Şimdi Ara

Resident Evil 5 Hamachi Coop (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
16.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: excalibre

Daha sonra internet ayarlarından gelişmiş seçeneklere girip bağlantılarda hamachiyi en üste getircez.
    bunu anlamadım yardımcı olacak varmı explorer araçlar baglantılar dedıgımde bir inbternet baglantısı kurmak ıcın kuru tukla ---- cevirmelşi ve sana ozel ag ayarları buardan hanıgısı ?

halettım youtube da videosu var isteyenler izleyebilirhttp://www.youtube.com/watch?v=5UveYNVfa3c

• ya aga söylediklerini harfiten uyguladık arkadaşımla herşey tamam ama o oyuna giripte birimizin oyun kurma diğerinin de join game kısımlarında takılıyoruz çünkü ağ bulamıyoruz hatta msn i açıp konuşarak yapıyoruz ama olmuyor kafayıyiycez ya bi msn den girip te konuşsak birlikte anlatsanız bize

tuncaycakir_3@hotmail.com ekle gözünü seveyim de kuralım birlikte
  • Arkadaşlar Resident Evil 5 coop oynayan fazla kalmamış gördüğüm kadarıyla 2 tane ağ buldum hamachi ağları PRO-CREW şifresi 123 yada 1 dir arkadaşlar diğeri ise benim ağım kimse yok PRO-WERC şifresi 123 yada 1 dir skype adım MaxFoRCe dir arkadaşlar maxforce8 diyne görülebilir
  • Arkadaşlar Resident Evil 5 coop oynayan fazla kalmamış gördüğüm kadarıyla 2 tane ağ buldum hamachi ağları PRO-CREW şifresi 123 yada 1 dir arkadaşlar diğeri ise benim ağım kimse yok PRO-WERC şifresi 123 yada 1 dir skype adım MaxFoRCe dir arkadaşlar maxforce8 diyne görülebilir
    Gelenler varsa sevinirim ayarları yapmış durumdayım kimse olmadığı için deneyemedim PRO-CREW ağında var 4-5 kişi online 15:00 da açabiliyorlar onlarda gelenleri bekliyorum
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.