Bildirim
removed (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gömlekli Adam
30 una doğru görücem ben bizim nesli, sigara bırakamayan tipler gen kodlarına karşı gelip çocuk yapmayacağım diyor
Tabi tabi
Ben 33 yaşındayım, çocuk yapmayı istemeyi bırak, hayalini bile kurmadım bugüne kadar. Tabi herkesin benim gibi karaktere sahip olması beklenemez. Bazı insanlar fikirleri çabuk değişim gösterebilir. Ha, çocuk yapmayı istememek sevgilin olmaması ya da evlenmeyeceğin anlamınada gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 16 Aralık 2017; 17:44:17 >_____________________________ -
vücut geliştirmeyle ilgilenen arkadaşlar bilir rahmetli rich piana sarışın fiziği güzel doğu avrupalı bir ablayla evlenmişti her şey güzel gülüyolar eğleniyolar rich abi youtube kanalına beraber videolarını atıyo buraya kadar çok iyi sonra ne mi oldu bu kız annesiyle plan yapmış taa en başından adamın hesabından yüklü miktarda kredi çekmiş sonra vınn abla ortalarda yok. nedense bunu hatırlattı bana şu nafaka mevzusu
-
Siz konuda bahsedilen nesil olmuyorsunuz sanırım hocam, ayrıca bir iki kişinin farklılığı genel istatistiği fazla değiştirmeyecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
çocuk sahıbı olması ıcın evlenmesı gerekmiyor bak acun a _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt