Şimdi Ara

Renekton

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler renekton almaya karar verdım nasıl bır herodur skıllerını açıklarmısınız ultısı ne ıse yarıyor nasustan farkı ne ultısının

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• earlyde süper bir hero latede useless skillerine gelirsek mana kullanmıyor furryle calısıyor :D her düz vuruşunda 5 furry dolduruyor furry 50 olur olmaz ilk kullandıgın skill artı damage vuruyor... aklıma gelen bunlar kardeşim bi sorun olursa burdan yaz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: starnebula01

beyler renekton almaya karar verdım nasıl bır herodur skıllerını açıklarmısınız ultısı ne ıse yarıyor nasustan farkı ne ultısının

ultisini açtığında heal veriyor ve her saniye 5 frut veriyor.yani healin ve fruttin doluysa ultiyi açman hiç bir anlama gelmez.
  • Arkadaşında dediği gibi earlyde çok iyi ama late game de kötü olduğuna katılmıyorum. Early avantajını iyi kullanırsan late gamede de etkini kaybetmezsin.

Miranda Kerr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellYeaa

al gitsin guzel hero, topda yorick in counteri. hayaletlerden canini doldurursun. ama bi yerden sonra sIkIyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 27 Mayıs 2012; 12:33:46 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FisherFish -- 27 Mayıs 2012; 12:39:45 >
    Kha'yı midde kim counterleyebilr?
    13 yıl önce açıldı
    Zyra midde oynanır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • skillerini açklarmsnız arkadaşlar,ayrca ultisi sadece heal mı veriyor nasus un ultisiyle arasında ki fark nedir

All I wanna do is Lose Control !

.
  • NASUS

Active): Nasus becomes empowered in the sandstorm for 15 seconds, gaining extra health and longer attack range [~25]. While the storm rages, he drains a percentage of nearby enemies max health each second (max of 240 magic damage per second per enemy) and converts 6.375% of the damage done into bonus attack damage for himself until the sandstorm wears off.

Cost: 150 mana
    Cooldown: 120 seconds

RENEKTON

(Active): Renekton empowers himself with dark energies, gaining increased size and health for 15 seconds. While empowered, he deals magic damage to nearby enemies and generates 5 fury per second.

Cooldown: 120 seconds
    Radius of AoE: 350

Karşılaştır artık
    Radius of AoE: 350

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topda aşırı ezici çok rahat rahatsız edersin adamı 3. skille gir 2. skille stunla 1. skille dön 3. skille geri dön adamın %40-50 canı falan gidiyor arada 1 2 de vurursan.. Hemen hemen hiç ezildiğimi hatırlamıyorum renektonla karşı heroyu outfarm bırakman çok kolay.. Ganklerdende basit kaçarsın hatta beni ganklemeye gelen adamdan kaçmayıp double aldığımı biliyorum..
  • Late game'de gerçekten zayıf kalıyor bence bunu düşünerek al derim.Dün mesela darius ile oynuyordum karşımda renekton vardı.Lane'de beni hakkaten ezdi ama oyun uzayınca late game'de bisi yapamadı aldık oyunu.

Skillerin cd süresi çok uzun ve late game'de bu yüzden gücsüz kalıyosun cd build bile yine zayıf kalabiliyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.