Şimdi Ara

Renault Fluence (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
15.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Neden Cruze kullanıcıları objektif olmuyor.
    Allah için Cruze kullanıcıların arabadaki hatalardan(özellikle ses sorunu) kurtulmak için onca çaba harcadıkları, çözüm bulunamayınca kullanıcıların tasviye uzmanları gibi işe kendilerinin soyundukları, üstüne bu sorunlardan kurtulmak için kendileri icat çıkardıkları, o paraya alınabilecek en iyi donanım-makyaj derken; gerek çinden gerek koreden çeşit çeşit jant, far, çita, kapı ve bagaj eşikleri, kapı kolları aldıkları ve bunun gibi birçok şey varken hala yaptığınız neyin derdi. Neyin kıyası? Cruze çok mu tatmin ediyorda başka markaların modellerine laf buluyorsunuz. Yok yeterli bir arabaysa yukarıda yazdığım çeşit çesit iyileştirmeler neden.

Tavsiyem siz Cruze kullanıcılarına, dününüzü unutmadan bugünü yaşamanızdır. Bırakın arabanızın keyfini çıkarın.
    Bence başka arabaların karşısına Cruze'yi muhalefet olarak koymak harcınız değil.

Asıl Cruze karşıtları neden objektif olamıyor diye sorsak??? Yukarıda objektiflikle ilgili yazmış olduğum mesajı tekrar okumanızı tavsiye ederim.

Ne güzel, siz Cruze forumunu ziyaret edip o "SÜBJEKTİF" forum sayesinde "ses sorunu" gibi bir olgunun varlığından haberdar olmuşunuz. Bana o f/p seviyesinde 0 (SIFIR) hatalı başka bir araç gösteremedikten sonra o lafınız havada kalır. Fluence, Civic, Corolla, Focus gibi Cruze'un kıyaslandığı araçların forumlarını da ziyaret ettiyseniz eğer, o modellerin de kusurlarından haberdar olmuşunuzdur. Ama OBJEKTİF'liğinizden dolayı onları yazmazsınız.

"o paraya alınabilecek en iyi donanım"dan kasıt bu fiyata başka bir araçta bulunmayan 8 hava yastığı, ESP, TC(S) vs. vs. gibi özelliklerdir.
    Jant, far, çıta, kapı eşikleri gibi aksesuarlar da kişisel zevke göre temin edilir. Bazıları hoşlanmayabilir, almaz, takmaz. Ama takanlar var diye "hala yaptığınız neyin derdi, neyin kıyası, yeterli bir arabaysa yukarıda yazdığım çeşit çesit iyileştirmeler neden" şeklinde bir "eleştiri" de hiç duymadım. Bu mudur "objektiflik"? Audi'sinden Mercedes'ine, BMW'sinden bilmem ne markasına kadar TÜM marka ve modellerde bu tarz uygulamalar yapılmıyor mu? Siz hiç mi aksesuar takılmış bir Mercedes'e veya BMW'ye rastlamadınız? Veya farklı jant takılmış bir Porsche Cayenne'a? Bakın gittigidiyor'a veya eBay'e, aksesuarı satılmayan marka ve model YOOOOK. Tüm markalar kötü mü oluyor şimdi gözünüzde?

"Bence başka arabaların karşısına Cruze'yi muhalefet olarak koymak harcınız değil." diyerek de başka bir sübjektif "objektiflik" örneği göstermişiniz. Benim anlamadığım, Cruze sahiplerini objektif olmamakla suçlayanlar hiç aynaya bakıp kendi sübjektifliklerini görüyorlar mı?

Haa, unutmadan, sizin aracınız ne marka ve model? Merak ettim sadece. Cruze'u beğenmediğinize göre sağlam birşeydir herhalde...

• quote:

Allah için Cruze kullanıcıların arabadaki hatalardan(özellikle ses sorunu) kurtulmak için onca çaba harcadıkları, çözüm bulunamayınca kullanıcıların tasviye uzmanları gibi işe kendilerinin soyundukları, üstüne bu sorunlardan kurtulmak için kendileri icat çıkardıkları, o paraya alınabilecek en iyi donanım-makyaj derken; gerek çinden gerek koreden çeşit çeşit jant, far, çita, kapı ve bagaj eşikleri, kapı kolları aldıkları ve bunun gibi birçok şey varken hala yaptığınız neyin derdi. Neyin kıyası? Cruze çok mu tatmin ediyorda başka markaların modellerine laf buluyorsunuz. Yok yeterli bir arabaysa yukarıda yazdığım çeşit çesit iyileştirmeler neden.

Tavsiyem siz Cruze kullanıcılarına, dününüzü unutmadan bugünü yaşamanızdır. Bırakın arabanızın keyfini çıkarın.
    Bence başka arabaların karşısına Cruze'yi muhalefet olarak koymak harcınız değil.

Allah Allah. Daha düne kadar Cruze hakkında atılıp tutuluyordu, kendimizi savunduk diye mi avukatlığa büründünüz acaba? Dün niye sesiniz çıkmıyordu karşı taraf için madem?

• Orijinalden alıntı: paanther

Orijinalden alıntı: emre99

Orijinalden alıntı: paanther

dediğin gibi topu topu 4 km kullanmışsın...
    4 km lik kullanıma yorum mu olur...
    saçmalamışsın işte kabul et...

oldu tabi müthiş cruze a yorum yazmak için arabayı satın alıp 10.000 km sürmem lazım.
    yoksa benim ne haddime müthiş cruze u yorumlamak.iyiki çarpılmadım walla
    firmalarda boşuna test yaptırıyor müşterilerine zaten

konu cruze yorumlamak değil.
    konu 4 km kullanarak bir araç hakkında yorum yapmak...
    olmamış işte neden ısrar ediyorsun ki, hangi arabayı test edersen et 4 km daha düğmelere bakarkan biter....

olmaaaz 4 km de yorum olmaaaaz......................

arkadaşlar adı üstünde aldığımız şey ARAÇ bunu boş konuşup AMAÇ haline getirmenin bir anlamı yok. burada almayı düşünen arkadaşlara ve merak eden arkadaşlara bilgi vermek amacımız. ölümüne savunulacak bir araç yok ki zaten. beğenen alır kullanır, kendi aracımızı dünyanın en iyi aracı gibi tanıtmak yanlış piyasada binlerce model var hepsininde alıcısı var. benim kriterim evden çıktığımda aracımı gördüğümde tekrar beğeniyorsam sürmekten zevk alıyorsam o aracı alırım kullanırım. gerisi yalan.

• @yunusdag_65
  • quote:

Orijinalden alıntı: /Y.EMRE\

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi
    ya ne tartışıyorsunuz anlamadım gitti al kardeşim fluence dcı privilage 105 hp dcı kndini kanıtlamış bir motor araç çirkin diyenlere de bakma sen göz alışınca gerçekten güzel görünüyor çin malına aldanma tv alırken çin malı alırmısın uzakdoğu işte kore more çin ne farkeder .al renault fluence caNavaR GİBİ ARABA GİTMEDİĞİ DAĞ TAŞ YOL OLMAZ köpek gibi araba tabiri yerindeyse en güzel donanıma da sahip bu kadar alanb boşuna mı alıyor en fazla satılan araç listesinin en başlarında boşuna mı duruyor foRUMA bakma sen ?forumda Renault düşmanlığından daha öte bir durum var
    kaç tane reno sahibi ile konuştum abi 5 yıldır 7 yıldır motora tornavida değmedi diyen

O ünlü renö'cu denizkubi de gelmiş...Sayın çıplak kral sarkozy size yılın renöcusu ödülünü verecek bu gidişle...Cruze nin yanına reno fluansı koy bakalım ve yoldan geçen işadamından cikletçisine kadar sor hepsi cruze diyecektir...Biraz mantıklı olalım reno bizim ülkemiz ve fransa dısında böyle deli rakamlar satmıyor abd ve batı bloğu ülkelerinin çoğu ithal bile etmiyor cruze ise abd den türkiye'ye tüm ülkelerde satılıyor...İsteyen bakar ve cevabını alır cruze bir amerikan arabasıdır.

araba goze hos gelince prestijli olmuyor maalesef, misal JETTA (prestij standart)

sakasi bir yana, Renault in sitesine bir girip bakayim dedim, Turkiye disinda satmayan renault yilda kac tane arac satmis diye,

Avrupa Bolgesi, 2010 Yili binek arac satis rakami 966,533
    Dunya, 2010 Yili binek arac satis rakami : 1,490,034

Sanki sirf Turkiye ve Fransa icin biraz fazla gibi ne dersin?

Suraya bakarsak Turkiye o kadarda buyuk musterisi gibi durmuyor renault'un

Renault Fluence

Birde bu Bati blogu neresi oluyor acaba? Fransa,Ispanya,Almanya,Ingiltere,Belcika,Hollanda,Italya falan biraz dogu blogunda mi yer aliyor?

• Şu cruze hangi konuda geçse konu alıyor başını gidiyor.Tamam iyi araç ama o kadar abartmaya gerek yok.
  • bence git başka bişey al megane hb al diyicem

bende renaltcyum hiç bi modeline laf söylettem ama o florassmıdır nedir

arabaya benzemiyo yinede seçim sizin....
  • tipiyle bi sorunum yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Orijinalden alıntı: GizemAyydin

Arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. 40.000 civarı, sedan, benzinli, 0 bi araba almak istiyorum. Şu ana kadar renault fluence 1.6 Dynamique BVA düşünüyordum. Arabayı gittim gördüm ve çok beğendim. Fakat herkes Fluence ı kötülemiş. Kararsız kaldım. Arabanın tipi de güzel. Onun dışında neyini beğenmediğinizi açıklarsanız çok sevinirim. Çünkü kötü bir arabayla uğraşmak istemiyorum :)

BVA yerine aralık ayında çıkacak 1.4 T EDC şanzımanı tercih edin derim

edc nin aralıkta çıkacağı kesin mi

evet mais'ten gelen cevap Aralık'ta çıkacağı şeklinde Hem megane hemde fluence'da olacak
    scenic mart 2011 de

• quote:

Orijinalden alıntı: okayhan

quote:

Allah Allah. Daha düne kadar Cruze hakkında atılıp tutuluyordu, kendimizi savunduk diye mi avukatlığa büründünüz acaba? Dün niye sesiniz çıkmıyordu karşı taraf için madem?

@unsal07 bu yazı senin içinde geçerli.

Artık size çok mu yükleniyorlar bilemiyorum ama arabayı az eleştiren herkezi Cruze karşıtı birer canavar gibi görüyorsunuz.

Buyrun bu benim arabalar ile ilgili forumlara tüm yazdıklarım.
    Buraya tıklayabilirsin.

Aşağıdaki ise Cruze forumuna bugüne kadarki tüm yazdıklarım. Yorumlarımdan da Cruze'ye herhangi bir kastım olmadığını gayet net anlayabilirsin.
    Buraya tıklayabilirsin.

Veya aşağıda mesajlarımdan birkaçı:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fadetoblack_01
     Renault Fluence
    boya koruma+iç+motor koruma yaptırdım plakayı kestirip yapıştırttım..damalı oldu plaka yazısı..siyah cam..

Jantlar orijinal değil mi?
    Bence çok çirkin görünüyorlar.
    Arkadaşlar Cruze maksimum jant boyutu?
    Maks. kaç inç?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keremtgm
    quote:

Orijinalden alıntı: fadetoblack_01
    burak arkadasım jantlar 17'' olup orjinal fabrika çıkışlıdır..tabi zevk meselesi hoş görünüp görünmemesi..

jantlar bence cok hos ve normal..17 guzel durmus ..hayırlı olsun kardesim

Hayırlı olsun kardeşim. Yok araba süper birde jantlar maks. da 18" falan olabilir mişr. Opsiyonel tabiki. Ama iyi yinede. Birde arakadaşın jantının kemik yapısı şekli güzel ama. Malzemesi rengi hoşuma gitmedi. Veya fotoğrafın ve dengesiz gelen ışığın bir nimeti olabilir.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İHS@N
    Uzun yola cıktıgın zaman,mesela 5. viteste giderken gaza sonuna kadar
    basınca arabada bi isteksizlik,sanki artık gaz yemiyomus gibi bi his uyan-
    dırıyormu sende.
    Arkadaşlar unutmadan söyleyeyim.Arabada persembe gününden beri speed booster kullanıyorum
    1 2 3 viteslerde gaz tepkimesi mukemmel oldu.arac gaza hemen tepkisini veriyor.cok rahatladı.
    hepinize tavsiye ediyorum.

Bu arabaya sahip değilim. Speed booster dediğin ne?
    Bu arada gaz sistemini yapan yere götür sorununu anlat. Gerekli ayarlamaları yaparlar.

• Bak Cruze'ye herhangi bir kastım varmıymış?
    • Cruze hakkında atıp tutmuşmuyum?
    • Dün? Dün derken. Ben herhangi bir konuda da olmadım, tartışmaya da girmedim.
    • Karşı taraf?

Sağolsun Cruze kullanıcıları karşılaştıkları olumsuzlukları objektif bir şekilde ortaya koydular. Ki alacaklar bilgilensin diye. Belki en bilgili Cruze forumu şu an DH'deki. Ayrıca ben otomobil bölümünde Cruze konusunda yazdığım ilk mesajdan beri "Cevaplanan Mesajlarım" özelliği sayesinde gerek mobil gerek PC ile hep takip ettim. Bir Cruze kullanıcı olmasamda sizin kadar bu araba hakkında bilgilendim. Cruze nedir ne değildir öğrendim. Belki, ziyaret etme bakımından senden daha çok girdim o sayfaya.

Şimdi senin bu tavrın nedir? Ben oraya yorumumu yapmışım. Ki bilgisizce cahilce yapmamışım. Herhangi bir taraf ve düşmanlık içinde de yapmamışım. Seninki neyin derdi oldu şimdi e güzel kardeşim?
    Benim burada kızdığım eleştirdiğim nokta bir üst mesajımda da yazdığı gibi Cruze'da kullanıcılarına yaşattığı sıkıntılar unutulmayacak derecedeydi. O arabayla siz uğraşırken sanki bende uğraşmış gibi oldum çünkü o konunun her mesajını okumuşum yaşamışımdır. E ortada böyle bir gerçekte varken senin; "Cruze'da şöyle şöyle sıkıntılar var. Zamanında sıkıntı çok yaşattı ve servislerinde dahi çok çektik. Fakat o fiyata bulabileceğin çoğu donanım var. Tercih edilip memnun kalınacak bir arabadır. Almayı düşünebilirsiniz." şeklinde bir yorum yapmaktansa, hemen körü körüne Cruze'yi savunmanız, üstüne bazı kişilerin bu haddi aşarak başka arabalarak bok atması.(tabiri maruz görün) İşte içinizden biri olarak (Cruze sahibi olmasamda) yaptığınızın yanlış olduğunu öne sürdüm. Uzun bir yazı oldu ciddiye alıp okudğun için teşekkür ederim. Ve hiçte haksız olduğumu düşünmüyorum. Sen düşünüyorsan bir kez daha oku hak vereceksin.

Bu arada ben Cruze'yi hiç bir araba ile karşılaştırmadım. Neden karşılaştırayım?
    Bu arada arabam 2000 model Opel Vectra B 1.6 16V Comfort. 75000KM kullanıldı ve bakımları hep düzenli. Çıkardığı en büyük masraf ateşleme bobininin değişmesiydi.

Sanırım senin için yeterince objektif olduğumu kanıtlamışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 30 Kasım 2010; 19:58:36 >

• Ciddi manada reno fanatikleri bu anlatacağım hikayeyi bilecektir bende eski bir renocu olarak biliyorum;renonun f1 yarışlarına girdiği ilk sene renonun f1 arabalarının hiçbiri yarışı tamamlıyamıyormuş ve hararet yapıyormuş, renonun sarı f1 araçlarına o zamanlar sarı çaydanlık lakabı takılmış çünkü her yarışta yarışın ortalarında bir köşede sarı çaydanlıklardan dumanlar yükseliyormuş,yani diyeceğim şu renoya olan önyargi türkiye de yokken avrupa da vardı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: /Y.EMRE\

Ciddi manada reno fanatikleri bu anlatacağım hikayeyi bilecektir bende eski bir renocu olarak biliyorum;renonun f1 yarışlarına girdiği ilk sene renonun f1 arabalarının hiçbiri yarışı tamamlıyamıyormuş ve hararet yapıyormuş, renonun sarı f1 araçlarına o zamanlar sarı çaydanlık lakabı takılmış çünkü her yarışta yarışın ortalarında bir köşede sarı çaydanlıklardan dumanlar yükseliyormuş,yani diyeceğim şu renoya olan önyargi türkiye de yokken avrupa da vardı zaten.

yanliz o bahsettigin yer Formula 1 dikkatini cekerim, ayrica sonradan sari caydanliklarin ne seviyeye geldigide ortada. Yahu hic sevmedigim millettir su fransizlar ama herkesin hakkinida vermek lazim. Bugun baktiginda VW ne yapmis Formula 1 de? Sari caydanlik olabilmis mi mesela? Simdi VW ciler kizmasin VW ne camur atmak gibi bir niyetim yok, bugun bu seviyedeki araclar icerisinde Turkiye'de en saygi duyulani VW oldugu icin onu ornek verdim.

Yani biraz mantikli konusalim, Renault, Turkiye ve Fransa disinda satmiyor bati blogunda satisi bile yok dediler, bir onceki sayfada satis rakamlarini ve ulke ulke dagilimlarini verdim. Madem renault'a tum avrupada on yargi var, ne oluyor bu satis rakamlari? Avrupada yasayan Turkler mi aliyor?

On yargisiz olarak bakmayi ogrenemedigimiz surece daha cok kazik yeriz biz. 15 yasindaki corolla 10 yasindaki safrane'den pahaliysa vardir bir hikmeti diyen insanlar var bu forumda.

• burakkcbyk, evet sen de haklısın. Ama ortada buluşmamız gereken bir nokta var ki o da şu;

Biz bilinçsizce, Cruze hakkında atılan, uydurulan, asılsız yorumlara, özellikle test yorumlarından artık bıktık usandık, bizim tepkimiz buna.
  • arkadaşlar herkesin arabası hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin. herkes maddi gücüne beğenisine göre belli bir araç alıyor onun hakkında ağır eleştri yapmak insanları kızdırıyor biz beğenmiyoruz diye hiç bir araba kötü olamaz. sadece ben tercih etmem derim aldıktan sonra hayırlı olsun çok hoş derim o kadar. bence yorumları ona göre yazarsak daha iy olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Chevrolet Cruze 1.6 124hp 6-ileri otm. (özellikle bu araca bakmadan karar verme)
    Ford Focus 1.6 100hp 4-ileri otm.

Volkswagen Jetta 1.6 102hp DSG 7-ileri otm.

• Cruze kullanıcıları kendi forumlarında otomobillerinin hoşlanmadıkları özelliklerini söyleyince bunlara çözüm üretmeye çalıştıklarında objektif olmuyorlarlar da hala bu yorumları okuyup üstüne de cruze uyduruk bir araba damgası vurmaya çalışanlar mı objektif oluyor. işine geldiğini objektif bulanlar cruze hakkında akla mantığa sığmayan yazıları objektif eleştiri diye yutturmaya çalışanlar gerçek cruze sahipleri olarak dayanamayıp cevap verdiğimizde bizi objektif olmamakla suçluyorlar. çocuk mu kandırıyorsunuz arkadaşım siz.
    cruze forumlarına bakanlar cruze sahipleri fluence hakkında bu derece manyakça eleştiriler yazmış mı tekrar okusun bakalım. cruze forumunda herkes kendi işine bakar kimseye çamur atmaz.
    cruze kötü arabadır diyenler aşağıdaki resimler bana pek de kötü gelmedi.
     Renault Fluence

[youtube]7UV69r0aY6A[/youtube]

• quote:

Orijinalden alıntı: qw12

Cruze kullanıcıları kendi forumlarında otomobillerinin hoşlanmadıkları özelliklerini söyleyince bunlara çözüm üretmeye çalıştıklarında objektif olmuyorlarlar da hala bu yorumları okuyup üstüne de cruze uyduruk bir araba damgası vurmaya çalışanlar mı objektif oluyor. işine geldiğini objektif bulanlar cruze hakkında akla mantığa sığmayan yazıları objektif eleştiri diye yutturmaya çalışanlar gerçek cruze sahipleri olarak dayanamayıp cevap verdiğimizde bizi objektif olmamakla suçluyorlar. çocuk mu kandırıyorsunuz arkadaşım siz.
    cruze forumlarına bakanlar cruze sahipleri fluence hakkında bu derece manyakça eleştiriler yazmış mı tekrar okusun bakalım. cruze forumunda herkes kendi işine bakar kimseye çamur atmaz.
    cruze kötü arabadır diyenler aşağıdaki resimler bana pek de kötü gelmedi.
     Renault Fluence

[youtube]7UV69r0aY6A[/youtube]

ya bir de birinin sorun yaşayıp takip ettiği çözüm aradığı bir sorun olunca sanki tüm araçlarda aynı problem varmış gibi yorumlar yapılıyor ya, işte o zaman kendi aracıma mı sevineyim, problemi olana mı üzüleyim, "bu araçlar problemli" diyenlere mi kızayım...
    yok vazgeçtim, hiçbirini yapmıyorum, ben de objektif olayım bari, cruze dandik araba zaten çakma çin malı, 35 bin liraya çok daha güzelleri var! Fluence alın flu flu binin gözleriniz başka araç görmez işte ne güzel.

• arkadaşlar boşverin...dönelim yuvamıza...
  • Tamam siz gidin, ben ortalığı temizleyip geliyorum hemen
  • Bu kadar çamurun temizliği bayağı zamanını alacak. Kolay gelsin.

Bu objektiflik işi de çok uzadı valla. Ben de yuvaya dönüş hareketine katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.