Şimdi Ara

Resident Evil 5 Hamachi Coop

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
15.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu hamachiden coop oynamayı anlatıcam bilmeyenler için.
    Öncelikle gerekli olan dosyayı bu linkde sayfanın en altından indirmeniz gerekiyor. Üyelik gerekiyo kolpa bir e-mail yazarak alabilirsniz 2 dk da

http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=7&t=77&start=0 üyelik gerekiyo.

Dosyayı indirdikden sonra ilk olarak ConnectionOverrideHamachi.reg i çalıştırmamız gerekiyo.
    Daha sonra internet ayarlarından gelişmiş seçeneklere girip bağlantılarda hamachiyi en üste getircez.
    Bilgisayarada bi reset atsanız fena olmaz

Bu ayarlardan sonra oyuna girebiliriz.

Madde madde yazıcam anlaşılır olması için.

*Öncelikle güvenlik duvarlarını kapayın.
    *Re5 i çalıştırın
    *Alt tab yapıp "dllload" ı çalıştırın (indiriceğiniz dosyada)
    *Play game seçip join game dicez ordan custom game seçip server arıycaz.
    *Server bulunca f12 ye basarak "WORKING" sesini duymamız gerekiyo.
    *Working sesini duyduktan sonra servera bağlanıcaz.
    *Backpack menüsünde yani itemleri ayarladığınız organize buy ready yazan ekranda bir kere daha f12 ye basıp "TRANSFER COMPLETE" sesini duyucaz.

İşte bu kadar...Oyunu siz kurcaksanız da oyunun ayarlarını seçtiğiniz ekranda basıcaksınız ilk f12 ye (local no limit falan yazan ekranda)

Bu ağıda az önce kurdum hem yardımcı olmak için hemde hamachiden coop oynamak isteyen arkadaşlar için...

adı: residentevildh
    parola: 1234

• Konu aşağılarda kalmasın ana konuda hamachi hakkında soru soran çok oluyo
  • Site için
    Kullanıcı adı : bugme-not
    Şifre : bugme-not
    kullanabilirsiniz (aradaki -'leri atın.)

Peki siz hamachinin hangi sürümünü kullanıyorsunuz ? Bir de hamachinin LogMeIn hamachi2 diye bir sürümü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 21 Eylül 2009; 7:27:55 >
  • Single Mod'u biriyle oynasam çok güzel olucak , çok daha eğlenceli olucak eminim.

Varsa heveslenen birisi beraber oynayabiliriz ?
  • arkadaşlar bende şöle bi sorun war oyuna giriyorum co op için girince ya bekleme ekranında yada oyuna girdikden bi kaç dakka sonra oyun donuyo sanirim arkada bi hata veriyo ama göremiyorum onu masaüstüne dönüncede program kapatıldı diyo hataya bakıncada appcrash.exe diyo hata olarakda xlive.dll gösteriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canawar_ -- 21 Eylül 2009; 19:33:56 >
  • Arkadaslar 8 saatır ugrasıyorum.Her turlu vıdeo yu ızleyıp uyguladım her programı uyguladım ama bizim serverlar gormuyor.Ben kuruyorum item menusunde beklıyorum f12 ye basıp trasnfer complete dıoyrum ama arkadas lobbyde gormuyor benım oynumu ısın garıp tarafı o benı hamachide pınglıyebılıyor.ben onu pınglıyemıyorum.bi yardım edermısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_kavas

Arkadaslar 8 saatır ugrasıyorum.Her turlu vıdeo yu ızleyıp uyguladım her programı uyguladım ama bizim serverlar gormuyor.Ben kuruyorum item menusunde beklıyorum f12 ye basıp trasnfer complete dıoyrum ama arkadas lobbyde gormuyor benım oynumu ısın garıp tarafı o benı hamachide pınglıyebılıyor.ben onu pınglıyemıyorum.bi yardım edermısınız

Arkadasın Guvenlik duvarını kapatırsa sorun ortadan kalkar. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyroActive

quote:

Orijinalden alıntı: can_kavas

Arkadaslar 8 saatır ugrasıyorum.Her turlu vıdeo yu ızleyıp uyguladım her programı uyguladım ama bizim serverlar gormuyor.Ben kuruyorum item menusunde beklıyorum f12 ye basıp trasnfer complete dıoyrum ama arkadas lobbyde gormuyor benım oynumu ısın garıp tarafı o benı hamachide pınglıyebılıyor.ben onu pınglıyemıyorum.bi yardım edermısınız

Arkadasın Guvenlik duvarını kapatırsa sorun ortadan kalkar. :)

hamachi2 kur
  • Ağ dolu görünüyor giremiyorum...

Bu arada konuda yazılanların hiçbirini yapmadım ama hamachiden coop oynayabiliyorum siz niye bu kadar uğraşıyorsunuz anlamadım
  • millet co-op oynamak isteyen shevadh şifre 1234 hemen girsin oynayalım 5-2 den devam edicez
  • co-op adresi yok mu ya hepsi full
  • arkadaşlar RE5 orjinal oynamak istiyorsanız games for windowsdan hamachiye gerek yokki....the club diye bi oyun var hatırlarsanız orjinal olarak alın 19 milyon fiyatı içinden çıkan şifre ile tüm games for windows oyunlarını oyununuz kopya olsa bile orjinal serverından oynayabilirsiniz....bende o şekilde oynuyorum zaten
  • saol dostum yazdıklarını uyguladık arkadasımla beraber oldu. ama arada bir oyunu oynarken exe hatası veriyor ve oyun kapanıyor. bu sinir bozucu. niye yapıyo anlamadım.
  • Oynıcak Varsa oguzz995@hotmail.com Eklesin Deneriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

arkadaşlar RE5 orjinal oynamak istiyorsanız games for windowsdan hamachiye gerek yokki....the club diye bi oyun var hatırlarsanız orjinal olarak alın 19 milyon fiyatı içinden çıkan şifre ile tüm games for windows oyunlarını oyununuz kopya olsa bile orjinal serverından oynayabilirsiniz....bende o şekilde oynuyorum zaten

İyi güzel yazmışsında oyunu bulabilen varsa helal olsun. 19 eylülde; 1D&R, 2 Dart, 1 electro world dolaştım ve bulamadım. Mavishop'un internet sitesine baktım stoklarda yok gözüküyor. Mavishop çok yakın olduğu için umutsuz bir şekilde gittim baktım baktım baktım ve farklı bir oyunun rafında en arkada duruyordu. Türkiye piyasasının son "The Club"ı benimdir yani.

• bi oynayamadım co-op felan yeter yaw.
  • Arkadaşlar vistada hamachiyi birinci ağ olarak ayarlayamıyorum. Tanımlanamayan ağ olarak gözüküyor. Resident Evil 5 Network da interneti ağ olarak görüyor. Hamachi yi görmüyor. İnternet ağını devre dışı yaptığımda hamachiyi görüyor ama internet olmadan Hamachi de bir işe yaramıyor.Bunun bir çözümü var mı?
  • benim nickim anam...... ne is?
  • aynı makine üzerinden co op oynanmıyor değil mi?

merlinin kazanı incelemesinden alıntı

"Yapımın en güzel yanlarından biri de, arkadaşınız ile omuz omuza oynayabilmeniz oluyor. USB girişine iki joystick takmanız ya da birinizin klavyenin başına geçmesini bunun için yeterli."
  • Bende Internet Explorer 8 var Hamachi nin son sürümü kurulu internet seçeneklerinden bağlantılara giriyorum Hamachi veya bi başkası yazmıyor listede. Ağ bağlantılarında hamachi ağını görüyorum. Hamachi yi en başa getirmek için ne yapmam lazım internet explorer 8 de bu ayar tam olarak nerede ben bulamadım. Bir bilen varsa yazsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.