Şimdi Ara

Res. Evil 5 ve Devil may Cry 4 Kalitesinde bir oyun arıyorum..tavsiye verecek var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ben grafik ve oynanış kalitesi açısından

resident evil 5 ve devil may cry a hayran kaldım....yok böyle bi kalite be kardeşim...resmen aşık oldum...

capcom diye bionic commando ve lost planeti aldım ancak fos çıktı...bionic çocuk oyunu gibi ve pek tat vermedi..lost planette eski moda grafikler ayrıca optimizasyonu iyi yapılmamış yoğun patlama sahnelerinde kasıyor makinayı...

en son gears of war ı aldım ancak çevre tasarımları iyi yapılmış olsa da yer yer bazı grafikleri güzel değildi karakterlerde oyuncak asker gibi duruyordu :D

neyse işte bana grafik yönünden şöyle yeni nesil bir oyun aşırı işlemci gücü istemeyen gerçekçi grafiklere sahip re5 dmc4 kalitesinde bir oyun tavsiye edebilirmisiniz ????

teşekkürler

• RE5 gibi diyorsan, RE5'den çok daha sevebiLECEĞİN bir oyun var.

Dead Space.
  • eyv. dostum... şu an batman ve dead space i ekledim listeye...
  • Dark sector mutlaka oynanmalı.
  • Star Wars: The Force Unleashed
  • ninja blade'i oyna devil may cry'dan fazlası war azı yok
  • Dead Space seni tatmin eder...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Batman: Arkham Asylum.

Mutlaka oyna, hayran kalacaksın.
  • evet batman ve dead space basar iki oyuna da, akar valla ortadan beşe yarar. ayrıca gears of war'a bi şans daha vermeni öneririm gerçekten sağlam oyundur.
  • dead space, dark void, batman arkham asylum bunlar önerebilceklerim.
  • dead space,batman arkham asylum,gears of war ..evet bunları oynadım arkadaşlar gerçekten batman bugune kadar gördüğüm en kalite oyun...hiçbiri yanına yaklaşamaz

varmı başka tavssiyeniz .)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.