Asus Rog Rampage IV EXTREME ne kadardır sizce?
Depoda buldum, yıllardır yatıyordu... Sizce işlemcisi ile ne kadar eder?
i7-4930K + 16GB DDR3 Ram 2x8.
Dağ bisikleti önerisi
Çok fazla bisiklet sürüyorum ve kendi bisikletimi sattım yerine yeni bir tane almak istiyorum, sizce seçtiğim bu iki bisikletten hangisi daha iyidir? Bu fiyat aralığında başka öneriniz var mı ?
Corelli Ralf Elektrli nasıldır?
https://www.corelli.com.tr/bisikletler/elektrikli-bisikletler/ralf-29-181
Bu bisikleti satın almak istiyorum. Offroad sık sık yaparım. Mosso CX Wildfire bisikletim vardı ve kaza sonucu parçalandı, yokuşlarda yorulmamak adına bu bisikleti düşünüyorum. Sizce nasıldır? Artı eksi ne varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. <3
RX 580 normal çalışırken ertesi gün görüntü vermiyor.
Kart furmarkta veya oyunda gayet düzgün çalışıyordu, ertesi gün çıkarıp taktım ve bana VGA debug ledi yaktı sonra sönüyor lakin ekran vermemektedir... Sizce problemi nedir tam olarak? Başım ağrıdı uğraşmaktan...
Statik elektriği boşaltıp açmayı denedim nafile.
Başka sistemlerde de denedim durum aynı.
Oyun için kulaklık tavsiyesi
Konuyu nereye açacağıma birazcık şaşırdım kusura bakmayın. Rampage pulsar 7.1 Titreşimli kulaklık kullanıyordum çok memnundum. Benzer kulaklık tasviyesi istiyorum. üzerindeki tuşlarla mikrofon kapatma açma ses kısma vs. Olan kulaklıklar yüksek ses ve bass kalitesine sahip ince sesleri verebilen kulaklıklar arıyorum. USB'li olan olursa daha iyi olur. RGB olması şart değildir tercih etmiyorum fazla. Bütçem 250-500 tl arasıdır.
Sorun Çözüldü
Teşekkürler destekler için.
GTX 560Ti Overclock yardımı.
Merhaba sayın değerli forum üyeleri. 560Ti kullanıyorum lakin oynadığım bir oyunda FPS değeri yetmediğinden az da olsa kendisini aşırtmak istiyorum. Bu mümkün mudur? Ve nasıl gerçekleştirebilirim. Saygılarımla.
Asus DirectUII GTX 560TI 1 GB ( Kendim daha kaliteli ve güçlü fanlar kullanıyorum.)
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 387
İkinci El Bölümü Mesajları: 358
Konularının görüntülenme sayısı: 20.365 (Bu ay: 1.011)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 164 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket