merhaba arkadaşlar sizlerden ricam 2el bir araç alıcam. 11/13milyar arası param olucak. honda cıvıc 93/2000model arası olan, hondaların araştırmalarıma göre parçaları baya baya pahalı. o yuzden honda cıvıc hevesim biraz düştü. Renault Clio hb lerin parça fiyatlarına baktım baya uygun sizlerden ricam 1999/ve üstü Renault Clio 5kapı lar nasıldır kronık sorunu varmıdır 2eli hızlımıdır? lpg le uyumu nasıldır klima hid direksiyon abs olmasını istiyorum. hangi modelini önerirsiniz kullanan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim
imzamdaki araç yaklaşık 2 yıldır bende. bende arkadaşımdan aldım. bu 2 yıl zarfında yaşından dolayı ufak tefek(teker bilyası,silecek,rot-balans) gibi bakımları yaptırdım. çok masraflı değil. ancak sunroof arızalananınca yaklaşık tamiri 500-600 tl ye vardı. servise kalsak daha pahalıydı. sanayide ustaya yaptırttım. gerekli yıllık bakımları veya 10 bin bakımı hangisi önce dolarsa 80-120 tl ye çıkıyor. 4 litre motor yağı-yağ-benzin-hava-polen filtresi değişiyor. lpg ye uyumu güzel. ağustos ayında arkadaş 1998 model clio rte 170 binde lpgli-muayene yeni-klimalı 3-4 parça boyalı araca 12.300 tl verdi. clio hb'ler avrupa montajlıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: ÇUMRALI
imzamdaki araç yaklaşık 2 yıldır bende. bende arkadaşımdan aldım. bu 2 yıl zarfında yaşından dolayı ufak tefek(teker bilyası,silecek,rot-balans) gibi bakımları yaptırdım. çok masraflı değil. ancak sunroof arızalananınca yaklaşık tamiri 500-600 tl ye vardı. servise kalsak daha pahalıydı. sanayide ustaya yaptırttım. gerekli yıllık bakımları veya 10 bin bakımı hangisi önce dolarsa 80-120 tl ye çıkıyor. 4 litre motor yağı-yağ-benzin-hava-polen filtresi değişiyor. lpg ye uyumu güzel. ağustos ayında arkadaş 1998 model clio rte 170 binde lpgli-muayene yeni-klimalı 3-4 parça boyalı araca 12.300 tl verdi. clio hb'ler avrupa montajlıdır.
arkadaşım çok yardımcı oldun bana clio alıcam başka çarem kalmadı peki yakıt durumu nasıl araçların lpg de? 1.4olsun 1.6 olsun nasıldır?
ben atiker sıralı sistem lpg ile en az 300 km en çok 360 km yol giitim. araçta 26 litre lpg alan depo var..ben yakıt tüketimi ve ara hızlanmalarından memnunum. araçta donanım olarak baya dolu. ABS-klima-sunrrof-yol bilgisayarı gibi
ben atiker sıralı sistem lpg ile en az 300 km en çok 360 km yol giitim. araçta 26 litre lpg alan depo var..ben yakıt tüketimi ve ara hızlanmalarından memnunum. araçta donanım olarak baya dolu. ABS-klima-sunrrof-yol bilgisayarı gibi
arkadaşım teşekür ederim bu bilgiler çok işime yarayacak saol
Hocam bence reno alın, yedek parça vs. sıkıntı olmaz daha sorunsuz bir araca binmiş olursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: will.i.am
Hocam bence reno alın, yedek parça vs. sıkıntı olmaz daha sorunsuz bir araca binmiş olursunuz.
arkadaşım gidişat öyle clio alıcam parayı biraz arttırayım bayramıda atlatalım fiyatlar insin lpg li bir clio alıcam hiç olmazsa yüksek model olur 99/2000 /2001 gibi =)
arkadaşım gidişat öyle clio alıcam parayı biraz arttırayım bayramıda atlatalım fiyatlar insin lpg li bir clio alıcam hiç olmazsa yüksek model olur 99/2000 /2001 gibi =)
sormak istediğin şeyleri bu bölümde sorabilirsin ben dahil belli bir arkadaş topluluğu devamlı forumda mesajlaşırız. konu içi veya konu dışı olabilir.
Dostum clio alacaksan muhakkak 1.4 rxt 98 beygir + lpg olan modelini al bu modelin motorları megane2 de kullanıldı hem sorunsuz hemde performanslı bir araçtır RXT araçlar özel araçlardır
teşekürler herkeze şuan clio ve honda cıvıc üzerinde kararsız kaldım gene
ikiisinide incele, sür , sanayide ustalara servise göster hangisi içine sinerse onu al.
quote:
ikiisinide incele, sür , sanayide ustalara servise göster hangisi içine sinerse onu al.
çok teşekürler aslında 2araçta sade modifiyede çok tatlı oluyor ama honda cıvıc daha bir güzel bakalım kısmette ne olucak ustam bana clio daha iyidir dedi parça konusunda honda pahalıdır dedi ama bilmiyorum kısmet =)
Gayet guzel tercih. Bir de gene o butce civarinda Fiesta Ghia'lar var. Bakmasi goz cikarmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: blue rondo
Gayet guzel tercih. Bir de gene o butce civarinda Fiesta Ghia'lar var. Bakmasi goz cikarmaz.
fiesta larada baktım ama çokufak araçlar 182boyda birisine ve arkada oturanlara sıkıntı yaşatır sanırım =)
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetkyr
quote:
fiesta larada baktım ama çokufak araçlar 182boyda birisine ve arkada oturanlara sıkıntı yaşatır sanırım =)
cliolarında arkası dardır onu söyleyim. Ankara şehir içinde trafikten pes edince arkadaki arkadaşla yerleri değiştik o sürdü biraz. kendi arabamın arka koltuğunun bu kadar dar olduğunu binene kadar bilmediydim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetkyr
quote:
cliolarında arkası dardır onu söyleyim. Ankara şehir içinde trafikten pes edince arkadaki arkadaşla yerleri değiştik o sürdü biraz. kendi arabamın arka koltuğunun bu kadar dar olduğunu binene kadar bilmediydim.
clio sanki fiestadan daha geniş bagajıda öyle . bayramın bitip araçlara faiş fiyat yazanların fiyatlarını düşürmesini bekliyorum
Clio gözümde tam bir Türkiye şartları arabası. Severim Clio'ları.