Şimdi Ara

*****Renault kangoo Ve Opel Combo ?*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki araba arasında kaldım sizin düşüncelerinizi de öğrenmek istiyorum yakıt bakımındani, konfor bakımından vs hakkındaki düşünceleriniz nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 27 Haziran 2007; 8:47:21 >

• bu arablar hakkında çok şey bilmem ama,

Kangonun sıfırına 35bin ytl haram bence... o parayı kesinlikle hakketmeyen bir araç.
  • Bu Opel COmbo'nun City paketi olanı var sanırım..Kangoo'nun bence hiç şansı yok..
  • eger kangoo sevdan varsa al, ama sıfır deil... Arkadasında dediği gibi 35 bin ytl yi haketmeyen bi arac...
    Doblo 1.9 jtd ye bindim, oldukca ferah atak bir araba... Doblolara da bakmanı tavsiye ederim...
  • opel combo city plus çok daha konforlu binek bir araçtan hiç farkı yok
  • opel combo elbette kango 2005 modeline bindim şu makyajlı hali midir nedir onlara inanır mısın traktör aynı berbat ama combo öyle değil ferah ve konforlu

combo tavsiyemdir
  • ikisi arasında combo daha çok öne çıkıyor.yol tutuş olarak combo kangoo'dan çok üstündür.sarfiyat olarakta opelin cdtı motorları gayet başarılı veriler veriyor.
    bu iki seçenek'te ben kesinlikle combo diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    renault laguna 2
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kangodan uzak dur bence
    neden mi
    arabanın sspansyonları ii değil
    virajda çok yatıyor
    sert kullanan adam o arabayı devirir
    zaten arabaya baktığın zaman dengesiz olduğunu bi miktar anlıyorsun
    0 ı 35 biinlira ise kesinlikle o para ona verilmez
  • fiyatının çok makul olduğunu sanıyordum , çünkü plastik kalitesi yetersiz , kapı içi araç rengi sac ,, ön cam fitilleri 30 sene öncenin renault 12 leri gibi ve etrafı yine araç rengi sac.Yol tutuş yetersiz ;ki geçen bi yakınımız e5 te bi araçtan kaçma esnasında kangoosunu pert etti..az öncede dediğim gibi fiyatın makul olduğunu sanıyordum ama burda 35 denince bence o fiyata çok gereksiz bi araç.

Comboya gelince;; babamın çalıştığı yerde Cİtyplus öncesi 1.7dti65hplik abs li versiyon vardı.İç mekan plastik kalitesi caddy den sonra sınıfının en iyisi diyebilirim.Sürüş pozisyonu olarak otomobile en yakın hissi veren araç.Kafayı yukarı kldırmadığın sürece kendini Corsada sanarsın , binekten herhangi bi eksiği yoktur.Yol tutuş fren gayet iyidir , o kadar sert kullanmama ramen beni hiç zor durumda bırakmadı.
    1.7dti 65 hplik versiyon bile performans açısından iyiyken 1.3cdti 70 hp daha iyi olacağını düşünüyorum((comboyla rallici olacah halimiz yok ama kasayı taşımaktada bi sıkıntısı yok.))
    Özetle Combo hem ticari hemde aile için konforlu gezintiler yapabileceğin güzel bi araçtır...

• kango nun sıfırı 35 deyil bundan 2 ay önce bana 26.5 fiyat verdiler

ama ben yinede opel derim kango gerçekten başarısız bi araç
  • fiat doblo derim bende
  • combo
  • Bende de kangoo ya karşılık Opel Combo derim. özellikle Citty Plus modeli otomobil gibi.. Bu sınıfta tek makassız araç diye biliyorum.. (yanlışım varsa düzeltiniz)
    İç mekan kalitesi de bir binek otomobil seviyesindedir. Bence tek eksiği Sınıfındaki diğer araçlardan daha düşük olan oturma pozisyonu. O da alışmaya bağlı. Doblo veya connect kullanmaya alışkın biri Opel combo ya binince yere daha yakın hissedebilir kendini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 28 Haziran 2007; 15:35:05 >
  • her türlü combo u tavsiye ederim
  • 2006 modelini 0 aldık kullanıyoruz.yere yakın bazen altını surtme dısında bir sorun yok.onda da cartel koruma var.
    bence:
    1-caddy
    2-combo
    3-connect

digerleri yaramaz
  • 2000 model kangoo'yu 3 yıl sonrasında 2006 model combo'yu 2006'dan beri kullanan biri olarak benim için en önemli olan konulardan birinde, yani seyir gürültüsünde ikisinin neredeyse aynı olduğunu düşünüyorum ancak yol tutuş ve frenlemede combo açık farkla önde gidiyor.

kokpit tasarımı, oturma pozisyonu, malzeme kalitesi ve tokluk hissi açısından da combo daha başarılı bir araç.
    ayrıca combo alırsan spor paket almayı ihmal etme derim naçizane.
  • bizim şirkette ikiside var ama ben COMBO derim ikisinede bindim COMBO 1.3 CDTI derim ben
  • Kesinlikle Opel Combo derim.
  • Bende bir opelci olmama rağmen comboyu pek sevmem.Ama kangoo ya bin basar
  • Bende Opel Combo diyorum hele bide 1.7 CDTI 100 hp lik motor olursa tadından yenmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.