Şimdi Ara

Resident Evil Zero Remake | PS ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dusk Golem, Resident Evil Code Veronica ve Zero'nun yeniden yapımlarının 2027 ve 2028'de planlandığını, çıkış sırasının ise bilinmediğini bildirdi.

- Code Veronica: RE2 ve RE4 takımları tarafından.

- Resident Evil Zero: RE3 ekibinden.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Resident Evil zero zaten neredeyse bı remake gibiydi.Cikis tarihindeki görseller oynanış Resident Evil 1 remake ile aynıydı.
    Capcom orijinaline sadık kalarak umarım yenilikler ekler.
    Resident Evil 2 remake sürümünde çok fazla değişiklik yapilmisti (özellikle sürekli Mr. X takibi sıkıcıydı) orjinalinede sadık kalarak yenilikleri ekleselerdi daha iyi olurdu bence.Orjinalindeki etkiyi veremedi bana.Hala orjinali daha iyi bana göre.
    Resident Evil 4 remake güzel yapılmıştı ama.
    Umarım code veronica ve zero remake sürümleri orjinaline sadık kalarak tamamen değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 22 Ağustos 2025; 9:52:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resident evil 3 remake rezalet orjinal oyun ile alakası yok capcom alt firmalar dan birisine yaptırdığı için vasat olarak çıktı zero bu firma yapıcaksa geçmiş olsun şimdi den 🤮🤮🤮

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 karakterle oynamayı şu seriye hiç yakıştıramıyorum. Benim için Re5 ile birlikte hayal kırıklığı olan oyunlardan biriydi Re 0. Sandığın olmaması, 2 karakter yönetmeye rağmen envanter yetersizliği yüzünden eşyaları yere bırakma olayıysa fecaatti zaten. Bulmacalar da tırışkaydı. Herşeye rağmen grafikler, sesler, mekanlar ve boss dövüşleri misal akrep bossu falan nefisti.
    Code Veronica yerine de Re 5 ile devam etseydi ve sadece Chris'i yönettiğimiz Sheva zencisi olmayan bir oyun olsaydı efsane olurdu. Umarım haber fake çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

+1 olarak katılıyorum. Oyun RE3 klasik remake değilde RE filminin oyun versiyonu gibi olmuştu. RE3 Remake olarak yeniden orjinaline sadık kalarak yapsalar çok daha iyi olur.

Yeni bir habere göre Resident Evil 0'ın yeniden yapımı üzerinde çalışılıyor.

Resident Evil serisi, 1996'dan beri oynanabilir korku oyunlarının zirvesinde yer alıyor. Gelecek yıl 30. yıl dönümü ve Şubat ayında çıkacak yeni oyunu Resident Evil Requiem ile heyecanla beklenen çok şey var. Ancak bazı hayranlar, Resident Evil 4'te olduğu gibi, Requiem'in de yeniden yapım versiyonunun çıkmasını çok önceden bekliyordu. Bir süredir söylentiler dolaşıyordu, ancak şimdi güvenilir bir kaynağımız var ve bu yeniden yapımın ne olduğu ve daha fazlası hakkında bilgi sahibiyiz.

Resident Evil 0 Raporu Ayrıntıları Konu Değişiklikleri, Yayın ve Oyuncu Kadrosu

Daha önce Everwild ve Perfect Dark sızıntılarını bildiren mp1st'in bir makalesinde , site Resident Evil 0'ın yeniden yapımı hakkında bilgi edinmeyi başardı. Raporda, projenin şu anda Chamber takma adıyla geliştirildiği ve muhtemelen 2028'den önce çıkmayacağı iddia ediliyor. DuskGolem'in Resident Evil Code Veronica yeniden yapımı hakkındaki raporunun doğru olduğu ve 2027'nin ilk çeyreğinde yayınlanacağı iddia ediliyor. 

Ancak haberde, hikâyesi ve oyuncu kadrosuyla ilgili bazı yeni detaylar yer alıyor. Örneğin, oyunun yardımcı kahramanı Billy Coen'i Jon McLaren'ın canlandıracağı bildiriliyor. 2021 yapımı Galaksinin Koruyucuları oyununda Star Lord'u canlandırmasıyla dikkat çeken aktörün özgeçmişinde şu anda Project Chamber adlı bir unvan bulunuyor. Eğer doğruysa, önceki yeniden yapımlarda olduğu gibi, hiçbir orijinal oyuncu aynı rolü tekrarlamayacak.

Son olarak, oyunun hikâyesinde değişiklikler olacak gibi görünüyor. Makale spoiler içeriyor , ancak kısaca söylemek gerekirse, Resident Evil 0'ın hikâyesinde tam olarak yer almayan bir karakter, yeniden yapımda daha canlı bir şekilde yer alıyor. Dahası, yeni bir hikâye eklenecek, ancak etkileri veya daha fazla ayrıntısı henüz açıklanmadı. 

Resident Evil Zero Remake | PS ANA KONUınsider gaming
    Resident Evil 0 Remake Reportedly In Development
    https://insider-gaming.com/resident-evil-0-remake-report

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Remake olayını en çok hak eden oyun seride bence Zero. Geçtiği harika mekanlar açısından remake olayına en çok yakışanı Zero. Umarım Veronica'dan önce çıkar. Ama yapan ekip Re3 remake'i yapan ekip ise oyunun yarısını keserler kuşa çeviriler gibi geliyor maalesef. Ben Capcom olsaydım RE3 ekibini komple işten kovardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 20 Ekim 2025; 12:14:43 >

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Abi bu oyunun kontrollerini ve envanter sitemini hatırlamak istemiyorum. Bi remake çok fazlasıyla hakediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.