Şimdi Ara

Renault Clio hb 5kapı veya sedan 1999/ve üstü model (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • clio lar gerçekten güzel parça kıyaslama yaptım hondayla hondanın parçası clioya göre baya baya fazla bakalım artık göze alıcaz temiz ne düşerse onu alıcaz clio yada honda =)
  • tekrar selamlar Renault Clio 1.6 RXT 138.000km de lpg li fransız üretimi kaç para verip alınır sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkyr -- 22 Aralık 2011; 11:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkyr

tekrar selamlar Renault Clio 1.6 RXT 138.000km de lpg li fransız üretimi kaç para verip alınır sizce

1.6 rxt olanlar tek kapı olan modellerdir motoru oldukça güçlüdür eğer temiz ve sıralı sistem lpg var ise en fazla 13.000 eder diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerdem

quote:

tekrar selamlar Renault Clio 1.6 RXT 138.000km de lpg li fransız üretimi kaç para verip alınır sizce

1.6 rxt olanlar tek kapı olan modellerdir motoru oldukça güçlüdür eğer temiz ve sıralı sistem lpg var ise en fazla 13.000 eder diye düşünüyorum...

cevap için teşekürler ama araç 5kapı bide km si 138binde bana biraz yüksek geldi fiyatı 14200yazmış son 13500 olur dedi
  • Bende arıyorum bi tane. Bi bulsam varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

Bende arıyorum bi tane. Bi bulsam varya

Bütçe nedir kendi Clio HB'mi satmayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: askerdem

quote:

cevap için teşekürler ama araç 5kapı bide km si 138binde bana biraz yüksek geldi fiyatı 14200yazmış son 13500 olur dedi

Hocam ben şöyle biliyorum clio 1.6 16v rxt olanlardan 5 kapı modeli yok sadece 3 kapı olan modeller var clio 1.6 8v olanlar 5 kapı ama clio alacam diyorsan muhakkak 1.4 16v olanı al...

• clio nun aile için alınıcak modeli hangisidir 2eli hızlı olan lpg de uyumlu olan
  • Bizde Yarın Clıo HB Bakmaya Gideceğiz Adam 16.750 İstemiş Bildiğimiz Şeyler Hb Olması,2004 Model Olması,Dizel Olması

Yarın İnceledikten Sonra Bu Başlığa Mesaj Atarım..

Bide Arabada Dikkat Etmem Gereken Hususlar Nelerdir ?

Teşekkürler.
  • yardım yokmu arkadaşlar
  • neyse kimse yardım etmicek sanırım teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.