Şimdi Ara

Renault Ne yapmış böyle ya ? - Renault 25 Baccara- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
53.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurcandmt

harbiden ibretlik bir araç Renault'un ilk defa hoşuma giden bir modelini gördüm keske yine bu tarz kaliteli arabalar yapsalar (vel satis bence bundan daha kalitesiz)

Açıkçası Vel satis daha kalitesiz demek için binmiş olman gerek, -evet arabama laf ettirtmem
    Ön koltuk sırtlığı iki parça katlanabilen çok çok nadir otomobil var piyasada, bu koltuğun rahatlığını kullandığım-bindiğim hiçbir otomobilde bulamadım, bir önceki kasa S'ler dahil. Eski 7'lerde vardı opsiyonel, onlar da inanılmaz rahattı.

Renault Ne yapmış böyle ya ? - Renault 25 Baccara-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 4 Mart 2012; 0:27:33 >

• Türkiye'de bir tane mevcut bu araçtan o da büyük bir şans ki benim okulumda, hatta seneye labarotuvarım olacak yerin önünde tez, ödev, uygulama vesaire için kullanılıyor.

http://imageshack.us/photo/my-images/62/20111017170610.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/13/20111017170621.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/546/20111017170626.jpg/

• Renault'un gelişemediği tek konu varsa o da vites sanırım. Rengi dışında hala eynı vites var şimdiki arabalarda da=)
  • Koltukları görünce uyuyakaldım.
  • Interior inceleyince aklima kara simsek geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunay2

bu neymiş böyle ya, uçak kokpiti mübarek

o kadar düğme ne işe yarıyor çok merak ettim. hele kapı kolundaki 6 tane cam açma düğmesinin 2 tanesi nereyi açıyor onu daha çok merak ettim :D

alttaki X olan arka camları kilitliyor, üstteki ise sürücü camının tek dokunuş açılıp kapatılması için, bu söylediklerim ortadakiler, kenar taraftakiler standart açma kapatma düğmeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

93 yılında Renault Safrane üretirken , ulaşılmaz görünen bir çok marka kumda oyun oynuyordu.

Bi söz bu kadar doğru olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

harbiden ibretlik bir araç Renault'un ilk defa hoşuma giden bir modelini gördüm keske yine bu tarz kaliteli arabalar yapsalar (vel satis bence bundan daha kalitesiz)

Açıkçası Vel satis daha kalitesiz demek için binmiş olman gerek, -evet arabama laf ettirtmem
    Ön koltuk sırtlığı iki parça katlanabilen çok çok nadir otomobil var piyasada, bu koltuğun rahatlığını kullandığım-bindiğim hiçbir otomobilde bulamadım, bir önceki kasa S'ler dahil. Eski 7'lerde vardı opsiyonel, onlar da inanılmaz rahattı.

emniyet kemeri bağlantı noktası koltuk sırtlığı üstünde görünüyor???normalde B sütunu üzerine bağlı olması gerekmiyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

quote:

emniyet kemeri bağlantı noktası koltuk sırtlığı üstünde görünüyor???normalde B sütunu üzerine bağlı olması gerekmiyormu?

Esasında gerekmiyor.
    Amaç sürücü veya yolcuyu sabit tutabilmek.
    Koltuğu araca sağlam bağlarsan, emniyet kemerini koltuğa da monte edebilirsin.
    Bunun avantajı koltuğun konumuna göre emniyet yerinin konumu sabittir.
    Koltuğu öne çekip kullanan birisinin emniyet kemerie uzanması kolaydır.
    Koltuğu en arkada kullanan birisinin de omzuna tam oturması sağlanır,
    Yolcu koltuğu yatırsa bile kemer onu tam olarak tutar.

Daha çok coupe araçlarda kullanılan bir yöntem, b sütunu geride olduğu için.

• koltuklar süper ötesi
  • Renault 25 baccara imalatı için şu adımları takip edin:
    Bir adet renault 21 concorde , Fiat Tempra 2.0 ie ve Mercedes E 200 alınır.
    50 Km/s hızla birbirlerine uygun açıyla çarptırılır.
  • 2003 senesinde vardı bizde 90 model otomatik vitesli 2.5cc v6 motorlu uzun yol tüketimi benzinde 9 litreydi normal hızlarda içi aynı böyledi deri koltuklu elektirikli ve hafızalıydı ön koltuklar benzin göstergesi yok arabanın yakıt azalınca bir bayan sesi fransızca benzin azaldı diye uyarırdı hatta her hangi bir arızadada uyarırdı kapıları vakumludur kaportası fiberdir falan filan 6 ayda zor satmıştık... :))
  • ağlamak istiyorum sayın seyirciler
  • quote:

R25 çok kaliteli bir araçtır dönemine göre, dünyanın da ilk navigasyonlu otomobilidir - tabi opsiyonel. Baccara mükemmel bir araç, mükemmel bir donanıma sahip. ABS de bulunmakta. Hız sabitleyici de. Şu an ailemizin diğer aracı VelSatis bile bu konfora zar zor erişmekte. Şu aracın döşemelere baksanıza.. Pofuduk ayıcık gibi duruyor, yumuşacık..

Şu döşemeler Dolmabahçe Sarayı'nda bile yoktur...

• Eski Fransızlar çok güzeldi...
  • bunun gibi birde safrane biturbo modeli vardıki tadından yenmezdi..zamanında bmw 530 larla karşılaştırılırdı..tabi yeni nesil pek bilmez bunları yaşı 30 ve üstü olanlar daha iyi hatırlar...
  • Denizli'den elemanın biri satıyordu safrane biturbo, 530 yalan olurdu onun yanında. Çok sağlam makinaydı, 4x4, elektronik kontrollü süspansiyonlar, 2.7 çift turbo. Roket mübarek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reepla

Interior inceleyince aklima kara simsek geldi :)

Türkçe yaz!
    Türkçe yaz!
    Türkçe yaz!
    Türkçe yaz!
    Türkçe yaz!
    Türkçe yaz!
    Türkçe yaz!
  • Renaultun amiral gemisi derlerdi zamanında bu modele.

Erişebilmek imkansızdı,o kadar lükstü ki,sıradan birinin kapısının önünde çok eğreti dururdu :)

Tabii o zamanlar her markanın süper ötesi bir modeli olurdu.Moda gibi bişeydi....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.