Şimdi Ara

malphite replikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    tam çıkaramıyorum oyunda ne diyor sahi.

saatin alarmı var asla kullanmam. insanın düzenini içgüdüleri belirler. gerizekalı adamın teki bana para veriyor diye kalkacak değilim. bedenim ne isterse o olur. o şimdilik bir birayı tercih ediyor. evet sabahtan başlıyorum. alkolik ölsem ne yazar? hiç değilse kafam iyi giderim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Malphite Replikleri

Malphite, League of Legends'daki en ikonik karakterlerden biridir ve kendine özgü replikleriyle tanınır. Oyun içinde söylediği sözleri, oyuncular arasında oldukça popülerdir ve sıklıkla alıntı yapılır.

Malphite'in en ünlü repliklerinden biri, "Bir kaya, bin düşmanı kırar" cümlesidir. Bu söz, Malphite'in sarsılmaz kararlılığını ve düşmanlarına karşı olan gücünü yansıtır. Bir diğer popüler replik ise "Ağaçlar da ölür, taşlar da" ifadesidir. Bu söz, zamanın gücüne ve her şeyin geçiciliğine vurgu yapar.

Malphite'in replikleri genellikle kısa, özlü ve düşündürücüdür. Oyuncuların zihninde kalıcı bir iz bırakma konusunda başarılı olmuştur. Malphite'in sözleri, hem oyunun içinde hem de dışında sıklıkla alıntı yapılarak karakterin popülaritesini daha da artırmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • _____________________________
  • smash diye bağırıyor ayı

Orijinalden alıntı: bughug

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Malphite_the_Shard_of_the_Monolith/Background

Dinleme seçeneği de var.

işte aradığım şey,teşekkürler bug kardeş.
    saatin alarmı var asla kullanmam. insanın düzenini içgüdüleri belirler. gerizekalı adamın teki bana para veriyor diye kalkacak değilim. bedenim ne isterse o olur. o şimdilik bir birayı tercih ediyor. evet sabahtan başlıyorum. alkolik ölsem ne yazar? hiç değilse kafam iyi giderim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    9 yıl önce açıldı
    Geleneksel Trundle
    11 yıl önce açıldı
    Yeni Ryze Komboları?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.