Şimdi Ara

Renault Captur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renault yeni bir model çıkarmış. Valla hoşuma gitti. Hem fiyatı da uygun.

Üç farklı dünyanın en iyi özelliklerini bir araya getiren kompakt bir SUV hayal etmişler : SUV’ların kişiliği ve gücü, MPV’lerin işlevselliği ve hatchback’lerin sürüş keyfi.

Captur Touch Turbo 90 bg Stop & Start
    42.990 TL
    Captur Touch 1.2 Turbo EDC 120 bg
    48.490 TL
    Captur Touch 1.5 dCi 90 bg Stop & Start
    48.990 TL
    Captur Icon Turbo 90 bg Stop & Start
    46.990 TL
    Captur Icon 1.2 Turbo EDC 120 bg
    51.990 TL
    Captur Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start
    52.990 TL

• Evet guzel araç ama guvenlik donanimi az oldugu icin vazgectim almaktan :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat olarak makul gibi duruyor 4X4 varmı aceba.
  • Fiyat uygunmu

B sınıfı araç platformuna kurulmuş bi araç vu. Hiçbir zaman 4x4 özelliği taşıyamaz. Tabiki Clio 4 ün fiyatına bakınca tartışılır ama.. Herşeyi saçma arkadaş fiyatlara bak mantık bile yürütülmüyo.
  • Bence de B sınıfı araca göre fiyatlar uçuk .
  • Enes.E! kullanıcısına yanıt
    sizin fiyatlardan haberiniz yok sanırım. Bu sınıftaki B max- Opel meriva- honda jazz'ın fiyatlarına bir bakın da ondan sonra yorum yapın...
  • Bunu görünce Toyota Seqouia siparişimi iptal ettim.

SUV’ların kişiliği ve gücü, MPV’lerin işlevselliği ve hatchback’lerin sürüş keyfi bu araçta ne de olsa. Toyota alsam sadece SUV'ların kişiliği ve gücüne sahip olacaktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    NİSSAN Qashqai
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turuncu rengi çok güzel capturların boyutlarından dolayıda kompak bir otomobil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 19 Haziran 2013; 20:07:24 >
  • bende bu aracı bu fiyatlarla görünce passat siparişimi iptal ettim.
  • valla yolda gördüğüm renault sahiplerine bile öyle dandik bir arabaya biniyolar diye ağzıma geleni sayıyorken 48 bin renault a vermem. alınmayın sözüm meclisten dışarı.
  • Valla ben de renault almam diyorduö.Capture'u görünce çokm beğendim aracımı teslim aldım.1 haftyadır kullanıyorum.Araç çokm güzel.Renault artık kabuğunu değiştirmiş.Nissan Juck 'a baktım ilk oönce ama şimdi iyi ki capture almışım diyorum.1.5 touch versiyonu benimki.Yakıt tüketimi her gün düşüyor .Fabrika verilerini yakalamak kolay gibi geliyo.Sürüş keyfi ve yüksekten bakmak çok hoş.Kişiselleştirmeler araca çok ayrı bi hava veriyo.Geçen gün adamın biri yolda çevirdi araba nasıl diye bayağı konuştuk.Velhasılı kelam araçtan şu an çok memnunum ...
  • Captur ilk çıktığında showroomda inceledim bir arkadaşla ama hiçde beğendiğimi söyleyemem açıkçası. Ben 183 cm ve 105kg'yim ve b sınıfının şişirilmiş versiyonu olmasına rağmen içinde rahat hissedemedim çok basık ve havasız geldi içi. Torpido'da kullanılan çekmece uzun vadede uğraştırır gibi geldi bana ve multimedya ekranıda başarılı görünmüyordu. Motorları sadece dci olduğu için düşünülebilir onuda motor için alıyorsanız clio alın derim.
  • turuncu siyah kombinasyonu cok guzel duruyor gecende denk geldim alacaklar kesinlikle bu rengi secsin derim
    [simage]cdn.recombu.com/cars/media/reviews/cars/renault-captur/renault-captur-1.jpg?3.23[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 21 Haziran 2013; 14:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

turuncu siyah kombinasyonu cok guzel duruyor gecende denk geldim alacaklar kesinlikle bu rengi secsin derim
    [simage]cdn.recombu.com/cars/media/reviews/cars/renault-captur/renault-captur-1.jpg?3.23[/simage]

Renault Captur
  • aracın 1.2 edc versiyonunu test ettim
    aracın performansı oldukça iyi
    emsallerine göre(juke,mokka..vb) iyi bir fiyatı var ve satış rakamları da bu aracın tutacağını gösteriyor
    fiyatı pahalı bulanlar eminim mokkanın fiyatlarına ucuz derler
     Renault Captur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 21 Haziran 2013; 15:54:28 >
  • Şu üstteki fotoğrafa baktım da, arkadaş; artık otomobil alacaksan, konsept haline en çok benzeyenini alacaksın paraya kıyıp. Yoksa bir halta benzemiyor. Üstteki gibi olana benden 50 bin çalışır. Bahsimi görenler bannak kaldırsın.
  • Fiyat uygun değil ama piyasa ortalamasından pahalı değil. Araç fiyatları aldı gidiyor ama çok şirin bi araç olmuş.
    KuzeyGüney dizisinde görmüştüm Kıvanç kullanırken pek sempatik olmadı tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.