|
Merhabalar yaklaşık 2 ay önce 2012 model 1.5 Dci Clio 3 sahibi oldum.Daha önce çeşitli araçlar kullandım ama kendim ait satın aldığım ilk olduğu ve sanayi tecrübem olmadığı için aracı aldığım gibi ilk bakım için bir tanıdığımın Japon araçlarına baktığı servisine götürdüm klasik yağ filtre bakımını yaptırdım.Kullanılan parçalar bana göre oldukça kalitesiz markasını bilmediğim parçalardı.Her 10.000 km olduğunda bakımı yaptır dendi bende bir sonraki bakım için parçaları kendim alıp yaptırmanın daha mantıklı olduğunu düşündüm.Çevremde tanıdık usta olmadığı için marka konusunda çok kararsız kaldım.Parçaları baktığım iki site var bir tanesi aloparca.com bir diğeride akbayrenault.com.Aloparca'da aracıma uygun mann marka yağ,hava,polen,yakıt filtrelerini sepete attım özellikle mann tarafında fp kodlu polen filtresini çok övüyorlar onu ekledim.Akbay tarafında ise mais marka orjinal seti ekledim.Mann tarafı daha uygun kalıyor kimileri mann en kalitelisi diyor kimileri mais al diyor sizin tavsiyeniz hangisi olur.Birde Renault kullanan çok vardır forumda İstanbul tarafında önerebileceğiniz bir servis varmı ? |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt