Şimdi Ara

RENAULT 25 AMORTİSÖR MARKA YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar renault 25 ıcın 4 adet amotısor almak ıstıyorum ama bu konuda hıc bır bılgım yok forumda arama yaptım fakat pek faydalı bır bılgı bulamadım

bıldığım kadarıyla pıyasa bır gazlı bırde normal tıp amortisör var bunların farkı nedır acaba bırde r25 ıcın hangı marka amortısoru secmelıyım

butce olarak amartisörler hakkında hıc bır bılgım olmadığı ıcın suan 400 tl gıbı bır rakamı gozden cıkardım bu rakama kalıtelı problemsız amortısor bulabılırmıyız acaba

yardımlarını eksık etmeyın lutfen

hayırlı forumlar

• Renault 25 ve Safrane gibi üst seviye araçlr hakkında bilgili insan sayısının çok az olduğunu düşünüyorum.

Amortisörlere gelirsek tavsiye edilen amortisörü kullanmak her zmaan iyidir. Bunun için aracın el kitabı veya servis kitabına bakılabilir. Yağlı amortisörler yumuşak olur, patladığında yağ sızdırırlar. Gazlı amortisörler serttir, patladığında etrafı kirlenmez.

Genel olarak konfor için yağlı, yol tutuş için gazlı iyidir derler ama ikisini birden denemediğim için tavsiyem yok.
  • cevabın ıcın cok tesekkur ederım dostum

pekı dayanıklılık olarak hangısı daha ıyıdır acaba gazlı mı ? yoksa yağlı mı ?

bırde marka olrak tavsyelerde bulunabılırsenız cok sevınırım
  • Bizim de bir renault 21 concorde' muz var ve benzer sorunlar mevcut..

Size, yaptırmayı düşündüğünüz bu işlem için 2 önemli tavsiyem olacak..

-Birincisi, Renault 25 gibi Türkiye yollarında sayılı bir aracın amortisör değişimi için işini dürüst ve ciddi yapan bir yer bulmanız(Renault-Mais Yetkili Servisleri dahil!)..Çünkü, bu araçların süspansiyon sistemlerinin çalışma sistemi ve amartisörün bulunması gereken açı vb. gibi özellikler piyasada çokca bulunan araçlardan farklılık gösterebilir..

-Bu sebeple; montajı yapacak ustanın amortisörleri sökerken, bu özelliklere çok dikkat etmesi hatta üşenmeyip not etmesi, sonradan yaşayacağınız muhtemel sorunların önüne geçilmesi bakımından çok önemlidir.

Bildiğim kadarı ile, ön amortisörlerin sökülmesi arkalara nazaran daha kolay bu araçlarda..Aracınızın yaşına ve kullanıldığı yollara bağlı olarak, süspansiyon yaylarının yıpranma durumunun da bu işlemden önce gözden geçirilmesi faydalı olacaktır.

Bu alanda dünya lideri olan Monroe, marka olarak size tavsiyem olacaktır.Amortisörünüzü güvenilir bir bayii den temin ediniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.