Bildirim
reno clio 1.4 rxt ye 16.500 e alinir mi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2001 model olup 80 binde olması düşündürücü iyi baktırmak gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı durumdayım bende 2001 model arabaya 16500 verilmez benzinli hemde orj olsa nolcak eski bir araba onun bir üst kasası 1.2 16v lere bak derim -
Rxt full paket. 1.6 olsa birde çok iyi olurmuş. Orijinal km ise pazarlık edip alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 1 Haziran 2014; 17:05:36 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Marmaratic
Rxt full paket. 1.6 olsa birde çok iyi olurmuş. Orijinal km ise pazarlık edip alınabilir.
1.4 LER hem daha az yakıyor hem de daha güçlü motor olarak.
1.4 rxt= 98 hp
1.6 rxt = 90 hp
16.500 fiyat olarak normal seviyede şu anki piyasa için. benim de gözüm bu araçta. nasıl iç mekanı dar mı? koltuk yükseklik ayarı falan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: anyhill
quote:
Orijinalden alıntı: Marmaratic
1.4 LER hem daha az yakıyor hem de daha güçlü motor olarak.
1.4 rxt= 98 hp
1.6 rxt = 90 hp
16.500 fiyat olarak normal seviyede şu anki piyasa için. benim de gözüm bu araçta. nasıl iç mekanı dar mı? koltuk yükseklik ayarı falan var mı?
Bunu bilmiyordum. O zaman daha iyiymiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pahalı... Bu fiyatları yazıyorlar ama satılmıyor gerçekten. Çok yoğunlaştım bunların üzerinde birkaç ay takip ettim, 13.500-14 yazılan güneş yanığı ve değişeni olmayan, LPG'li 1.6 RXT'ler bir haftaya satılıyor. 1.4 RXT'ler de aşağı yukarı aynı fiyata gidiyor. Bu para bile verilmez bu arabaya yazık günah. 1.000TL daha ekle düşük kilometreli, LPG'li temiz 1.2-1.4 2002-2006 makyajlı ClioII alırsın. -
benim de 80 bin olmasina kafam takilmisti kuzen oto tamircisi baktrdm km orjinal. Arac diri temiz,istetmesi dahi kullanilmamis. Ama yine de 13 yasndaki araca bu para cok gibi geliyo. Kararsizm. Yakiti nasil acaba lpg de yok
quote:
Orijinalden alıntı: mustafay34
benim de 80 bin olmasina kafam takilmisti kuzen oto tamircisi baktrdm km orjinal. Arac diri temiz,istetmesi dahi kullanilmamis. Ama yine de 13 yasndaki araca bu para cok gibi geliyo. Kararsizm. Yakiti nasil acaba lpg de yok
bu 1.4 motorlu rxt ler az yakar , siz aracı incelediniz sanırım. aracın iç mekanı nasıl? koltuk yükseklik ayarı, direksiyon yükseklik ve derinlik ayarı var mı? 1.90 üstü biri için ön taraftaki yükseklik yeterli mi? bildiğim kadarıyla şehir içi yoğun trafikte 35-40 kuruş falan yakar bu araçlar,uzun yolda 25-27 kuruş falan yakar. tüp taktırırsanız ş.içi 25-30 krş , uzun yolda 20 krş filan yakar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyhill -- 1 Haziran 2014; 17:58:15 > -
Kardes 2 sene once ayni araci 14bine sattim. 147bindeydi. Sanruf son hafta arizalandi. Bunlarda kronik sorun zaten bu olay. Cok temizdi ama. Fiyatlar o zamandan bu zamana artti. Tamam guzel arac ama en fazla 15ver derim. Carisma falan bakabilirsin o paraya. Daha kaliteli olur
1.6 değil 80 bine aldanıp alma derim -
bir bunlar bir de palio 1.2 16v adı çıkmış bir dönem çok araştırdım da yok abi 16 17 istiyorlar değmez.2000 model araca -
quote:
2001 model clio 1.4 rxt almayi dusunuyorm. Bi arac var 80 binde benzinli manuel. 16.500 e dustu en son. Bu para bu arabaya verilir mi sizce. Fikirlerinize ihtiyacm var. Arac temiz baktrdim
Aracın linqi yok mu ? O paraya gel sana Megan hb otantik satayım daha iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: choiboungee
quote:
2001 model clio 1.4 rxt almayi dusunuyorm. Bi arac var 80 binde benzinli manuel. 16.500 e dustu en son. Bu para bu arabaya verilir mi sizce. Fikirlerinize ihtiyacm var. Arac temiz baktrdim
Aracın linqi yok mu ? O paraya gel sana Megan hb otantik satayım daha iyi.
15 e ver ben alayım
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
quote:
quote:
15 e ver ben alayım
Gel aracı göstereyim icine sinerse bırakırım sana 15 e.
-
Bir tanıdığım 2001 1.4 Rxt + Sunroof 127 bin km + Lpg 16.000 tlye sattı 1 ay önce kaza değişen boya yoktu orijinaldi. 500 tl sunroof açılmadığı için masrafı vardı. O araba 16 ya alınabilinir. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
quote:
quote:
15 e ver ben alayım
Gel aracı göstereyim icine sinerse bırakırım sana 15 e.
Link var mı dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
senin megan ı görebilir miyiz kardeş -
size özel mesaj atamıyorum birkaç soru soracaktım -
quote:
Orijinalden alıntı: anyhill
size özel mesaj atamıyorum birkaç soru soracaktım
Buyur ustam. Mesaj atiliyor ama sorun sende sanirim. Neyse burdan sor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- duster 1.0 tce alınır mı
- zf şanzıman kullanan araçlar
- tata indica 1.4 tdi
- fiat fiorino 1.3 multijet en dolu paketi hangisi
- opel corsa nasıl araba
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X