|
Resident Alien (2021) | SyFy

-
-
Takipte kalalım syfy düşündürüyor. -
Dizi güzel olur belki de kanal Amerika da pek izlenmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iptal olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başlayalı 4 bölüm oldu, ben sevdim çerezlik ama farklı bir tadı olan dizi. syfy kanalının çıkardığı en iyi dizilerden biri olabilir hatta
-
2. sezon onayı almış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8 bölüm yayınlanmış. Sezon bitimine 2 bölüm var. Henüz başlamadım. İzleyeceğim.
-
fevkaladenin fevkinde bir komedi dizisi. başroldeki arkadaş iyi bir komedi oyuncusu.
-
Diziyi bitirdim son zamanlarda izlediğim en güzel dizilerden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.sezonu da izleriz.İdare ederdi.
-
Hoş vakit geçirten güldürmeyi başartıp aynı zamanda yer yer duygusallaştıran harika bir diziydi.İkinci sezon onay almasına sevindim.Çıktığında kesin izlerim.
-
bu diziye başlamayı düşünüyorum, yorumlar olumlu hep ama tarzı pek çözemedim, Alf gibi bir dizi mi acaba :)
-
Geldi iki gözümün çiçeği.... Bugün 2. sezon 1. bölüm yayınlandı...
-
syfy klasmanına göre fena durmayan dizi. Komik, absürd çok mantık aramayacağın bir sci-fi... dev bir beklentiniz olmasın eğlenceli ve güzel bir çerezlik....
-
yabancı komedi temalı izlediğim tek dizi yıllardır da izlemedim zaten yabancı komedi, farklı bir yapım bence denesin herkes
-
yeni sezon başladı.
-
Bu sezon 8 bölüm olacakmış.
-
8 bölüm değilmiş, 8 bölümden sonra ara verilmiş.
Kalan 8 bölüm ne zaman onu bulamadım
-
Kalan 8 bölüm için 2022'nin ortaları veya en iyi ihtimalle yaz sonu denilmiş.
hidden remote
When does Resident Alien season 2 return with new episodes?https://hiddenremote.com/2022/05/20/resident-alien-season-2-return-new-episodes/ -
ah ulen eski kız arkadsımla takip ettigimiz diziydi, son sezonun ilk sekizini beraber seyrettik, ikinci 8 i maalesef tek izleyecegim...
Benzer içerikler
- person of interest türkçe dublaj izle
- lost konusu
- prison break 3.sezon
- the sopranos yorumları
- sons of anarchy yorumları
- en iyi diziler
- spider noir
- marvel filmleri
- berlin 2. sezon ne zaman
- korku dizileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X