Şimdi Ara

Resident Evil 4 Remake {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
19.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DLC çok iyi olmuş,ada wonga artık kendi oyununu vermek lazım capcom:D hook ile yaptığımız hareketler ada nin tekmeleri vs çok hoş duruyor ,bu capcom iyice rayına oturttu bu işi helal olsun valla,200 lira fiyatı hakediyor bence ,ben 4 saatte bitirdim ama çok etrafa bakmadım,bi kackere daha oynarım zaten ,ilk defa bitirince adanın yeni kiyafetleri açıldı ,bı de onla bitirmek lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim bitmeden alayım dedim de vazgeçtim. Muhtemelen zam da gelecek pişman olacağım ama geçen ay karadelik açıldı ekstrede, biraz kısmam lazım. Daha 2-3 remake ve 7-8 bitecek zaten. Alıyoz alıyoz oynamıyoz.  Fiyatı da alınmayacak ölçüde zamlanmaz diye umut ediyor ve kış indiriminde alırım diye düşünüyorum.

  • Merhaba Ada-severler  ,


    Bu mesajımda ana oyun için düşüncelerimi paylaşmıştım. Yeni çıkan Separate Ways ek paketini de 10 saatin sonunda bitirdim.


    Orijinal oyunu oynamadığım için ek paketten pek haberim yoktu. Hatta bu konu içerisinde öğrenmiştim varlığından. Remake versiyonunu çok sevdiğim için ek paket duyurulduğunda heyecanlanmıştım. Çıktığı dönemde de paketi alarak Türkçe yamasını beklemeye geçtim.


    Öncelikle ek paket ana oyuna göre oldukça mobilitesi yüksek bir oynanış sunuyor. Bunda Ada'nın hareketliliğin etkisi de var tabii. Oyun hem oynanış hem de hikaye olarak oldukça hızlı ilerliyor. Malum süresi oyuna göre daha az olacağı için hikaye paralel olarak işlenmiş ve kısaltılmış. Ben bu saydığım oynanış elementlerinden memnun kaldım fakat takip ettiğim kadarıyla memnun olmayan oyuncular da olmuş. Tercih meselesi tabii bu.


    Ana oyunda dövdüğümüz abileri tekrar dövüyor olmamız dışında pek sorun yaşamadım açıkçası. Yenilik olarak Predator suratlı Boss abimiz var. Bunun dışında karakterleri vs ana oyundan biliyoruz derken asıl bomba Wesker'i unutmayalım. RE evrenindeki süper kötülerden Wesker abimiz ile tanışıyoruz. Asaleti yeter, fazla söze gerek yok.


    Ben ek paketten genel olarak memnun kaldım, toplam 10 saatte ve 2 oturuşta en zor seviyede oyunu bitirdim. Ana oyun ile birlikte güzel bir deneyim oldu. Sıra artık beşinci ve altıncı oyunların güncellemelerinde. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 1 Ekim 2023; 14:4:40 >




  • oyunu oynarken mouse imleci gözülmeye başladı gitmiyor bildiğimiz masaüstü mouse imleci oyunda, bunu nasıl düzeltebiliriz

  • Dlc'i de 3 kez bitirerek oyunu iyice hatim ettim. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ada Wesker'a ihanet etti rotayı değiştirdi sonu güzel ve soru işareti ile bitti. RE 5 remake gelir mi acaba?
  • Separate Ways ek paketini 6 saatte bitirdim. Ana oyunda olduğu gibi enfes bir iş çıkarmış yine Capcom. En çok hoşuma giden şeyse orijinal oyunda olup Remake'te çıkarılan neredeyse bütün ikonik sahneleri DLC'ye koymuş yapımcılar, çok hoşuma gitti bu durum   Remake'i seven herkes bence bir şekilde Separate Ways'i de deneyim etsin derim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 11 Kasım 2023; 4:29:5 >
  • Resident Evil 4 Gold Edition - Çıkış Fragmanı


    Resident Evilyoutube
    Enjoy Resident Evil 4 to its fullest with the base game, Separate Ways story DLC, and an Extra DLC Pack with Resident Evil 4 Gold Edition! The action-packed The Mercenaries mode is also available as a free DLC. Resident Evil 4 Gold Edition Release date: Feb. 9, 2024 Platforms: PlayStation®5、PlayStation®4、Xbox Series X|S、Steam Genre: Survival Horror No. of Players: 1 Official Site: https://www.residentevil.com/re4/" 'Like' on Facebook http://www.facebook.com/residentevil Follow on Twitter http://twitter.com/#!/RE_games
    https://www.youtube.com/watch?v=skUWFSK9TdM
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.