Şimdi Ara

Resident Evil 5 Hamachi Coop (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
15.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bu söylediklerini harfi harfine yapıyoruz ama ya serveri kuranda sorun oluyor hata raporu veriyor oyunu kapatmıyor ama tekrar oyuna dönünce bu sefer host düştü diyor çıkmak zorunda kalıyoruz .Eksik yapmışınızdır die birşey söyleme harfi harfine diyorum bak herşeyi yerinde yaptık ginede fos hata raporundan hatalı dosyaya baktım xlive.exe diyor yardımcı olursanız seviniriz
  • AYNI HATA VERME OLAYI BENDE OLMUŞTU AMA HOST DÜŞMÜYORDU HATAYI KENARA KÖŞEYE ÇEKİP OYNAMAYA DEVAM ETTİK
  • Müthiş bir paylaşım ancak Bir kaç Sorum olacaktı

1-Server kuran ben olsam sonra arkadaşım Servera girse onunda f12 yapması Gerekirmi
    2-Oyun içinde hata oluyor diyorlar Bu Nedir acaba

Bu kadar Cevaplarını Bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinaneca -- 29 Eylül 2009; 17:17:19 >
  • Walla bu severlar dolu bi deneyemedim giti.
  • S.A. ben bu dosyayı nasıl indiriccem bi yardım olursanız sevinirim siteye giriyorum en alttan bişilere fln tıklıyorum üyelik istiyor sahte bi msn yazıyorum,kredi kartı şıkları fln geliyor nasıl yapıcam ?
  • üylik istiyor ama kredi kartı felan istemiyor. 1 dakikada aldım. ben
  • arkadaşlar yeni kurulmuştur ekleyin bu
    network:resindetevil17
    şfr:123
  • arkadaslar linke girmiyor indirdiğimiz sei upload edebilecekmisiniz
  • Oyun nasıl kuruluyor oyuna girmeyi anlatmışsınızda nasıl kurulduğunu anlamadım açık bir şekilde anlatırsanız sevinirim...
  • mesajım bulunsun akşam bakıcam hamachiden iyi gider bu gerçi bitane the club alıp oradan multi takılsak daha iyi olur
  • Online oynayan varsa haberdar etsin , bi co-op yapariz
  • Oyunu nasıl kurulacağını anlatacak biri yok mu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre16_16

Oyunu nasıl kurulacağını anlatacak biri yok mu ya

Oyundan kastın Resident Evil 5 in mi nasıl kurulacağını kastettin yoksa hamachi ağı ile co-op yapmayı mı?
    Biraz geniş anlatta anlıyalım belki yardımımız dokunur.
    Bu arada uzun uğraşlardan sonra hamaciden oyun oynamayı başarmıştık. Arkadaşın dediğini harfiyen yapmak lazım. Tam açıklayıcı olmamış ama uğraştırdı bizi sonuçta oldu. İki kişiden biri yanlış yaptımı hata veriyor.
  • online fln hikaye RE5 şahane
  • Co-op kurmayı soruyorum yani join game oyuna girmek için demi oyun kurmak find game diye geçer ancak find game diye bi yer yok oyunu nasıl kuruyoruz onu anlayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre16_16

Co-op kurmayı soruyorum yani join game oyuna girmek için demi oyun kurmak find game diye geçer ancak find game diye bi yer yok oyunu nasıl kuruyoruz onu anlayamadım...

Oyunda find game diye bir yer yok.Onun yerine join game var. Oraya gelmeden önce: Öncelikle Hamachi yi kurman lazım.Bunun için 1.0.3.0 versiyonu uygundur.Kendine bir ağ açman lazım. Oyunu sen kuracaksan anlaştığın bi arkadaşın senin hamachi ağına katılacak. Eğer oyunu başka biri kuracak ise sen o kişinin ağına katılacaksın. Her iki kişinin windowsunun güvenlik duvarı kapalı ve antivirüs programlarının hamachiyi engellememesi gerekiyor. Eğer ağı kurduysanız çalışıp çalışmadığını anlamak için hamachiden ping atmanız gerekir. Sonrası için konunun ilk mesajını okuyunuz. Her iki oynayan harfiyen gerekli ayarlamaları yapması gerekir. Aksi taktirde oyunda hata verir ve oyunu kapatmak zorunda kalabilirsiniz. Bir kere kurmayı başarırsanız, sonraki oyuna girmelerde çabuk bir şekilde oyun kurabilirsiniz.

• Hamachide ki bi arkadaş sayesinde öğrendim yinede anlattığın için çok sağol

Kendim bir ağ kurdum oynamak isteyenleri beklerim...

Ağ: RE5-Oyuncuları
    Şifre:123
  • ya konu güzel de benim pc vista internet seçeneklerini filan nasıl ayarlıcam ? internet seçenekleri nerde bi yardımcı olursan şimdiden saol
  • Vistada masaüstünde altta görev çubuğu var. Onun sağında monitor işareti var ona sağ tıkla Ağ ve Paylaşım merkezi var oraya gir. Gelen pencerede soldaki menü çubuğunda Ağ Bağlantılarını Yönet var ona gir, gelen pencerede yukarıda menü çubuğu var, orada Gelişmiş var, oradan gelişmiş ayarlar gir ayarlamaları yap.
  • Daha sonra internet ayarlarından gelişmiş seçeneklere girip bağlantılarda hamachiyi en üste getircez.
    bunu anlamadım yardımcı olacak varmı explorer araçlar baglantılar dedıgımde bir inbternet baglantısı kurmak ıcın kuru tukla ---- cevirmelşi ve sana ozel ag ayarları buardan hanıgısı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.