Selamlar. Araç ablamın aracı Opel Corsa 1.2 benzinli, 2021 model 70bin kilometrede. Sabah servise gittiğinde triger kayışının değişmesi gerektiğini, motorun ineceğini 80 bin tl masraf olacağını söylemişler. Ama garantisi yeni bittiği için iyi niyet indirimi görüşülecekmiş. Servis sonrası gelirken yolda motor istop ediyor güç bela emniyet şerisine geçip yeniden çalıştırıyor motoru, eve kadar 30km hızla tın tın anca dönebildiğini anlattı allah korusun kaza olabilirdi. Piyasa bilgim yok ama 80 bin tl'nin triger kayışı değişimi için çok olduğu aşikar. Ablam epey titizdir, orijinal servis ve parça takıntısı var. İstanbul anadolu için önerebileceğiniz Opel servisler veya güvenilir opel ustaları var mıdır. Genel olaral bu işlemin maliyeti ne kadar olmalı? Cevaplarınız için teşekkürler güncelleme: servis detaylı fatura sundu içeriği şu şekilde: Operasyonlar: Triger kayışını değiş: 20.200tl Yağ pompasını değiş: 3300tl Alt motor yağ karteri değiş: 1700tl Yedek parçalar: Tam dağıtım seti: 21.400tl Yağ pompası 1.2 benzinli: 7500tl Yağ pompa zinciri: 1500tl Motor yağı pompa kum pinyon: 750tl Motor yağ karteri: 2000tl Sıvı conta sızdırmazlı: 1400tl Fren balata temizleyici: 600tl Antifiriz suyu: 1200tl KDV 13000tl Küsüratları yuvarladım Son Güncelleme: İyi niyet garantisi sonuçlandı, opel merkez masrafın %100'ünü karşılamayı kabul etti. Sanıyorum ki ablamın geçmişte hep orijinal servise gitmesi onları mecbur bıraktı. Ucuz atlattık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 4 Şubat 2025; 14:58:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |