Şimdi Ara

Renault MODUS alınır mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
7
Favori
105.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: servomaniac

    quote:

    Orijinalden alıntı: E39

    quote:

    Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

    konu 2010'dan 2012 ve 2013'e hortlamış :))) benim arkadaşımda var kullanımı içinin ferahlığı mükemmel megane 2 den iç malzemesi daha kaliteli 1.5 dizel olan arkadaşımdaki dinamik+stil paketli çok az mazot tüketiyor bu devirde yakıt ekonomi için bile alınası bir araç, bende düşünmeye başladım valla modusu kullanıp bindikten sonra küçük jeep gibi ayrıca tipide çok hoşuma gidiyor herzaman sıradan olmayan aykırı tasarrımları sevmişimdir ....herkeste olan şeyler değil bende farklı olan şeyleri seviyorum.

    Hocam size sorayım en iyisi, siz de arkadaşınıza falan sorar mısınız artık :)

    Bu dynamic'lerde dizel motor 85HP lik mi ?
    Bide 1.6 benzinlilerde bulunan triptronik vites 5 ileri mi acaba bi fikriniz var mı ??

    Yalnız şunu bilmede fayda var. Modus'un stepnesi aracın altında, bagajda değil. Benzinli modeline lpg taktıralacağı zaman, lpg tankını çoğunlukla aracın bagajına yerleştiriyorlar, çünkü aracın altına monte etmek hayli zahmetli. Bu da zaten diğerlerine göre küçük olan aracın bagajını, daha da küçültüyor.

    Eyvallah hocam çok sağol. Bu bilmediğim birşeydi. İyi oldu bunu öğrendiğim. Ozaman dizel seçenek daha iyi. Ne yapalım hanıma öğreticez artık düz vitesi başka çaresi yok :)




  • Renault'un 1.5 DCI sine ben de çok güveniyorum. Birşey paylaşmak isterm:
    Babam taksici eskişehir'de. 2007'de symbol aldı. 65'lik. Araba hep takside çalıştı. Gece gündüz 24 saat yani. Belki toplasan 30 farklı şoför inip bindi arabaya yani taksicilik işi böyle iş. Araba 390bin KM'ye kadar sadece yağı suyu değişerek binildi, hiçbir masraf açmadı. Sonra hafif hafif yağ yakmaya başladı. Ve diğer taksiler Era,Albea, Rio, hepsinden istisnasız en az yakan bizimkiydi. Yani araba zaten 390bin KM'de aradaki farkla kendini amorti etti neredeyse. Kesinlikle Renault'un dizeli şu anki en iyi dizel motor.
    Diğer dizel motorlardan KM'de 2 kuruş daha az yakıyor hep. Symbol 20 kuruş ise diğerleri en az 22-25 arası yakıyordu. Ufak bi hesap, biz en az 8 bin civarı kâr ettik diğerlerine göre. Tabii ERA'ların 60bin KM'de baskı-balata yenilemesi gibi sıkıntıları da saymıyorum. Biz 150 binde baskı balata yeniledik. Siz hesap edin işte.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: E39

    Renault'un 1.5 DCI sine ben de çok güveniyorum.


    Evet temiz bir dizel bulunursa ne ala... Fakat dizeli genellikle çok yol yapmak için alıyorlar, böylece ikinci el dizellerin km'si yüksek oluyor. Zaten yüksek olan km'yi bir de biz arttırırsak, 5 sene gibi bir sürede çok yüksek km'li bir dizel arabaya sahip oluruz ve bunu satmak için çok çok zorlanabiliriz. Hele ki bu araba tutulmayan bir Modus ise..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: servomaniac

    quote:

    Orijinalden alıntı: E39

    Renault'un 1.5 DCI sine ben de çok güveniyorum.


    Evet temiz bir dizel bulunursa ne ala... Fakat dizeli genellikle çok yol yapmak için alıyorlar, böylece ikinci el dizellerin km'si yüksek oluyor. Zaten yüksek olan km'yi bir de biz arttırırsak, 5 sene gibi bir sürede çok yüksek km'li bir dizel arabaya sahip oluruz ve bunu satmak için çok çok zorlanabiliriz. Hele ki bu araba tutulmayan bir Modus ise..

    Hocam Eğer istanbul'da iseniz satılmayacak araba yoktur ben nelerin satıldığını gördüm adı sanı olmayan markaları bile kar ederek satanlar oluyor ayrıca çok tutulan araçlarda çok fazla hırpalanmış el değiştirmiş oluyor genellikle önemli olan bence 2.el de temiz sorunsuz bir araç olması al-sat yapmıyoruz sonuçta ama hem temiz hem normal fiyatlı ( uygun da değil ) hemde çok tutulan bir araç bulursak ne alaki oda imkansız birşey aylarca araştırma yapıp 0 alanlar çok :) 100-150 bin arası gerçekten temiz ise her türlü dci motor bence alınır




  • modus ların otomatik vitesli olanları nasıldır acaba ?
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 17 Mart 2013; 17:20:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armitron

    modus ların otomatik vitesli olanları nasıldır acaba ?

    Otomatik kullanmadım ama arkadaşım çok memnun 6 yıldır kullanıyor ama başka kullanan biri varsa daha iyi yardımcı olabilir.
  • modus dizel gerçekten çok az yakıyor hele bu ekonomik devirde kesinlikle dizel alınmalı benzinli araç çok zorda kalmadıkça alınmamalı hele bide dizel dinamik ise tadından yenmez modusun:)
  • Ben olsam almam. Türkiye de tutmadıysa bu araba demek ki insanlar beğenmemiş. Satmak istediğinizde başınız ağrıycak. He siz diyorsanız en az 6-7 sene kullanırım rahat o zaman kesinlikle alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PuLeRi

    Ben olsam almam. Türkiye de tutmadıysa bu araba demek ki insanlar beğenmemiş. Satmak istediğinizde başınız ağrıycak. He siz diyorsanız en az 6-7 sene kullanırım rahat o zaman kesinlikle alabilirsiniz.

    Satılmayacak araba yoktur hocam sonuçta bu tata ya da acura gibi bir marka değil renault çok kolay satışı olan bir araçtır .Bir brodway gibi 1 günde değil elbet ama benim modus üm kullanırken baya soran oluyordu arkadaşımda dizel autantig ti 1 hafta da sattı eğer galerici iseniz yada o zihniyette iseniz tabi satışı zordur piyasa ederinin üstünde fiyat çekerim derseniz hemen satılmaz ancak kullanıcadan kullanıcıya özellikle az yakan arayan veya bayanlara ederi ne ise ki dizelin 19-20 bin civarıdır hemen satılır bizzat deneyerek konuşuyorum .Zaten araç almaya niyeti olana aracı denettirin hemen fikri değişiyor ben alırken de öyle aldım satarken de aynısı oldu nedeni ise fiyat - performans olarak en iyi araçlardan biridir bu fiyata bu rahatlıkta bu kadar az yakan konforlu sayılabilecek ki yüksekliği ve geniş görüş alanı çok iyiydi gerçekten servis parça sıkıntısı olmayan ( motor megane 2 bir çok parçasıda megane 2 ,clio 3 ,scenic ile aynı dır ) araç sayısı çok azdır 20042006 benzinli fiestalara o fiyatı istiyorlar yani uygun fiyata alınacak alırken o civarlarda zarar etmeyerek satılacak bir araçtır zaten istanbul ankara da falansanız satışını hiç dert etmeye gerek yok




  • [font="Arial"]MODUS u kullanmadım dışı çok kötü diyenler çoğunlukta olabilir,saygı duymak lazım bu da bir görüştür.ancak benim beğendiğim bir araç özellikle cam tavan ve turkuaz renk olanlar çok hoşuma gidiyor.şu an değil ama önümüzdeki 2 yıl içinde nasipse almak istediğim bir araç.şu an zaten altımda şirket aracım var i 20 ve onuda beğenmeyenler var dıştan ancak aracın içine binip sürüşü görünce insanların fikri değişiyor ki şu anda şehir içi 0.21 kuruş yakıyor lpg ile lpg litresi 2.55 tl,aynı mantık modus içinde geçerli diyor kullanıcı arkadaşlar şu ana dek okudugum yorumlarda az yakıt,geniş görüş açışı,güvenli bir araç bence ve donanım seviyesi yeterli.yahu hız sabitleme bile var daha napıcaklar bu paraya?bu millet şahin ve broadway le bugunlere geldi şimdi nelere burun kıvırıyorlar ben şaşıyorum doğrusu bu bahsettiğim eski iki araçta sanki çok tip ve güvenlik vardı.benim önceliğim az yakıt ve ferah iç hacim.çok lazım olursa alır bir portbagaj eklerim tavana.sanki millet yük taşımacılığı yapıyor büyük bagaj olunca.işine gelmeyen,begenmeyen almaz.kimse kimseyi bu arabayı kullan al diye silah dayamıyor beynine.bu işler zevk ve bütçe meselesi diyorum.




  • Neden alınmasın ? Yakınım kullanıyor. Çok da memnun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: janti1907

    [font="Arial"]MODUS u kullanmadım dışı çok kötü diyenler çoğunlukta olabilir,saygı duymak lazım bu da bir görüştür.ancak benim beğendiğim bir araç özellikle cam tavan ve turkuaz renk olanlar çok hoşuma gidiyor.şu an değil ama önümüzdeki 2 yıl içinde nasipse almak istediğim bir araç.şu an zaten altımda şirket aracım var i 20 ve onuda beğenmeyenler var dıştan ancak aracın içine binip sürüşü görünce insanların fikri değişiyor ki şu anda şehir içi 0.21 kuruş yakıyor lpg ile lpg litresi 2.55 tl,aynı mantık modus içinde geçerli diyor kullanıcı arkadaşlar şu ana dek okudugum yorumlarda az yakıt,geniş görüş açışı,güvenli bir araç bence ve donanım seviyesi yeterli.yahu hız sabitleme bile var daha napıcaklar bu paraya?bu millet şahin ve broadway le bugunlere geldi şimdi nelere burun kıvırıyorlar ben şaşıyorum doğrusu bu bahsettiğim eski iki araçta sanki çok tip ve güvenlik vardı.benim önceliğim az yakıt ve ferah iç hacim.çok lazım olursa alır bir portbagaj eklerim tavana.sanki millet yük taşımacılığı yapıyor büyük bagaj olunca.işine gelmeyen,begenmeyen almaz.kimse kimseyi bu arabayı kullan al diye silah dayamıyor beynine.bu işler zevk ve bütçe meselesi diyorum.

    güzel tespit




  • abidig arkadaşım merhaba,bende duster i begenmiyorum kaba saba tasarım faciası bir araç izlenimi veriyor bana ama gidip duster forumuna aracı kötülemiyorum.diyorumki kendi kendi mutlaka benim göremediğim bir bakış açısından bakıyor ki bu adamlar gidip 40 bin 45 bin tl parayı o araca veriyorlar.her görüşe saygı duymak lazım.her aracın eksisini ve artısısını tartışabilirsin ancak o arabaya para verilirmi dediğinde hakaret gibi algılanıyor ve haklılar da.ben farklı buldugum için modus un tipini seviyorum,mesela şöyle bir örnek vereyim modusu sevmemi herkes gidip galaksi s 3 aldı ,ben gidip aynı paraya lg nin 3 boyutlu telefonunu aldım.cihazın farklı ve kimsede olmayışı beni etkileyen sebeplerdi.keza aynı şeyi apple için de söyleyebilirim.bedava dağıtılmış gibi herkeste bulunan şeyleri sevmiyorum.bu da benim tarzım.




  • herkes ayni seyleri begenicek sevicek diyemeyiz herkesin bakis acisi farkli bana cok modern farkli cool gelen modus baskasina cok cirkin gelebilir o yuzden tartismamak saygili elestiri yapmak lazim bi arkadas cok guzel yazmis sahin brodway lerle bu ulke halki yillarini gecirdi tenekeydi resmen modus hoc degilse 5 yildiz guvenlikli ici cok genis ve konforlu insanlar kullansa anlicak ayrica satilmicak araba yoktur renault guvencesi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: janti1907

    abidig arkadaşım merhaba,bende duster i begenmiyorum kaba saba tasarım faciası bir araç izlenimi veriyor bana ama gidip duster forumuna aracı kötülemiyorum.diyorumki kendi kendi mutlaka benim göremediğim bir bakış açısından bakıyor ki bu adamlar gidip 40 bin 45 bin tl parayı o araca veriyorlar.her görüşe saygı duymak lazım.her aracın eksisini ve artısısını tartışabilirsin ancak o arabaya para verilirmi dediğinde hakaret gibi algılanıyor ve haklılar da.ben farklı buldugum için modus un tipini seviyorum,mesela şöyle bir örnek vereyim modusu sevmemi herkes gidip galaksi s 3 aldı ,ben gidip aynı paraya lg nin 3 boyutlu telefonunu aldım.cihazın farklı ve kimsede olmayışı beni etkileyen sebeplerdi.keza aynı şeyi apple için de söyleyebilirim.bedava dağıtılmış gibi herkeste bulunan şeyleri sevmiyorum.bu da benim tarzım.

    Arkadaşım yanlış yazmışsın bende senin dediklerinin aynısını diyorum konunun başından beri benim de zevkim sizin ki gibi aykırı tasarım ve en önemlisi fiyat-performans olarak değerlendiririm bnm telefonumda htc aynı fiyata çelik kasa daha özellikli telefon mesela modus te sağlam konforlu gayet iyi bir araba alınır alınmaz demek bencede komik




  • abidig cevabım sana değildi yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.seninle aynı fikirdeyim ve benzer örnekleri özellikle verdim.herkes aynı şeyleri begenmek zorunda değil demek istedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realistspary


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fleetwood

    Modus kötü sağlam gibi durmasa bile, gövdesi çok sağlam parcalardan üretilmişti. Discovery channel'da eski kasa volvo yada jiple önden çarpıştırıyolardı. Ordaki adamda demişti hatta, modusların şasisinde çelik kullanılmış gibilerinden.. Bence o fiyatlara alınır.


    hocam ben araçta bir kötülük görmedim de. kime sorsam o tipsiz araba alınmaz diyor.

    millet arkandan güler falan filan. tasarımı benim için ne kötü ne iyi. hatta yüksek olduğu için bence bir çekiciliği bile var.

    çevremde bi kişi bile bana al demedi. herkes tasarımına ve 2.elinin kötü olmasına laf atıyor. ben de kararsız kaldım şu aşamada.

    2. elinin kötü olmasını eleştirenler yüzünden aracın 2. el piyasası yok bu şekilde türkiye piyasasındaa haksızlık yapılan hakkı yapılan o kadar çok model varki Modus ta onlar biri. Şu an fiyat performans açısından 2. elde belki de en iyi renault modus tur.




  • bence harbi tipsiz ama zevk meselesi. diğer seçeneklere bak istersen
  • Modus ne kadar gözüme çirkin gözükse de grand modus da o kadar güzel ve konforlu bir araç bence. Grand modus alınır bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 20 Nisan 2013; 21:19:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.