Şimdi Ara

removed (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
8.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
131 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten bu ekonomik ortamda hükümet yüzünden evlilik zorunlu olarak rafa kalkıyor. Daha geçen konusu vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kadın mehir alır. istediği kadar şart koşar. bu evlenmeden öncedir. erkek kabul eder evlenirse bu istekler ile biter.
    kadın çalışmaz, erkeği onu geçindirmek zorundadır.
    canları ayrılmak istedi. erkek mehri verir kadınından ayrılır. bu 10 tl de olabilir. 10 milyon tl de olabilir.
    başta belirlenmiştir.
    ömür boyu kadına nafaka ödemek durumunda değildir. çocuklarına bakmakla yükümlüdür.

kadın erkeğin yavşaklığını sezer bir talak alır ise erkeğin onu boşaması zordur.

bu işler modern hukuk ile olmaz. zamana göre moku çıkar.
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Gençler evliliği bırakmayın. Rusyadan Moldovadan Avrupa’dan gelin getirin, ülkenin fenotipi düzelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisusSardonicus -- 16 Aralık 2017; 16:45:46 >
  • arkadaşlar ben 2k maaş alıyorum düğün parası biriktiriyorum kızlara bakıyorum maaşlarıyla koşa koşa iphone alıyorlar olası bir düğünde hiç faydaları olmayacak paralarını hayvan gibi telefona makyaja kuaföre salak salak şeylere harcıyorlar çevremde ne kadar genç kız babası varsa hepsi dertli yok kızım şunu alacak yok bunu alacak sen karışamazsın kendi paramla alıyorum falan. yani biz köle gibi çalışalım ev düzmeye ve düğüne takılara para kasalım gelecekte ki olası eşimiz iphone 6 model eski diye taş gibi telefonu bırakıp 5 bin tl ye yenisini alsın. evlenirken de kasadan 10 metre uzakta beklesin yandık valla sırf şu iş için bile evlenilmez her şey erkeklerden bekleniliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 16 Aralık 2017; 11:24:50 >

Tabiki 1970’lerle bugun bir degil. Bugun sosyal medya sayesinde, pek cok kizla tanisabilir ve konusabilirsin. 3-5 kurus’a yurtdisina gidip yabanci bir kizla birlikte olabilirsin. Dedelerimiz, ya akrabasiyla evlenmis, ya da ayni mahalleden bir kizla. Artik, ne kizlar evde bulasip yemek camasir derken erkegin kölesi olmaya mecbur ne de erkekler amele gibi calisip eve para getirmek zorunda. İstemeyen evlenmiyor, bu kadar basit.

Eksi’de bir laf vardir ama buraya yazarsam cizerler. Neyse.

Dostum sende kabahat. Yaş ortalaması 15 olan bir yerde niye tartışıyorsun ki? Hepsi toy. 35 yaşındayım, konu hakkında söyleyecek çok şeyim var. Ama söylemiyorum. Boşluğa ya da duvara konuşsam daha işe yarar çünkü.
  • Anlatmak istediğimizde bu. Anlamıyorlar. Çalışanıda çalışmayanıda böyle. Hepsi erkeğin yapmak zorunda olduğu şeylermiş gibi empoze edilmiş.

• Ben zaten insanlığın soyunun tükenerek yok olması taraftarıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hetfield -- 16 Aralık 2017; 13:12:8 >

Dünya herzaman böyleydi, her zamanin zorluklari ve belalari vardi.

O hayatlari cok güzel görünen istagram bilmemnerede durmadan foto ile gösteris yapanlar er gec t ö tünün üstüne oturacaklar, ama normal bir aile hayati icin gec olacaktir.

Istagram bilmemnede, herkesin 100000 izleyicisi olabilir, sonunda kimse 100000 kisiyle evlenemez yada beraber olamaz herkez 1:1 evlenir berabero olur.

Bunlar hepsi palavra gösteris. Son zamanlarda fazla artti.
  • Dünya çok kalabalık bir yer haline geldi. İnsanlar üremesin, yaşayanlar ölsün. Metrobüsleri, otobüsleri rahat bırakın. İstanbul'a göç yasaklansın. Doğunun en ücra köşesinden gelen görgüsüz insanlar buraya gelip İstanbul'a tecavüz ediyor. Suriyelilerden farkı yok resmen. Buna son verilsin. Evlilik yasaklansın prezervatif zorunlu hale gelsin.

aile ve coluk cocuk sahibi olmak güzel şey insan yetiştirmek zor zanaat güzel olan zoru başarmaktır. kolaya kaçmak değil

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Dostum sende kabahat. Yaş ortalaması 15 olan bir yerde niye tartışıyorsun ki? Hepsi toy. 35 yaşındayım, konu hakkında söyleyecek çok şeyim var. Ama söylemiyorum. Boşluğa ya da duvara konuşsam daha işe yarar çünkü.

altına imzamı atıyorum , haklısın

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Eskisi gibi degil evlilik zor is ekonomik acidan zaten dogal olarak azalacak evlilikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Demek ki anlaşamadık boşanıyoruz.Anlaşamadığım sevmediğim bir kadına niye her ay maaş vereyim.baksın kendi başının çaresine. Çocuk ayrı onların masrafını karşılamak zorunda.Erkek ne kadar karşılıyorsa kadın da o kadar karşılamak zorunda.
    Intel I7 7700k / Asus Maximus Hero IX / Zotac Gtx 980 AMP! Omega / GSKILL 32GB (4x8GB) RipjawsV 3200 Mhz / Samsung 250GB 960 EVO M.2 Sata NVMe SSD / OCZ Vertex3 240GB SSD / Cooler Master HAF X 942 Black Edition Full Tower / Logitech Z5500 Creative Thx 550
  • Bunun yaninda evini dizip sofrayi odasini benbegini anlik olaylarini instagramda paylasanlarida anlamiyorum.

Bu evlilik isi sidik yarisina girmis resmen. Belki erkek kadinin istedigi o haliyi neblm masayi almayinca Allah bilir neler getiriyordur aklina

• Son dediğine katılmıyorum.Hani şu kadınların erkeklere yavşaması vs.Zaten bu toplumda erkekler gereksiz bir üstünlük algısıyla yetiştikleri için ne yapsalar kendilerine kafiymiş gibi geliyor.Hani ben hiç denk gelmedim bir kadının hem cuma mesajı paylaşıp hem de erkeklere yazdığını..Ama amca dayı dediklerimi hep görüyorum.İyi yetişen terbiyeli bir erkek toplumu düzeltir , yozlaşmaya sebep veren ise erkek hegemonyasıdır.Bunun da temelinde islam yatar.Kabul etmeseniz de gerçek olan bu , maalesef.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.