Şimdi Ara

Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
19.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunda sandık kısmına girdim ekran titremesi gibi bişey gördüm benim ekran kartım Nvidia oyun grafik ayarlarında "fidelityfx super resolution 1 ve 2" var onları kapatınca titreme düzeldi sanırım bu AMD kartlarla alakalı bir ayar. Başka kapatmam gereken bir ayar var mı özellikle AMD kartla alakalıysa kapatayım. Adamlar otomatik açmış ayarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    empress gözünü kırptı Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

  • Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

    Satışlar ilk İki günde 3 Milyonu geçmiş.

  • Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}o Knightz oyoutube
    Here's 17 Small Details in Resident Evil 4 Remake... This game is an incredible remake of an already incredible game, Capcom's quality is top notch when it come to this franchise and their attention to detail only makes their games that much better! Hope you enjoy! My Socials: Twitter: www.twitter.com/oknightzo Instagram: www.instagram.com/o_knightz_o/ Videos you might like: Rude Detail in Video Games - Part 6: https://youtu.be/izwYJbSipAI The Last of Us Easter Eggs in Other Games: https://youtu.be/fQ43j0_ZCuY 11 AMAZING Details in Hogwarts Legacy: https://youtu.be/xWcb2NNVM30 7 AMAZING Details in Dead Space (Remake): https://youtu.be/Inh-HtEOj4w God of War Easter Eggs in Other Games: https://youtu.be/flRyi3MdICA Resident Evil 4 is a 2023 survival horror game developed and published by Capcom. A remake of the 2005 game Resident Evil 4. 6 years have passed since the biological disaster in Raccoon City. Leon S. Kennedy, one of the survivors of the incident, has been recruited as an agent reporting directly to the president of the United States. With the experience of multiple missions on his back, Leon is sent to rescue the president's kidnapped daughter. He tracks her to a secluded European village, where there is something terribly wrong with the villagers. Subscribe for more Details, Easter Eggs and various gaming related content. #ResidentEvil4 #RE4 #Details
    https://www.youtube.com/watch?v=mL-iAvU0_j0
  • Fenix oyundan aldığım 80tllik hesaptan başladım oynamaya anymous çeviri de sağolsun çevirmiş oyunu optimizasyon yağ gibi maşallah vuruş hissiyatı da çok iyi yeni mekanikler silahlar ara sahneler vsda lokum gibi hem malum yollara bulaşmadım hemde ucuza oynuyorum ilerde indirime girerse kendi hesabıma da alırım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sindire sindire



    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}




  • Oyunu soluksuz bitirdim.Çok beğendim.Kendimce fikirlerimi belirttim.İyi oyunlar herkese Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 


    Capcom son yıllarda en başarılı bulduğum oyun firmalarından birisidir.Resident Evil 7 ile başarısız geçen yılların üzerine sünger çekerek tekrardan oyun dünyasına geri dönüşünü yapmıştı.Ardından Resident Evil Remake 2,Devil May Cry 5,Monster Hunter,Resident Evil Village ile son derece başarılı kusursuza yakın oyunlar çıkartmıştı (Resident Evil 3 Remake hariç).Bu başarının son halkası da geçtiğimiz haftalarda çıkışını gerçekleştiren Resident Evil 4 oldu.


    Shinji Mikami abimizin 2005 yılında çıkardığı orijinal yapım oyun dünyasına devrimsel yenilik getiren,sektöre yön veren bir oyundu.Omuz kamerası sistemine geçen ilk oyun özelliğini taşımaktaydı.Bu oyundan sonra omuz kamerası sistemi yaygınlaştı ve oyunlarda bu kamerayı belirleyen oyun oldu.Aradan 17 yıl geçti ve Resident Evil 4 Remake duyuruldu.Orijinal oyunu oynamış birisi olarak heyecanlanmıştım.Orijinal oyun baya eski kalıyordu ve günümüz de oynamak biraz işkence geliyordu.Resident Evil 2’nin başarısından sonra beklentilerim yüksekti.Orijinal oyun dönemine göre zaten şaheserdi.Mikami abimizin elinden çıkan son Resident Evil oyunuydu.


    Oyunun beğendiğim kısımlarından birisi atmosferi ve mekan tasarımları olmuş.Atmosferi oyuncuyu öyle içerisine çekiyor ki geçtiğimiz her alanda bunu hissediyorsunuz.Mekan tasarımları orijinal oyuna sadık kalmış ama birebir aynıları yapılmadan güzel dokunuşlar ile bizlere sunulmuş.Harita tasarımı mükemmel olmuş.Bu harita tasarımı konusunda Capcom uzman bir firma oldu.

    Oyuna eklenen yeniliklerden biri de Parry sistemi olmuş.Bıçak ile düşmanlardan gelen saldırıları engelleyip,düşmanlara saldırabiliyoruz.Oynanış kısmın da bıçağın önemli bir katkısı olmuş.Aynı zaman da tek tuşla gelen saldırılardan kaçma da eklenmiş.Bu özellikler oynarken çeşitlilik sunmakta. Oyunda ki vuruş hissiyatını çok beğendim.Özellikle düşmanların kafasına sıkılan kurşunun verdiği his muazzam.


    Grafikler üst düzey ve en güzel yanı optimizasyonun çok iyi olması.RE Engine motoru oldukça başarılı bir motor ve her oyunda bunu bizlere kanıtlıyor.Seslendirmeler,karakter modellemeleri ve müzikleri oyunun beğendiğim diğer yönlerinden.Bu oyunda en beğendiğim kısım ise hayatta kalma öğeleri olmuş.Oyunu bazı yerlerinde sizi öyle bir durumda bırakıyor ki envanterinizde bulunan son kurşunları doğru kullanıp,ziyan etmemenizi sağlayarak o hayatta kalma hissini iliklerinize kadar hissettiriyor.Hesap,kitap yapmanızı istiyor oyun bizlerden.Envanteri düzenleme,ilk yardım spreylerini doğru ve zamanın da kullanmak müthiş bir deneyim.


    Resident Evil 4 Remake her yönüyle kusursuza yakın oldukça başarılı bir oyun olmuş.Günümüze çok güzel bir şekilde uyarlanarak modernleştirilmiş.Özüne sadık kalarak yapmış bunu hem de.Remake nasıl yapılır bunu bütün oyun dünyasına göstermiş oldu Capcom. Bu müthiş deneyimi oynamanızı tavsiye ederim.İndirimler de alınabilir.





  • Başlayacağım bu oyuna ama jumpscare dediğimiz tarzda çok bölüm var mı acaba ? Tırsıyorum biraz :D

  • WmGMD W kullanıcısına yanıt

    Neredeyse hiç yok. Rahatlıkla oynayabilirsiniz. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt

    Başla hocam çok güzel oyun öyle jumpscare ile sözde korkutmaya çalışan oyunlar gibi değil.

  • saner08 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam içim rahatladı :) Bu gece başlıyorum.

  • EthanWinters kullanıcısına yanıt

    Çok saolun hocam başlayayım bakalım. :)

  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Oyun korku oyunu değil ki zaten daha çok survivor aksiyon

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Kendi hesabımızdan aile paylaşımı olarak oynayabiliyor muyuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mystical23 M kullanıcısına yanıt
    Kendi hesabında neden aile paylaşımı ile oynuyon ki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Oyunları oynarken başarım platinlemeyi yada kovalamayı seviyorum hocam.

    Yada kendi sslerimi almayı

    birde demo sürümde çökmeler mevcuttu. Rtx sorunu sanırsam düzeldi mi acaba




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystical23 -- 1 Nisan 2023; 4:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mystical23 M kullanıcısına yanıt
    Oynuyamazsın adamlar izin vermez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.