Şimdi Ara

Renault Kangoo 2006 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlarım. İlk otomobilimi almak istiyorum, bütçem sadece araç için 250 + masraflarını ve adam etmek için 50k olarak ayarladım. İşten eve evden işe hafta sonları da kampta vakit geçireceğim. Renault kangoo düşünüyorum, bir arkadaşımın arkadaşı satıyor, 300bin km de 1.5dizel 2006 model. Alınır mı ? Baş ağrıtır mı ?

• Hocam motor durumu iyi ise alınır ama günümüzde turbo dizel motor sıkıntı açarsa arabanın yarı fiyatına yakın para yer motordan eminsen alınır yakıt az performans yok gibi bir şeydir içi geniş yol tutuş pek iç açıcı değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir motor ustasının oluru ile almalısınz hocam, sonrasında yorabilir. Ekspertiz şirketlerinin yaptığı motor testi anlık performansı yansıtmaktadır bu nedenle iyi bir motor ustasına göstermeniz yerinde olur.

💎ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...
    FORUM KONUMUZ...
  • Anladığım kadarıyla bagaj lazım. 20 yaşında dizellere temkinli yaklaşırdım. Doblo'nun veya Palio Van'ın benzinli modelleri sizin için iş görür gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 kangom vardı kullanımı çok keyifli uzun yolu da güzel açıkçası çok keyifle binmiştim ama şahsen ben alacak olsam aynı aracın 1.4 benzinli hatta ticari olmayan versiyonları var onlara öncelik veririm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geçen sene hemen hemen aynı düşünce ile 2007 model 1.5 65 lik Kangoo aldım. 1 senede 200. 000 harcadım. temizine denk gelmek lazım. kim ne derse desin bu ilk nesil dci ler çok sağlam değil. aşırı titiz kullanılırsa 300-400 bin gider ama toplumun geneli gibi hor kullanılınca 200 binden sonra bu motorlar bitiyor. Ha artısı nedir, motor bitse de diğer markalardan daha ucuza hızlıca rektefiyesini yaparsın ama rektefiye de aşırı zor bir iş. Çoğu usta düzgün toplayamıyor ve aylarca uğraşabiliyorsun. O yüzden tanıdıktan değilse eski bir 1.5 dci almak bence büyük risk. Ben yandım başka kimse yanmasın .

95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de benzinli bir otomobil düşünüyorum aslında, dizele sıcak bakmıyorum. Birden fazla insana sordum ve hepsi sizler gibi olumsuz yorum yaptı. Anlaşılan vazgeçeceğim (: Bagajdan ziyade uygun fiyatlı araç arıyordum...

Araca gelince o yaşta araçta markaya çok takılmaya gerek yok, kangoo, doblo, partner, berlingo vb piyasada olanlardan hangisinin düzgünü denk gelirse alınır, binilir. Otomobil ruhsatlı denk gelirse kullanırken de satarken de avantajlı olur.

Arkadaşım 11 senelik arkadaşım, kız kardeşi ile 4 senedir çıkıyorum o kadar yakınız. Arkadaşı ile çocukluk arkadaşı. Çok tanımasam da aynı masada yemek yemişliği olan insan. Yakın zamanda aracı görmeye gittim zaten, çocuk arkadaşımın dediği kadar dürüstmüş, motoru yağ yakıyormuş, zamanında da arkadan hasarı olduğu için havuz işlem görmüş. işten eve gitmelik idare eder ama satman imkansız olur diye de uyardı. Benim de durum kötü bu yüke girmeyeceğimden reddettim anlayışla karşıladı. Sanırım biraz daha sabredip Lancer 1.6 MIVEC alacağım.

Aracın mevcut haline göre bedel isteniyorsa alınabilir, baştan eksikleri giderilip binilir. Önemli olan motorunda masraf olan arabayı masrafsız diye almamak, baştan cepten çıkacak rakamı bilmek.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.