Bildirim
renault hoparlör rezaleti

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eksileri böyle alalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanayide tesisat kablo iki hoparlör 80 tl tuttu,reno dacia nın hoparlörü sahiden çöp,en adi höparlörü alın daha güzel ses veriyor.
Yeni cliolarinda tam bir felaket
vag grubunu tek geçerim bu konuda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fransız araçlarının ses sistemleri harbinden leş ama çogu orta sınıf aracında standart müzik sistemleri güzel değil.
2003 model Fiat stiloda ki orijinal ses sistemini daha hiç bir C segment arabada görmedim.4 hoparlör 4 tweeter 1 woofer.Çok süper sesi var.
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit
vag grubunu tek geçerim bu konuda.
Vag mı? Bu konuda Ford iyidir. Hatta hatta titanium olanlarda Sony teyp ile mükemmel olmakta. Mükemmel bir ses kalitesi, mükemmel güçlü kolonlar. Hatta hatta kapı trim sesleri ve ses yalıtımının zayıflığını bastırmak için böyle ses sistemi koymuşlar denir... Çünkü gerçekten mesela VAG grubu araçları ile o konuda kıyaslandığında VAG grubu çok aşırı derecede ileride. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet3976
2003 model Fiat stiloda ki orijinal ses sistemini daha hiç bir C segment arabada görmedim.4 hoparlör 4 tweeter 1 woofer.Çok süper sesi var.
Aynen öyle herifler yapmış abi. Bu arada bu forumda ne amllar varya seni eksilemişler. doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar hep çoluk çocuk doldu forum. HA bide şunu belirteyim stilo c segmentinin çok üstünde bir araba. -
Her modelinde aynı dandik ses sistemi yok,benim renoda cabasse auditorium tronic var baya iyi ayrıca yukarda bi arkadaş fiat stilo dan bahsetmiş katılıyorum,çok beğendim ondaki ses sistemini
Ses konusunda Opel başarmış
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ful donanım al bak o zaman sese.Boş arabaya binmeyin. -
Forddaki ses sistemini suana kadar bindigim hic bi arabada duymadim 2007 modelindeki ses suanki 2013 ustu araclarda bile yok . istediginiz kadar ses acin net . Bass , tiz cok etkileyici sistemi var.
ses sisteminde ford iyi ama sony olanları. renault latitude'lerde de bose var bose de iyidir. -
Yeni W205 C180'in standart ses sistemine sövüp Burmester opsiyonunu alan çok kişi var. Bir tek bu markalarda değil bu durum.
Volvo s80 dynaudio 13hoparlörlü ses sistemi muhteşem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levogrande -- 15 Kasım 2015; 21:19:12 > -
Standart boş olarak Ford lider bence. O basslar, tizler aşırı net -
Bose müzik sistemi kötü ha
fiat'ın hoparlörleri de berbat oluyor -
C sınıfında Focus, D sınıfında Insignia ses sistemi olarak birinciliğe oynar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 15 Kasım 2015; 21:28:03 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- togg kullanıcı yorumları
- uzun yolda araba su eksiltiyor
- hgs plaka değişikliği
- 185 65 r 15 hava basıncı
- togg kronik sorunları
- bmw ix2 fiyat
- plaka sorgulama ücretsiz
- ford transit elektrikli
- citroen c4 hibrit
- bmw i4 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X