Şimdi Ara

Reklamlara tahammülüm kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şaka gibi ya önce youtube 20dklık videoya 4 5 reklam koyuyor, sonra Music uygulamasında insafsizca her şarkı başında reklam çıkıyor, şimdi de amazon prime'ın reklamlı versiyonu çıkacak diyorlar, lan para veriyoruz zaten daha neyine reklam koyuyorsun. Almayacağım şeyleri sürekli gözüme sokmanın anlamı ne, bu paragözlülük ne zaman bitecek bir gün fifada her maç sonu reklam koyacaklar diye korkuyorum, zaten her iş abonelik sistemine dönüyor, reklamsız paket diye oyun da satarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Haziran 2023; 20:9:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gün içinde o kadar reklama maruz kalıyoruz ki bu reklamlar biz istemesek de bilinç altımıza işliyor.
    Her neyse malesef reklamların daha da b*ku çıkacak artık para ödedigimiz platformlar da bile görecegiz . Çözüm nedir emin ol bende bilmiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşamaya gücüm kalmadı
    2 ay önce açıldı
    Gerek kalmadı
    3 yıl önce açıldı
    Artık dayanamıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.