Şimdi Ara

Ashe support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum saçma geliyor ama pasifi surekli minyona last hit atmasi gereken bir champ icin cok gereksiz ve sacma duruyor ve bekletip karsi adcye harass icin kullanmak. daha mantikli geliyor ayrica cok mukemmel bir slowu var e skilli ile ward olmayan yerleri kisa sure gormemiz icin gayet ideal olur e skillinin pasifi biraz bosa gitmis gibi olur ama 10-20 minyondan ekstra 1-2 ward parasi cikartiriz guzel olur ultiside kacma kovalama tf felan cok mukemmel bir cc base statlarini felan bilmiyorum sup icin yeterlimidir ama sup icin gayet guzel bir skillsete sahip siz ne dusunuyorsunuz

Mobildeyim buyuk ihtimalle hata yapmisimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adc oynarsam şahsen ashe den başka oynamam evet pasifif biraz gereksiz kaldığı doğru ama uygun critic itemlerle az bir süre beklersen genelde kritik geliyor cc konusuna gelirsek bence oldukça iyi yakalama-kaçma ayrıca 3 skilli ile jungle girmeden önce haritayı gösterebilme + fazladan gold az da olsa iş görüyor ultisi bence hoş ayrıca haras konusuna gelirsek w si alan olduğu için karşı tarafı oldukça fazla rahatsız ediyor ayrıca minionları daha rahat temizliyor tek sorunu eğer gank yediğin de karakter yanına gelirse yani w atsan da işlemeyecek bir durumda ise flash da yok ölürsün büyük ihtimalle çünkü yakından vurduğun ult 0.5 saniye kadar bir stun süresi veriyor

Dofus ~ Rosal
    fablable
  • Bir zilean değil

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Fizz solo guide
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fablable

Yeni heyecan arayan varsa GP support önerebilirim.

Veya WarWick'de iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

bi rank oyunumda denk geldi adam yüz kere GP MF OP yazdı gp ile mfye supp olup ultileriyle dağıtıcaklarmış, ama hiçbişey yapamadılar. o sen değilsin demi:D

Orijinalden alıntı: dreamplay

quote:

bi rank oyunumda denk geldi adam yüz kere GP MF OP yazdı gp ile mfye supp olup ultileriyle dağıtıcaklarmış, ama hiçbişey yapamadılar. o sen değilsin demi:D

Ranked oyunlarda böyle marjinal seçimler yapmam zaten. Olsa olsa arkadaşlarla girdiğimde denk gelebilirsin.

Dofus ~ Rosal
    fablable

• O degil de, Sejuani support nasil olur?

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• Support oynamak istemediğiniz için kaçar yol arıyorsunuz ama adam gibi support oynayın ya da oynamayın. Oynamazsanız başka lane'lere falan gidin normal game'de tecrübe edinmek isteyen insanların oyununu mahvetmeyin. Sizin gibiler yüzünden 45 championla ranked oynuyorum artık. Bıktım normal game'den. Sonra neden tr, neden west troll kaynıyor.
  • Güzel oluyor ama arkadaşlarında dedikleri gibi daha iyi supportlar var :)

Orijinalden alıntı: Balawitz

Support oynamak istemediğiniz için kaçar yol arıyorsunuz ama adam gibi support oynayın ya da oynamayın. Oynamazsanız başka lane'lere falan gidin normal game'de tecrübe edinmek isteyen insanların oyununu mahvetmeyin. Sizin gibiler yüzünden 45 championla ranked oynuyorum artık. Bıktım normal game'den. Sonra neden tr, neden west troll kaynıyor.

Trde normal gamelerde dahi support pickliyorum support oynamadigimi nerden cikardin? biraz fazla onyargili konustun bence en azindan ccsi var nidale support bile daha troll pick geliyor bana.

kendinden cok daha iyileri var biliyorum ama benim disinda olabilecegini dusunenlerinde var mi merak ediyordum ve ogrenmis oldum.

Orijinalden alıntı: hepinet

quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Support oynamak istemediğiniz için kaçar yol arıyorsunuz ama adam gibi support oynayın ya da oynamayın. Oynamazsanız başka lane'lere falan gidin normal game'de tecrübe edinmek isteyen insanların oyununu mahvetmeyin. Sizin gibiler yüzünden 45 championla ranked oynuyorum artık. Bıktım normal game'den. Sonra neden tr, neden west troll kaynıyor.

Trde normal gamelerde dahi support pickliyorum support oynamadigimi nerden cikardin? biraz fazla onyargili konustun bence en azindan ccsi var nidale support bile daha troll pick geliyor bana.

kendinden cok daha iyileri var biliyorum ama benim disinda olabilecegini dusunenlerinde var mi merak ediyordum ve ogrenmis oldum.

Hocam oynayıp başka insanların oyunlarını mahvetmeyin de..

• hic denemedim bile sadece skillseti uygun geldi ve o harcanan pasiften dolayi boyle dusundum.

baskalarinin oyunu batiracak troll tiplerden degilim cok sukur. boyle seyleri premade girmedikce denemeye bile cekiniyorum

Edit: mobilde iki alinti olmuyor nedense ustteki mesaja alinti yapmistim normalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepinet -- 24 Nisan 2013; 21:41:32 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.