Şimdi Ara

renault kangoo hoparlörleri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, renault kangoo var bende, sadece önde 2 tane hoparlör var, bu hoparlörlerin kaç cm olduunu bilen var mı? 10 cm diye biliorm ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punk89 -- 7 Temmuz 2007; 13:06:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Kangoo Hoparlörleri

Renault Kangoo araçlarının hoparlörleri, araç içi ses deneyimini iyileştirmek için önemli bir bileşendir. Hoparlörlerin boyutu ve türü, ses kalitesi ve ses çıkışı üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir.

Renault Kangoo modellerinde kullanılan hoparlörlerin boyutu, modele ve üretim yılına bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, Kangoo araçlarında aşağıdaki hoparlör boyutları kullanılmaktadır:

• Renault Kangoo 2005: Ön hoparlörler 16,5 cm (6,5 inç)
    • Renault Kangoo 2008-2021: Ön hoparlörler 16,5 cm (6,5 inç)

Renault Kangoo hoparlörlerini değiştirirken, aracınızın hoparlör boyutunu kontrol etmeniz önemlidir. Doğru boyutta olmayan hoparlörler düzgün takılmayabilir veya ses performansını olumsuz etkileyebilir.

Kangoo hoparlörleri, orijinal ekipman (OE) hoparlörler veya satış sonrası hoparlörler olarak satın alınabilir. OE hoparlörler, aracın fabrikada takılmış gelen hoparlörleridir, genellikle ses kalitesi ve uyuşma açısından en iyi seçenektir. Satış sonrası hoparlörler, genellikle OE hoparlörlere göre daha ucuzdur ve daha fazla özellik veya gelişmiş ses performansı sunabilir.

Hoparlörleri değiştirirken, hoparlörlerin gücünün ve empedansının aracınızın ses sistemine uygun olduğundan emin olmanız önemlidir. Uygun olmayan hoparlörler, ses sisteminize zarar verebilir veya optimum ses performansı sağlamayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 13 biliyorum ama.. kaç model sendeki tam emin değilim..
  • 2006 model 1.5dci
  • 10 cm kapı kolonu yok diye biliyorum..
  • 10 cm
  • 13 cm olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

13 cm olmasın?

hayır 10 cm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault kango
    15 yıl önce açıldı
    fiat doblo teyp sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Fiat linea hoparlör bağlama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fotoğraf koyarmısın çok dandik o zaman bu kolonlar..
  • dandik olabilir ama boyutu ufak olduğu için değil, 10 cm lik çok kaliteli hoparlörler de var..
  • Arkadaşlar biraz konu dışı ama 2000 model kangoo ya bu cd çalar takılırmı:http://urun.gittigidiyor.com/TRIDENT-393-MP3-CD-USB-MMC-SD-PORT-SON-SERII_W0QQidZZ5359916
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Zero

Arkadaşlar biraz konu dışı ama 2000 model kangoo ya bu cd çalar takılırmı:http://urun.gittigidiyor.com/TRIDENT-393-MP3-CD-USB-MMC-SD-PORT-SON-SERII_W0QQidZZ5359916

kardes takılır takılmasına ama o trident mal cok dandik yani memnun kalmassın eminimm ayrıca kango da ki çn hoparlorler de 10 cm die biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.