|
Bildirim
Araçlar belirli standartlar dahilinde üretiliyor. Bunuda renault belirler. Aracı karsanın yapacak olması ortaya daha kaliteli bir ürün çıkacağı anlmına gelmez.
|
Bu son jenerasyon Megane sedan olacak herhalde.
Şu güzelim arabayı heba etti Renault, Jetta’nın yokluğunda segmentinde rakipsiz kalmıştı. Bunu bi lehine çeviremedi. |
Zaten öyleydi. Mesela aklımda kalan bazıları şöyle ;
Tempra; Türkiye ile Avrupa başlangıç 1991, bitiş Avrupa 1995, Türkiye 2000. Toros veya R12 ; başlangıç Avrupa 1969, Türkiye 1972, bitiş Avrupa 1978, Türkiye 2001. Renault 19 Avrupa başlangıç 1988, Bitiş 1995, Türkiye bitiş ; 2001. Tarihler 1-2 sene farklılık gösterebilir. Hattımda kalan yılları yazdım. |
Demek ki Oyak'ta crossover megane 5 ve diğer e-tech araçlar üretilecek. Megane 4 sedan da r9 gibi ömrü bittiği halde bizimkilere ucuza satılmaya devam edicek.
|
Dünyada üretimden kalktıktan sonra Türkiye pazarında ucuz bir sedan satmak için bu yola başvuruyorlar herhalde.
|
Renault bursada üretilen megane ın montaj hattında fransızlar çalışmıyor dostum, bil istedim :)
|
Karsan'ın renault'tan o üretim hattını almak için ne kadar uğraştığını biliyor musunuz yahut o kaliteye ulaştığı için seçildiğini?
O zaman TR'de üretilen araçlarda alınmaz çünkü en iyisi kendi ülkesindeki araç. Bu nasıl bir düşünce firma kendisi kalite kontrolünü yapmıyor mu yanive siz bunu biliyorsunuz da mı yazabiliyorsunuz? |
Standartlar mutlaka vardır. Yıllar önce sanırım 25 yıl kadar önceydi bir oto dergisinde okumuştum. Almanya' da üretilen Sportage Kore' de üretilenden daha iyi durumda diye yazıyordu, bunu da işçiliğe bağlıyordu |
Megane 4 sedan gibi VW Passat üretimini de Karsan alsın. Bizim vatandaşlar o modeli de çok seviyor |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
2024'de dünyada Megane üretimi bitecek benim bildiğim kadarıyla. |
karsan üretimi megane alınmaz bence. |
|
|
avrupa yeni nesil araçlara geçerken bizde eskilerini üretmeye devam edecekler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Doğrudur, zamanında Astra sedanlarda bu çok oluyordu. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 2 Ağustos 2021; 13:59:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 2 Ağustos 2021; 14:1:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 2 Ağustos 2021; 14:7:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Olayi bilmediğimden soruyorum. Astra hb ile Astra sedan arasında bir fark mi var ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |