet bir porttur arkadas,hic mi iciniz sizlamadi..

Kesinlikle almayin,aldirmayin..Yüzde 95 indirime girse dahi almayin,hatta korsan olarak bile oynamayin..Verdigim paraya acidim arkadas,sonra "korsan var PC'de,hede hödö.." diye aglamaya basliyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat2167

quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

oyundan alt+f4 yapmadan çıkabilen varmı. oyuna şöyle bi bakıp çıkayım diye girdim. baktım ama çıkamadım:). oyuna doğru düzgün ana menü yapmaya gerek görmemişler herhalde. quit game yok oyunda. quit game session var oda grafik ve brightness ayarlarının yaptıldığı ekrana geri döndürüyor. bu ekranlardada ya escape ya da ok seçenekleri var. ok i seçerseniz oyun yeniden başlıyor. esc i seçerseniz press anykey kısmı geliyorki any keye basınca zaten tekrar grafik ve brightness ayarının yapıldığı kısma geri dönülüyor :)). kısır döngü resmen. alt+f4 yaparak çıkabildim oyundan.

bende bu blackboxu kurdum bir bölüm geçtim karakter seçtim ofline dedim sonra çıktım oyundan tekrar girdiğimde baştan başladı oyun save yapmamış. benmi yanlış yaptım biyerde yoksa bu blackbox sürümündemi hata var. bilgi verirmisin.

benimki relo sürümü. ama oyunun save sistemi rezalet. başladığınız chapterı bitirmeden oyunu kapatırsanız chapterın en sonuna bile gelseniz sanırım oyun chapterın en başından başlatıyor. onun için chapterı tamamlamadan oyunu kapatmamanız gerekiyor. tabii sorduğunuz buysa. ama demek istediğiniz şey, prolog u bitirdiğiniz halde oyuna tekrar girdiğinizde yine prolog kısmını oynatmasıysa o zaman save de sorun vardır. bunun için relo cacıını deneyebilirsiniz. game-copy-world (tireleri kaldırın) sitesinden cacıı bulabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

oyundan alt+f4 yapmadan çıkabilen varmı. oyuna şöyle bi bakıp çıkayım diye girdim. baktım ama çıkamadım:). oyuna doğru düzgün ana menü yapmaya gerek görmemişler herhalde. quit game yok oyunda. quit game session var oda grafik ve brightness ayarlarının yaptıldığı ekrana geri döndürüyor. bu ekranlardada ya escape ya da ok seçenekleri var. ok i seçerseniz oyun yeniden başlıyor. esc i seçerseniz press anykey kısmı geliyorki any keye basınca zaten tekrar grafik ve brightness ayarının yapıldığı kısma geri dönülüyor :)). kısır döngü resmen. alt+f4 yaparak çıkabildim oyundan.

bende bu blackboxu kurdum bir bölüm geçtim karakter seçtim ofline dedim sonra çıktım oyundan tekrar girdiğimde baştan başladı oyun save yapmamış. benmi yanlış yaptım biyerde yoksa bu blackbox sürümündemi hata var. bilgi verirmisin.

benimki relo sürümü. ama oyunun save sistemi rezalet. başladığınız chapterı bitirmeden oyunu kapatırsanız chapterın en sonuna bile gelseniz sanırım oyun chapterın en başından başlatıyor. onun için chapterı tamamlamadan oyunu kapatmamanız gerekiyor. tabii sorduğunuz buysa. ama demek istediğiniz şey, prolog u bitirdiğiniz halde oyuna tekrar girdiğinizde yine prolog kısmını oynatmasıysa o zaman save de sorun vardır. bunun için relo cacıını deneyebilirsiniz. game-copy-world (tireleri kaldırın) sitesinden cacıı bulabilirsiniz.

şimdi sorunu çözdüm kardeş oyunu yönetici olarak başlattım. oyunda bölüme girmeden önce ofline olarak oyunu başlatın her seferinde. sonra ve bir kaç bölüm bitirdim save yapıyo. bide oyundayken sol köşede saving yazdıysa oraya kada kayıt yapmış demektir. checkpoint yazıpta çıkarsa nız bi önceki saving dediği yerde başlatıyo. sorun yaşayanlar bunu denesin.

• Oynayacaktım save rezaletinden sonra vazgeçtim. Zaten aksiyona dönmüş iyice.

Boşa vakit kaybı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi sorunu çözdüm kardeş oyunu yönetici olarak başlattım. oyunda bölüme girmeden önce ofline olarak oyunu başlatın her seferinde. sonra ve bir kaç bölüm bitirdim save yapıyo. bide oyundayken sol köşede saving yazdıysa oraya kada kayıt yapmış demektir. checkpoint yazıpta çıkarsa nız bi önceki saving dediği yerde başlatıyo. sorun yaşayanlar bunu denesin.

bu önemli bilgilendirme için teşekkürler.

• oyunu yönetici olarak başlatmak sorunu çözmezse oyunu müdür olarak çalıştırın, o da yemezse Ceo olarak deneyin.
  • resident evil 6 fatal error out of video hatası alıyorum 2-3 saat oynadıktan sonra

işlemci: CPU AMD Desktop FX-Series X8 8150 3.6GHZ AM3
    16 gb ram
    ekran kartı sapphire VGA 1GB HD7850 256BIT
    ana kart ASUS SC-AM3+ , AMD 990X/SB950, DDR3, 1866

oyundanmı bilgisayardanmı anlamadım yazılımlar güncel ekran kartı v.s.
  • en yüksek te bile iyi grafikler yok.. ama tadımlık bir oyun olmuş.. diğer resident evillerden daha güzel.. 2-3 bölüm oynayacam sıkmazsa devam ederim yoksa dead space 3, call of duty son oyunu ve medal of honor son oyunu gibi ortada kalır... malesef son çıkan devam oyunları rezalet seviyede.. call of duty dead space medal of honor oyunlarının her serisini beğenerek oynamam rağmen şu son çıkan oyunları berbat belliki kasıyorlar illa birşey çıksın da ha iyi ha kötü
  • leon bölümünü bitirdim şimdi chrisle oynuyorum. leondan başlamanızı tavsiye ederim gayet güzeldi 7 saatte falan bitti chris biraz sıkıcı geldi silahlı zombileri sevmedim. oyun on dakka oynayıp silincek kadar kötü değil . kardeşimle co op oynuyoruz çok eğlenceli geldi bilmiyorum belki tek başına sıkabilir ama diğer resident evillardan güzel bir oyun olmuş. grafikler o kadar göze batmıyor. biraz da kontrollerde rahatlık olsa güzel olurdu ama bütün resident evillarda aynı gerçi fps rahatlığı beklemek olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnine9

leon bölümünü bitirdim şimdi chrisle oynuyorum. leondan başlamanızı tavsiye ederim gayet güzeldi 7 saatte falan bitti chris biraz sıkıcı geldi silahlı zombileri sevmedim. oyun on dakka oynayıp silincek kadar kötü değil . kardeşimle co op oynuyoruz çok eğlenceli geldi bilmiyorum belki tek başına sıkabilir ama diğer resident evillardan güzel bir oyun olmuş. grafikler o kadar göze batmıyor. biraz da kontrollerde rahatlık olsa güzel olurdu ama bütün resident evillarda aynı gerçi fps rahatlığı beklemek olmaz.

En guzel bolum zaten Leon bolumu. O yuzden Chrıs - Jake - Ada en son Leon bolumu dıyorum. Hıkaye akısı bakımından aslında Leonla baslamak mantıklı.
  • Ben arkadaşımla birlikte 2-3 saat akşamları co-op atıyoruz.co-op zevkli kesinlikle.co-op oynama durumunuz yoksa hiç bulaşmayın sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_tr

oyunu yönetici olarak başlatmak sorunu çözmezse oyunu müdür olarak çalıştırın, o da yemezse Ceo olarak deneyin.

Yerden yazıyorum. Apartmandan düştüm.
  • arkadşalar şimdi campaign'e girince leon chris prelude falan yazıyor

ben leonla başladım

sonra chris falan mı oynayacağız, farklı hikaye mi ?

prelude tam olarak nedir training gibi birşey mi

bu arada oyuna tam ısınamadım, öyle oynamak için oynuyorum
  • oyuncu kitlesi olarak biraz daha büyük yaş gruplarına hitap etmeye çalışıyorlar galiba !

http://youtu.be/ia73HvqscMQ?t=1m21s
  • beyler iyi forumlar.
    oyunda karakterleri nasıl seçiyoruz ?
    ilk bi bitirmekmi lazım ?

birde oyunu 3d olarak açıyorum ama 3d olmuyo alt tab yapınca geliyo 3d ne işse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 27 Mart 2013; 17:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

arkadşalar şimdi campaign'e girince leon chris prelude falan yazıyor

ben leonla başladım

prelude oyuna ilk girince tamlamak olduğun bölüm. aslında tam bölümde değil % 80 video. onu tamamlayınca ana menü geliyor ve campaign kısmından 4 karakterden istediğini seçip oyuna başlıyorsun. her karakterin 5 chapterı var. istersen bi karakterin bi ilk chapterını oynayıp diğer karaktere geçebilirsin. karakterden karaktere atlayarak oyunu oynayabilirsin. oyuna girerken offline modu seçin bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

beyler iyi forumlar.
    oyunda karakterleri nasıl seçiyoruz ?
    ilk bi bitirmekmi lazım ?

birde oyunu 3d olarak açıyorum ama 3d olmuyo alt tab yapınca geliyo 3d ne işse.

3d hakkında bilgim yok. yalnız diğer sorunun cevabını üstteki mesajımda yazdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

arkadşalar şimdi campaign'e girince leon chris prelude falan yazıyor

ben leonla başladım

prelude oyuna ilk girince tamlamak olduğun bölüm. aslında tam bölümde değil % 80 video. onu tamamlayınca ana menü geliyor ve campaign kısmından 4 karakterden istediğini seçip oyuna başlıyorsun. her karakterin 5 chapterı var. istersen bi karakterin bi ilk chapterını oynayıp diğer karaktere geçebilirsin. karakterden karaktere atlayarak oyunu oynayabilirsin. oyuna girerken offline modu seçin bide.

leon bitti bugün koca sineği öldürdüm

sonra en güzel hangisi ?

bioshockdan sonra oynayım bari silmeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Ilk 20 dakikalik Prolog kismi yaniltici oldu,su an 1. Kapitel'i bitirmek üzereyim Leon-Helena ikilisi ile,grafikler tek kelime ile rezalet..!! Cok konsol portu oyun gördüm ama böylesine kepaze olanini ilk kez görüyorum..

SweetFX - AA Flag - nVidia Inspector - Grafik ile ilgili yapilabilecek herseyi yaptim,Monitör'de bile özel ayar yaptim ama nafile..Oynanis kötü ama idare ediliyor bir sekilde,ama yil olmus 2013 PC gibi bir platforma bu ne rezalet bir porttur arkadas,hic mi iciniz sizlamadi..

Kesinlikle almayin,aldirmayin..Yüzde 95 indirime girse dahi almayin,hatta korsan olarak bile oynamayin..Verdigim paraya acidim arkadas,sonra "korsan var PC'de,hede hödö.." diye aglamaya basliyorlar..

Hocam Nfs Mw 2012 gördükten sonra ne derece kötü bir konsol port bilemiyorum. En azından RE6'da save hatası, çökme, düşük fps gibi konular var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.